Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 38 -
Raspunsuri - Pagina 15
denisa220972 spune:
Buna dimineata, poftiti la cafeluta, capucino si un pahar de vin fiert, ca este un frig la noi, de parca sta sa ninga
.
Fetelor am un junghi in spate de la aventura mea cu geamul de la balcon
.
Felixmotanel te tii de glume![]()
Samira33 am luat-o amandoua, vorba sotului"ai inghitit-o cu tot cu carlig"
.
aristicooo lasa omul in pace ca-i creste glicemia
. Acum serios vorbind, diabetul este o problema, de care are, tip I sau II?
la toate fetele "mutante"
Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.
Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.
felix76 spune:
Neata dragutele,
V-am indus in eroare gresita
, m-am semnat de 2 ori de asta am zis ca-s gemeni! Nu-i decat un bebic, m-as fi bucurat eu sa fie 2 dintr-un foc!
Felix
21+
felix76 spune:
Apropos de gemeni, i-am spus dr de familie cum s-a intamplat minunea de a ramane eu gravi, asta la inceputul sarcinii. Dupa enspe echografii pe care i le-am xeroxat si ei sa le aibe la dosar, si zilele trecute ma intreaba daca stiu daca e unul sau sunt mai multi... Sa nu mai spun ca asa ma intreaba de fiecare data, creca are o problema!
Denisule
fata matinala! Bun cofeiu!
Allaaa
m-ai dibuit cu glumita! Eu sper ca dupa doxi, sa nu mai fie picior de balaur pe acolo ci doar innotatori vioi, strigand in gura mare ovulei "daca te prind, om te fac!"
Anna
las ca daca-i degustare in fiecare miercuri se duce tot stresul tau! Sa vezi ce senina vei fiiii!
Aristicule
esti ca o sticla de pepsi cand o bei pe furate-lea, reconfortanta! Mi-e drag sa te citesc, in fiecare dimineata deschid DC-ul si-ti caut postarile
, sa stii ca esti urmarita si pe la alte subecte ![]()
Aditu, Floricicademac, Ruxi, Brotacela si toate fetele mutantele, va pupacesc,
Felix
21+
anna_leah27 spune:
Buna dimineata,
Am venit si eu la cafea , dar cred ca am nevoie de 2 sa ma trezesc , in zilele astea as dormi si in picioare
cand visam si eu mai frumos a sunat ceasul sa ma trezesc, offf , ma consolez ca vine weekendul.Apropo am auzit ca vin temperaturi cu minus, asa ca ne strangem aici toate la caldurica si vin fiert de la denisa![]()
Pup toate mutantele

Mama unui ingeras din ceruri...
MTHFR C677T genotip heterozigot , A1298C genotip heterozigot, 2 sarcini oprite in evolutie:21s si 6s
samira33 spune:
buna dimineata
am luat-o deniso![]()
o zi buna va doresc, doamnelor
3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS
dangabriela spune:
Buna dimineata!!!
Vad ca toata lumea e prezenta la datorie , asa ca va pupacesc pe toate in grup 

.
Fetelor cine ma poate ajuta cu adresa de mail a d-nei Avram de la Coltea??? Imi puteti trimite Pm, multumesc!!
FVL heterozigot, 23 de saptamani 
RAMONELLA spune:
Neata!!!
FELIX ce m-am distrat cum fetele au crezut ca ai gemeni.![]()
Aseara a fost mai ok cu clexanul,nu m-a durut asa tare si nici nu s-a invinetit.Cealalta de emotii am facut-o prea aproape de buric...cam la 3 cm...zice ca se face la minim 5...sper ca si-a facut oricum efectul.![]()
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007) si
4+
2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
tratament aspenter 1/zi,femibion 1/zi,acifol 1/zi,magneB6 2/zi,utrogestan 400,clexane 0,4
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
felix76 spune:
Eheee Ramo, eu am ajuns si le fac undeva sus, am constatat ca acolo nu ma doare si nici nu se invineteste. Cred ca indiferent une ai face injectia, daca e facuta subcutanat isi face efectul. Unele fete isi fac in picior sau in mana pentru ca e burtica prea mare.
Sami
tu esti deja in focuri?
Maria, cred ca ti-a luat puiutii acasa! Sa dea DD sa se lipeasca la tine in burtica! 
Felix
21+
SARA_HS spune:
Neatza, fetelor!
Vad ca dati de zor cu scrisul, de nu poate nimeni sa va prinda din urma, daca lipseste 2-3 zile!
Eu sunt acasa, bolesc. De fapt, bolim. Si eu, si sotul. De la el mi se trage, ca sta dezbracat pe-afara si imi vine cu raceala si virusi. Am avut o noapte alba, daca puneam capul pe perna, simteam numai ace in gat, si sufocare. Acuma am frisoane si temperatura. El zace. Parca suntem doi mosi distrusi
.
Deci, luna asta iar e compromisa, ca banuiesc ca nu-i bine sa incercam pt. bebe in halul in care suntem de virusati, nu? Data trecuta, cand am avut sarcina neembrionara, se pare ca de la raceala mea s-a tras, si de la faptul ca luasem nurofen in perioada conceptiei ( cel putin,asa mi-au spus 2 medici).
Voi ce ziceti, am putea incerca,daca suntem gripati? Medicamente nu ( mai ) luam, inafara de Osciloccocinum, vit.C si tantum verde.
Va pup si ... sa va feriti de raceala si gripa! 
---------------------------------------------
---------------------------------------------
2 sarcini oprite in evolutie la 8 sapt.
FVL heterozigot + Mutatia C677T HOMOZIGOT in gena MTHFR + LA pozitiv
Sometimes I seem to tremble in the dark, I cannot see
When people frighten me
I try to hide myself so far from the crowd
Is anybody there to comfort me
GOD, take care of me...
floaredemac spune:
Sara, nu te mai gandi si tu chiar la toate alea! Eu cand am pierdut sarcina am facut totul ca la carte, nu am fost bolnava, nu mai luasem medicamente de foarte mult timp, nu am ridicat, nu am avut suparari, ce sa iti mai spun... si tot s-a oprit. Medicul meu mi-a spus ca... si de la niste explozii solare se poate intampla. Ei, na! eu nu cred, dar unii medici sustin asta.
In cateva zile iti trece raceala, dati-i bataie!
Si nu te mai gandi la calendar, uite ca nu intotdeauna iese cum planificam noi. De fapt probabil ca noua doar ne place sa credem ca planificam, fiindca planurile sunt deja facute de sus. Sa va faceti bine repede si nu uitati de aspirina saracului, este cea mai eficienta! 
13+ DPN 15 aprilie 2011FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!