Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 38 -

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oxy80 spune:

Draga dangabriela, eu am renuntat la aspenter din s23, la indicatia ginecologului si a dr Uscatescu, nu s-a modificat velocimetria pe arterele ombilicala si uterine, am ramas doar cu Clexane 0,4.
Am fost atentionata ca Aspenterul poate da ( f rar) malformatii cardiace la fat luat dupa 24s.

Ce mai stiti de danny si de ana perianu? Cum a decurs nasterea?
Va pup, Oxy 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

Am inteles, deci eu nu ma pot duce la un doctor de putulici, ca n-am cu ce
Felixut - ia sarmanul cu pumnul...dar tre' sa-i incropesc un tratament Maaare, apoi tre' sa ajungem la un doctor, ca nu toate de pe listuta mea se impaca bine cu diabetului lui. Apoi mai e vorba si de un regim alimentar, iar asta va fi dat initial de doctorul lui care se ocupa de diabet si tre' sa primeasca o.k -iul si de la un urolog/androlog...greu e cu barbatii...noi tup-tup, jos chilotii si sus pe masa, iar ei nu pot balanganii de doua ori din bijuterii, ca-i capat de lume...

Ati vazut ca mai avem un baietel pe forum?

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

Fetele eu vreau sa va spun ca am facut Clexane desi nu eram gravi, de la ovulatie pana la cm in speranta ca se va intampla minunea.

Insa am avut o mare problema. Dupa cca 10 zile de clexane m-am deranjat la stomac atat de rau incat nu stiam ce e cu mine...Si nu s-a intamplat o data ci de mai multe ori si apoi am citit ca daca se face terapie cu anticoagulant pot sa apara chiar si hemoragii digestive, ceea ce cred ca incepuse sa apara si lamine...

Va dati seama cate sperante mi-am pus eu in Clexane si ma gandesc cu groaza ca daca ar fi sa raman gravi as risca fff mult....Desi pare a fi singura solutie sa nu mai pierd sarcinile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Jasmi, daca te-ai deranjat la stomac nu e musai sa fi facut hemoragie digestiva. Daca apare cumva sange pe digestiv, sacunul este negru si urat.
Poate a fost numai o coincidenta...

Plus ca atunci cand va fi bebe, cantitatea de progesteron plus trombofilia vor coagula sangele in asa fel incat clexanele va fi numa bun. Eu una pot sa-ti spun ca la recoltare de sange pentru analize, chiar si cu clexane de 0,4, abia iesea sangele din vena.

Ramo, sa-ti fie de folos! Mi-au placut tare mult articolele de organogeneza, chit ca sunt stiintifice pana la extrem, mi-au dat cateva informatii utile atunci can eram mai agitata.

Aristicule, barbatii astia sunt uneori sunt niste copii mari, mofturosi si fitzosi! Noroc ca au atatea parti bune ca altfel ne faceam un neam de amazoane!

Pup fetele,

Felix 21+

Felix 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Uite ca am gemeni

Felix 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

felix76 draguta nu am inteles, ai gemeni?

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.

Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_leah27 spune:

Fetelor,
rosu pe toata linia!!!!
A aparut musafirue mai timid el ca doar e la inceput , dar sa vedem cum o sa evolueze!
Ma bucur ca am intrat si eu in normalitate.
Acum cred ca durerile mele ciudate erau de la preludiul musafirului.
Ma declar cea mai stresata si mai panicata!Promit sa ma tratez!
Aaa si am mai gasit un loc unde se fac in fiecare miercuri degustari de vinuri, asa ca ghiciti unde o sa fiu eu de acum miercurea seara.
Pupici si o zi frumoasa in continuare!

Mama unui ingeras din ceruri...
MTHFR C677T genotip heterozigot , A1298C genotip heterozigot, 2 sarcini oprite in evolutie:21s si 6s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

felix, o pune in practica dupa ce termina cu doxiciclina ca de data asta recolteaza el sa vedem de balauri
de gadilat la bijuterii si pozat la oo l-a mai gadilat si pozat anul trecut.

aristico, in fiecare zi zambesc cand te citesc
las ca-ti convingi tu sotul sa balangane de 2 ori din bijuterii pe la medici

ana, bine ca au venit ...
ne luam de mana si spunem in cor: ziuuuuaaa 1

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

wow,felix,cum asa???pana acum nu s-a vazut???
vino cu detalii...ne-ai aruncat "chifteaua" si gata???!!!ne lasi cu ochi-n soare.

3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui samira33

wow,felix,cum asa???pana acum nu s-a vazut???
vino cu detalii...ne-ai aruncat "chifteaua" si gata???!!!ne lasi cu ochi-n soare.

3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS

i-a aparut in semnatura burtica in dublu exemplar.

felixule, nu e semn de gemeni, ca erau 2 burtici (gemenii stau in una si deodata). da era in premiera evenimentul urmator: burtic de BB2 de felix, fratior sau surioara pentru BB1 de felix
si asta urmeaza cat de curand

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput