Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 38 -
Raspunsuri - Pagina 13
denisa220972 spune:
Buna dimineata poftiti la cafea cu lapte , capucino si un pahar de vin rosu.
Trebuie sa-mi cer scuze ca am intarziat cu cafelele, dar sunt treaza de la 3,30 dim.
a plecat una bucata sot in Delta la pescuit, am casa cu fundul in sus, la ora 5 stergeam geamurile de la balcon si ma uitam stanga dreapta sa nu ma vada cineva sa cheme salvarea sa ma duca la nebuni
.
Pupici la toate mutantele mele dragi

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.
Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.
RAMONELLA spune:
Neata!!!
Offff,da doare ca saracia Clexanu asta!!!Si m-am si invinetit.
Si de emotii l-am si facut prea aproape de buric,cam la 3 cm.
dar lasa ca ma obisnuiesc eu,devin experta!Fca orice,numai bebe sa fie bine si sa stea la locul lui cumintel.![]()
Brotacel si Ruxi ce frumos ca v-ati vazut bebeii.
Anna dar unde se fac degustari de vinuri???Te pricepi???![]()
Felix intradevar super site-ul,tare m-am linistit cand am citit.
Denisule mersi de cafeluta!!!Tareee buna!Deocamdata mai pot bea,ca n-am greturi.![]()
Pupici la toate mutantele!!!

Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007) si
4+
2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
tratament aspenter 1/zi,femibion 1/zi,acifol 1/zi,magneB6 2/zi,utrogestan 400
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
anna_leah27 spune:
Imi e cam rusine sa postez mesajul asta dar ...trebuie sa recunosc ca aseara am avut o "zbenguiala" neprotejata, dupa calculele mele , ovulatia daca a fost, a trecut, dar hmmm...
astept sa ma certati, dar nu prea tare, va rog
Mama unui ingeras din ceruri...
MTHFR C677T genotip heterozigot , A1298C genotip heterozigot, 2 sarcini oprite in evolutie:21s si 6s
RAMONELLA spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anna_leah27 Imi e cam rusine sa postez mesajul asta dar ...trebuie sa recunosc ca aseara am avut o "zbenguiala" neprotejata, dupa calculele mele , ovulatia daca a fost, a trecut, dar hmmm... astept sa ma certati, dar nu prea tare, va rog ![]() Mama unui ingeras din ceruri... MTHFR C677T genotip heterozigot , A1298C genotip heterozigot, 2 sarcini oprite in evolutie:21s si 6s |
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007) si
4+2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
tratament aspenter 1/zi,femibion 1/zi,acifol 1/zi,magneB6 2/zi,utrogestan 400
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
anna_leah27 spune:
Ramonella la vinuri ma mai pricep, la degustari abia inteleg ce sunt alea , dar invat repede...
Sunt inscrisa intr-un club al iubitorilor de vinuri si ei organizeaza periodic degustari in toata tara, mai mult in bucuresti,degustarea de aseara a fost chiar prima in cluj , deci nu era de ratat![]()
Daca vrei amanunte iti dau pm ca sa nu le fac prea multa reclama, nu ca nu ar merita , dar asa mi se pare mie mai corect
MTHFR C677T genotip heterozigot , A1298C genotip heterozigot, 2 sarcini oprite in evolutie:21s si 6s
sunshine4ever spune:
Buna fetele !
si de la mine
Ramo las' ca prima a fost mai greu restu e floare la ureche. Si da CLexanu fata de Fraxiparina pisca mai tare.
Puuuup fetele
in asteptarea unui ingeras
Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit, MTHFR A1298C heterozigot, cardiolipina pozitiv, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot
floaredemac spune:
Hihihi.... Anna... lasa ca si la mine fusese ovulatia cu cateva zile bune in urma, dupa calendar, si tot e cu ochisori acum! ![]()
12+ DPN 15 aprilie 2011FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!
anna_leah27 spune:
Floricicademac iti multumesc pentru sugestiile de naturiste, sa stii ca ceai de merisor beau destul de mult si cand mai ajung pe la magazinul respectiv o sa caut si ceai de cretisoara
Dupa atatea medicamente prefer ceaiuri, sau orice remedii naturiste , asa ca orice sugestie in sensul asta e binevenita, multumesc!

Si acum referitor la "ochisori"nu m-as supara sa fie , dar ma gandesc ca e prea devreme si ca nu s-a refacut uterul , mai ales ca am si simptomele astea mai cidate si poate ar fi mai bine sa apara prima menstra si dupa sa fie cu "ochi", dar o sa fie ce o sa vrea Dumnezeu.Gata nu ma mai gandesc ca sa nu ma stresez.
De acum stau cu ochii in kiloti

felix76 spune:
Neataaaa,
Am venit si eu la vinisor, creca de aia stau bine cu hemoglobina, ca m-am betivanit cu vin rosu! ![]()
Denisu, da de ce stergeai geamurile? De nervi pe sotul ca se duce la peste si vine cu tolba goala??? ![]()
Floricica, ce-mi place sa-ti zic "ti-am zis eu ca bebe e perfect"!
Apa cu un strop de lamaie ai incercat? Poate te ajuta si nu mai dai la ratuste!
Alla
si ce face sotulache cu trimiterea? N-o pune in aplicare? Cand eram noi la inceputul investigatiilor, ma gandisem eu sa-l duc pe mnealui la Iosup la echo. Sa nici nu auda, a zis ca pe el nu-l pipaie nimeni la bijuuri. A avut noroc ca s-a imbunatatit spermograma ca altfel nu scapa...
Aristicule, incep sa uit!!! Naturiste baga sotul tau?? Eu stiu ca am meu a avut imbunatatire enorma cand i-am dat multimaca de la FLP, plus napraznic si inca o tona de alte naturiste pe care creierul meu de gravida le-a uitat. 
Ruxi, ma bucur ca sunteti bine si ai vazut puiutul! E impresionant sa vez ca ceva atat de mic are forma de omulet! Doamne ajuta!
Brotacela 
pentru tine si gagalice!
Aditu 
Ramo
ma bucur ca te-ai mai calmat! Uite aici inca ceva site-uri fff interesante pentru sarcina:
http://www.scritube.com/medicina/NOIUNI-DE-ORGANOGENEZ2320162216.php
http://cmumaternitate.ro/analizele-sarcinii.html
http://www.scritube.com/medicina/ELEMENTE-TEORETICE-FUNDAMENTAL1941651323.php
Despre clexan, ce pot sa-ti spun e ca trebuie sa gasesti zonele mai putin dureroase. Mie imi scotea acul sootul daca simteam ca atunci cand il introduce ma doare, insemna ca se invineteste... O sa devii experta. A, dupa ce faci injectia, apasa cu vata bine, si asta ajuta impotriva vanatailor.
Anna, cum sa te batem ca ai facut prostii? Daca tu te-ai simtit bine, mai ales ca ai fost si bine-dispusa datorita degustarilor, bravo tie, a fost placerea pana la capat!
Gabi, e cam obligatoriu sa renuntam la aspenter in sapt 28 pentru ca din cauza lui nu se inchide nu stiu ce canal la inimioara lui bebe. Fa ce spune Uschi ca stie ea ce stie pe hematologie si aparatul circulator.
Eu am avut azi-dimineata niste contractii de numa. Nu au fost dureroase dar e ciudat sa vad cum se face un guguloi in burta. Sper ca bebe sa nu fie afectat de ele, chiar daca scrie la carte ca-s normale. Abia astept sa vina sambata viitoare sa-l vad din nou la echo.
Felix
21+
Pup
RAMONELLA spune:
Anna nu ma pricep la vinuri,habar n-am.![]()
Felixule
multumesc mult de tot!!!
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007) si
4+
2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
tratament aspenter 1/zi,femibion 1/zi,acifol 1/zi,magneB6 2/zi,utrogestan 400,clexane 0,4