Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 38 -

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

No vezi tu Ramo l-ai stresat pe bb degeaba. Hai fi optimista si vei vedea ca va fi bine. Imi pare bine ca ti-a data si clexane.

in asteptarea unui ingeras

Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit, MTHFR A1298C heterozigot, cardiolipina pozitiv, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

ramonella - ce-ti veni femeie? Pai e ca si dubla valoarea! Ai noroc ca esti gravida si nu poti lua vreo doua pe cocoasa, dar le meriti asa, macar online! lasa copilul sa se dezvolte intr-un mediu normal, nu sa simta dementele maica-sii. Poti sa-i faci figuri d-astea peste vreo 15-16 ani cand il prinzi cu tigarea-n gura. Acum lasa-l soro, ca el creste linistit! Ma-sa e nelinistita!

P.S. pup sa treaca loviturile online

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Citat:
citat din mesajul lui aristica

ramonella - ce-ti veni femeie? Pai e ca si dubla valoarea! Ai noroc ca esti gravida si nu poti lua vreo doua pe cocoasa, dar le meriti asa, macar online! lasa copilul sa se dezvolte intr-un mediu normal, nu sa simta dementele maica-sii. Poti sa-i faci figuri d-astea peste vreo 15-16 ani cand il prinzi cu tigarea-n gura. Acum lasa-l soro, ca el creste linistit! Ma-sa e nelinistita!

P.S. pup sa treaca loviturile online

Ma-sa-i paranoica...

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) si 4+

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
tratament aspenter 1/zi,femibion 1/zi,acifol 1/zi,magneB6 2/zi,utrogestan 400

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Ramonella, faci si tu ca mine cu progesteronul, de-am bagat in mine de parca vroiam sa fac operatie de schimbare de sex! Mai mult decat Clexane, pe langa credinta in Doamne Doamne... nu prea ai ce face! Iti tin pumnii sa fie bine!
Felix, asa e, d-na dr U lipseste, dar merg la d-na Viorica, asa am convenit cu d-na dr.
Maria, tinem pumnii!
Brotacel, intalnire placuta cu bebita, sa fie totul ok!
Nu ati mai zis nimic de hotel.... eu totusi sper.

12+ DPN 15 aprilie 2011
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Veste super buna: dublul test a iesit cu risc scazut de anomalii fetale, sub valorile de cut off. Uraaaa.... dau si eu o sticla de vin de pe Tarnave, ca prea va laudati cu vinurile de Moldova

12+ DPN 15 aprilie 2011
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

floricica

fetele...eu am citit cam tot ce-am gasit despre tratamentul OATS-ului. Exista o idee general valabila si anume: spermatozoizii se simt mai bine iarna! asa ca n-am de gand sa ratez perioada lor de gratie. Am scris cam o agenda de posibile tratamente, mai am cativa termeni de la componentele unor medicamente pe care nu-i inteleg, dar in weekend stau langa frate-miu cu tratatele lui de medicina si cu dictionarele ce i-au ramas din timpul facultatii si tre' sa-i dam noi de cap.
Apoi ma duc in vizita la un urolog pe care l-am ochit eu in Bucuresti. Credeti ca daca ma duc cu spermograma in mana (cu foaia, sa nu va ganditi la prostii), cu analizele sotului, e o.k, sau va vrea omul sa-l pipaie p-al meu? Aici mai am de lucrat, la partea cu pipaiala, ca al meu zice ca nu stie daca sa aleaga un barbat sau o femeie pentru delicata operatiune.

Deci perioada de refacere dupa fiv a trecut, asa ca declar ofial deschisa perioada de preconceptie si tratare a consortului din dotare!

Asa ma incadrez si eu la "Asteptand o minune in viata noastra", ca ma simteam cam in aer pe la orice subiect. Minunea mea e legata de oua, si ca un facut, aseara, cu fetele de p-aici, am comandat o mancare noua pentru mine si culmea, am primit 3 "bijuterii" - stiau aia de la restaurant ca stam prost la capitolul asta...si cand ma gandesc ca seara a debutat cu mine comandand doua pregnyl...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brotacel83 spune:

honeys - schema mea este medyn + magne B6 300 mg+ vit c 1 gr+ vit E+ acid folic 5 gr+ aspenter ( initial 1/zi acum iau doar 2 ori/saptamana).
maine mi-am programat sa merg la uschi voi spuneti ca nu este?

hai mai am un pic si merg la eco sa-mi tineti pumnii :)

mutatie MTHRF C677T heterozigot
2 sarcini oprite din evolutie la 8s, inainte sa aflu de mutatie, acum cu voia lui Dzeu insarcinata a treia oara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

in noiembrie incep eu, aristica
maria, astept cu nerabdare ca si tine rezultatul tau. ce tratament ai dupa et?
ramonela, nu cred ca faci bine agitandu-te asa. am citit undeva ca stresul psihic mareste anticorpii, si daca maresti anticorpii, nu intaresti inamicii bb-ului tau?

LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, un FIV nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brotacel83 spune:

ura, am venit de la eco si avem 12 sapt si 4 zile, 155 batai/minut si o translucenta de 1,3.
am numarat degetele, misca tare din picioruse si are 6,1 cm de la cap pana la fund.
fetelor sunt tare fericita si ies in oras sa sabatoresc ca am scapat de pragul cu cel mai mare risc de 12 saptamani. II multumesc lui Dzeu si ma rog ca fiecare dintre noi sa traiasca minunea sarcinii si a maternitatii.
va pup,
maine merg la fundeni, va rog sa-mi spuneti daca stiti cumva daca nu e Uschi.

mutatie MTHRF C677T heterozigot
2 sarcini oprite din evolutie la 8s, inainte sa aflu de mutatie, acum cu voia lui Dzeu insarcinata a treia oara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxandrada spune:

Hello!
M-am intors din pelerinajul Medlife-Fundeni si va multumesc tare mult tuturor care v-ati gandit la mine zilele astea!
Suntem bine, in ritmul de crestere avut de la inceputul sarcinii ( eu am avut o ovulatie tarzie, in z21, asa ca bebe a fost la masuratori intotdeauna cu cateva zile mai mic). Dr. White ne-a masurat tot ce se putea masura, a zis ca e totul bine si ne-a mai chemat la morfo de trimestrul al II-lea pe 4 noiembrie.
Azi am fost la doamna U., am nimerit in plina sarbatoare ( era ziua dumneaei); mi-a redus doza de Acid folic la 5 mg/zi, si mi-a introdus Clexane de 0,6 lunea si joia - in restul saptamanii raman pe 0,4.( cu anti-Fxa 0,31).
Mi-am ridicat si rezultatele de la Medlife, de la hemograma, si constat ca hemoglobina a iesit 11,8 si e scrisa cu rosu, fiindca e cosiderata sub valoarea minima de referinta... O sa-i dau un SMS doctorasului grizonat, sa vedem ce zice .
Pup toate mutantele gravidutze care ne-au adus vesti bune zilele astea!
Maria, ai grija de embrionasi!
Anna, se rezolva problemele, chiar daca or sa se dovedeasca a fi hormonale! Important e ca ai ridicat fruntea!
Aristica, am vazut mesajul tau, multumesc de intentie, dar nu cred ca as fi putut ajunge. Am plecat de la Medlife la 8 jumate, fiindca, desi am avut programare de la 6, a trebuit sa astept ( dr. White a avut o sedinta care i-a dat programul peste cap). Dar promit sa nu ratez urmatoarea data posibila !
Felix, sa stii ca trebuie sa intrerupem Aspenterul la 28 de saptamani, moment de la care trebuie sa suplimentam cu aproape 1 litru apa zilnica ( de la 2 la 3 adica, mi-a spus azi doamna U.) Si mi-a mai zis ca noi, mutantele, il ajutam mult pe bebe prin somn si repaus, conditii in care sangele cirsula cum trebuie si se duce la el cu tot ce trebuie. Zicea ceva de concediu dar .... banuiesc ca si la tine e mai complicat...
Adrianaady, Floricicademac, gata, am scos semnul intrebarii de la semnatura. Cica e sigur!
Denisa, multumesc pentru cafele!( pe care ieri si azi le-am ratat)
Brotacel, n-am auzit sa fie plecata undeva doamna doctor maine.
Daca am uitat pe cineva la pupacit, asta s-a intamplat numai aici , in scris!

R. 19 +
tiroidita autoimuna, PCOS, MTHFR A1298C C677T heterozigote; 2 sarcini oprite in evolutie la aproximativ 7 saptamani; insarcinata a treia oara, Doamne-ajuta cu noroc!

Mergi la inceput