Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 38 -

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Ruxandrada, ma bucur mult ca sunteti bine! of, eu am stres mare cu lichidele, cum beau, cum vomit! Orice, apa, suc... doar vitamina C solubila ramane, de la aia nu mi se face rau.
Brotacel, acelasi lucru si pt tine! Sa cresteti mari!
Aristica, asa te vreau, fato! Optimista!!!! Si-apoi daca il pipaie si pe domnu' consort vreun medic... ce-are? Noi ne supunem la atatea cazne pentru un bebe, lasa sa mai vada si ei cum e sa iti umble cineva necunoscut la partile intime! Poate-i place pana la urma, ai grija! Serios, ma bucur ca vezi lucrurile asa!

12+ DPN 15 aprilie 2011
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Tineti pumnii,la 9,30 ma clexanesc!

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) si 4+

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
tratament aspenter 1/zi,femibion 1/zi,acifol 1/zi,magneB6 2/zi,utrogestan 400

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui maria81

felix eu sunt bine

am 3 embrionasi, astazi la ora 13.00 merg la ET sa ii i-au acasa

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
nici o sarcina, 3 IA

doamne ajuta! sa fie intr-un ceas bun! sa fie lipiciosi!

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui felix76

Ramo, uite ce scrie aci:
http://www.baby2see.com/preconception/hcg.html

In tabelasul din dreapta scrie ca intre 1200 si 6000 UI se dubleaza intre 72 si 96 ore! Deci eu zic ca stai super bine!!!

Pup,

Felix 21 fics

mutatie A1298C homozigota
tratament in sarcina arefam 200 mg 3/zi, duphaston 2/zi, aspenter 1/zi, magneB6 2/zi, folowise 1/zi, clexane 0,4 1/zi, acifol 1/zi, femibion 1/zi

If you smile,through your fear and sorrow
Smile and maybe tomorrow, you'll find that life is still worthwhile, if you'll just Smile...
That's the time you must keep on trying, smile, what's the use of crying?
You'll find that life is still worthwhile, if you'll just Smile

e super linkul! l-am salvat
Ramonella, stai cumite ca BB de data asta sigur sigur e bine!

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

ce de vesti bune! RAMONELLA, ai vazut ca te-a calmat BB la eco? ti-a demmostrat ca e cuminte si creste!bafta la clexanit!
floricico, felicitari pentru rezultatele de la DT!
aristico, ma bucur ca a trecut perioada de refacere de dupa FIV si declari deschisa perioada de lugu lugu pentru BB
si al meu sot e cu trimiterea catre urolog la buzunar (ca n-a mai fost de anul trecut, si e vremea sa-l mai pipaie nitel )
brotacel83 felicitari pentru minunea de 6,1 cm de la cap pana la fund
Ruxandrada ma bucur ca in mare sunt toate bune si frumoase, l-ai vazut si pe BB, ai prins si petrecere pe la FUndeni

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

simonia
dupa ET mi-a zis sa i-au utrogestan 200 mg de 3 ori pe zi,elevit 1/zi, acid folic de 5 mg la 2 zile, clexane 0,4 pe zi, acestea sunt date de dr. Albu si eu mai i-au femibion si mg+B6.

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
nici o sarcina, 3 IA

Mergi la inceput

Alla, multumesc!
Ramonella, cum a fost?

12+ DPN 15 aprilie 2011
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_leah27 spune:

Buna dimineata,
Am venit sa va povestesc cum a fost la degustarea de vinuri:suuuuper,atmosfera calda parca toata lumea se stia cu toata lumea si noi am stat la masa cu un nene care ne tot umplea paharele desi la degustare se bea mai putin ,asa de gustasa ca ma pot numi decantor de vinuri, sau distilerieAm aflat ca planuiesc sa organizeze evenimente de genul din 2 in 2 luni asa ca o sa ne"abonam" la asa ceva.Ne-am relaxat si am uitat de toate grijile si problemele, iar azi totul mi se pare mai suportabil.
Ieri nu m-am lasat pana nu am ajuns la ginecoloaga ca sa imi elucideze ce e cu chisturile pe ovare, deja ma cunoaste toata clinica,vreo doua asistente m-au intrebat ca"iar nu imi e bine?"dar doctorita a fost super draguta si mi-a facut eco de ambele felurisi mi-a zis ce sunt alea care arata a chisturi=foliculii ovarieni si ca marele chist de pe ovarul stang e uterul, partea stanga ca doar am uter bicorn, dar internistul nu cred ca stie ce e aia dar e de inteles ca doar nu e de specialitatea lui.M-a palpat pe toate partile si mi-a zis ca e uterul sensibil si ca totul o sa revina la normal dupa prima menstra pe care o astept cu maaare drag.
Deci m-am linistit, e ok, adica sunt in regula numai ca am in mine un stres de zile mari, la partea asta trebuie lucrat intens!
Va pup si va urez o si cu soare!

Mama unui ingeras din ceruri...
MTHFR C677T genotip heterozigot , A1298C genotip heterozigot, 2 sarcini oprite in evolutie:21s si 6s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dangabriela spune:

Buna dimineata fetele!! Ce de vesti bune, ma bucur pt fiecare si sper sa ne fie la toate numai bine de aici inainte!
Aristica asa te vreau!!!
Eu tot nu am rezolvat problema : renunt sau nu la Aspenter din saptamana 28? Dna U spune ca da, dr mea ca nu este cazul decat cu 10 zile inainte de nastere? In cazul asta eu de cine ascult?? Erau cateva fete mutante, ca si noi, cu sarcini mai avansate, dar vad ca nu prea mai intra pe forum din pacate.

Oricum mai am ceva pana la saptamana 28, poate pana atunci ma dumiresc si eu, ce si cum.

toate mutantele mele dragi!!!!

FVL heterozigot, 23 de saptamani

Mergi la inceput

Anna, ma bucur ca v-ati relaxat!
Am vrut sa iti spun despre tinctura de branca ursului, poate ti-ar ajuta in cazul tau (ma refer la problemele de sanatate, nu la moral . Ar mai fi si ceaiul de merisor, ceaiul de coada calului, care stiu ca fac minuni uneori, si in special ceaiul de cretisoara.

12+ DPN 15 aprilie 2011

Mergi la inceput