Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 38 -

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Am uitat sa va spun ce sperietura am tras la ultima eco: doctorul, in timp ce imi scria concluziile, imi spune ca ar trebui sa iau mai multa aspirina... . Eu facusem ochii mari si imi venea sa urlu, credeam ca ceva nu e in regula cu bebe si trebuie marita doza de aspirina, deja il injuram ca nu mi-a spus nimic. De fapt chiar ma asigurase in timp ce ma ecografia ca totul decurge normal. Apoi a continuat: Sau niste paracetamol, ca sa va treaca mai repede raceala asta! Imi venea sa....

13+ DPN 15 aprilie 2011
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

felix,nu sunt in focuri inca....mai am o luna pana la stimulare.

3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

felix am luat acasa 2 gandacei deoarece al 3-lea s-a oprit din evolutie
Doamne ajuta sa fie bine

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
nici o sarcina, 3 IA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

maria, cate celule au embrionii tai?
sa auzim vesti bune !

LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, un FIV nereusit

Mergi la inceput

un embrion cu 3 celule, fragmentare minima, grad I-II si al 2-lea embrion cu 3 celule, fragmentare grad II
ET la 2 zile

sunt cam de proasta calitate dar astia sunt
Doamne ajuta sa se prinda macar unu

nici o sarcina, 3 IA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Maria, nu dispera! Am vazut cazuri in care s-au pus embrioni de ziua 2-3 de calitate indoielnica si acum sunt copilasi nascuti deja! Sa dea DD sa creasca minunile din burtica ta!

Sara ca pe tine te-am uitat! Sa te faci repede sanatoasa, da-i cu aspirina saracului si cu naturiste. Nu stii de unde sare iepurasul si tu ne vei spune ca esti graviduta!

Floricica, uneori sunt tare in lumea lor doctorii nostri. Important este ca noi suntem fete citite si ne dam repede seama despre ce e vorba.

Sami, bafta multaaaa!

Fetele va urez we calduros!

Felix 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Fetelor,voi cum primiti clexanul de la medicul de familie???Mie mi-a zis ca-mi poate da numai in limita a 300 lei pe luna,adica 20 de injectii si restul trebuie sa platesc.Asa e si la voi???

Eu am ceva intepaturi in burtica,nu stiu daca e ok...

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) si 4+

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
tratament aspenter 1/zi,femibion 1/zi,acifol 1/zi,magneB6 2/zi,utrogestan 400,clexane 0,4

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Doamne ajuta felixsa fie lipiciosi

nici o sarcina, 3 IA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

Buna dimineata poftiti la cafelute, capucino ,un pahar de vinut rosu si 2 in 1 ptr. maria81.

maria81 gandeste pozitiv, ce o vrea DD, cele mai grele zile ptr. mine sunt dupa ET. Te inteleg perfect, dar ...nu se stie niciodata ce se poate intampla.

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.

Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

floaredemac dai un pumn in "oc"(de la ochi) medicului si din partea mea, daca te intreba de ce ? spune-i ca de la mine

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.

Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.

Mergi la inceput