Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 38 -
Raspunsuri - Pagina 10
maria81 spune:
aristica deja se apropie
ramonella Doamne ajuta sa se prinda! si la cumnata ta si la toate fetele care sunt in focuri
denisa mi-a fost f rau de la anestezie, stari de voma, am si vomat in masina pana acasa, noroc ca nu prea am avut ce
va pup pe toate am plecat la ET
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
nici o sarcina, 3 IA
RAMONELLA spune:
Nu s-o dublat.......firar sa fie............e 3508...luni a fost 2027.....nu e bineee......
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) si 4+
2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
tratament aspenter 1/zi,femibion 1/zi,acifol 1/zi,magneB6 2/zi,utrogestan 400
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
felix76 spune:
Mariuca, sa dea DD sa se lipeasca embrionasii tai! Deja dupa ora 13 poti sa te comporti ca o graviduta!
Ramoooo, sa nu cumva sa disperi ca pana la Cluj vin dupa tine! Organismul nostru nu e ceas elvetian si nu e musai sa dubleze beta la fix 2 zile. Baga utrogestan, femibion, magne B6 si tot ce mai trebuie si programeaza-te la o echo cam cand faci 5 sapt si 3-5 zile. Atunci vei vedea exact punctuletul si ecoul lui bebe. Trebuie sa fie bine!
Magduta nu-i bai ca e negativ! Luna viitoare sper sa fie cu noroc!
Floricica imbini utilul cu placutul! Petrecere frumoasa la botez si nunta si bafta la Fundeni! Tin eu bine mine??? Scria cineva mai devreme ca Uschi nu este dupa 9 pana pe 18???
Brotacela, suntem de coma cu echografiile! Am fi in stare sa ne cumparam cate un aparat acasa Pe 16 oct o sa fac si eu morfologia fetala, cand i-am spus sotului ca ne va costa echo 480 de lei cu DVD, a dat pe spate! Si uite asa nici motoreta nu-i mai iau lu fi-mea, o bicicleta acolo, poate!
Aristicule, va petrecurati ieri! Mei, uneori mi-e asa de ciuda ca nu-s de la capitala si eu! Asa as veni si eu la intalneli...
Anna pai d-aia sunt facuti banii, sa-i cheltuim! Numai ca asa as vrea sa se duca pe vacante, excursii, toloambe etc etc etc si nu pe analize si doftori! Ata ete, pana la urma trebuie sa vedem care-i buba si sa o tratam!
Pup mutantele,
Felix 21 fics
adrianaady spune:
Ramonella la fel zic si eu ca Felixut, nu dispera , nu mereu functioneaza totul ca ceasul elvetian. Hai capul sus si lupta
Maria e gata ora 13, multa, multa bafta, sa fie prima zi cu puisori la purtator pt urmatoarele 9 luni
Pupici
denisa220972 spune:
RAMONELLA, ia in calcul ora la care l-ai facut luni si astazi, vezi diferenta de ore, laboratorul este acelasi banuiesc,
Si nu este musai sa se dubleze fix, vorba lui felix76, el trebuie sa creasca asta este cel mai important si a crescut cu 1481(mai facut sa calculez cu calculatorul).
Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.
Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.
felix76 spune:
Ramo, uite ce scrie aci:
http://www.baby2see.com/preconception/hcg.html
In tabelasul din dreapta scrie ca intre 1200 si 6000 UI se dubleaza intre 72 si 96 ore! Deci eu zic ca stai super bine!!!
Pup,
Felix 21 fics
RAMONELLA spune:
Va multumesc fetelor de sustinere.Am fugit repede la spital sa o prind pe doctorita.Mi-a facut eco,sacul e de 0,5 cm fata de 0,24 cm cat era miercurea trecuta.A zis ca ar fi preferat sa se dubleze,dar faptul ca nu s-a dublat nu e neaparat un lucru rau.
Si m-a trecut pe Clexane dupa insistentele mele.Sper doar sa nu fie prea taziu si bebele sa creaca cum trebuie.Doamne ajuta,atata pot spune,ca nu depinde de mine nimica...
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) si 4+
2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
tratament aspenter 1/zi,femibion 1/zi,acifol 1/zi,magneB6 2/zi,utrogestan 400
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
sunshine4ever spune:
Ramo nu dispera, nu s- adublat ca la carte dar s-a marit e aproape de dublu, ti-am mai zis. E important sa creasca punctuletul acela din burtic. Stai cumintica si vezi un eco cam pe cand ar fi si activitate cardiaca. Si parerea mea sa insisti pe Clexane.
Succes.DD sjuta
Aristica cu siguranta se va implini minunea tuturor intr-un fel sau altul. Fiecare cu crucea ei , nu?! is ferm convinsa ca luptam atata incat sa avem un final fericit. Toate!
Felix is realista ca nu va fi nici luna viitoare, deoarece abia dupa ce imi vine cm am sa ma duc la monitorizari sa vedem de ovulatie, sa vedem cum se comporta ca sa stim ce fel de stimulare va fin nevoie. Dar sper sa avem minunata surpriza si cadou de sarbatori, daca nu va fi bine venit si la anu.
Maria DD ajuta
in asteptarea unui ingeras
Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit, MTHFR A1298C heterozigot, cardiolipina pozitiv, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot
denisa220972 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maria81 denisa mi-a fost f rau de la anestezie, stari de voma, am si vomat in masina pana acasa, noroc ca nu prea am avut ce |
maria81 De aceea am fugit de anestezia de la Giulesti si am facut punctia pe "viu" la primul FIV, bine mai aveam si cativa fluturasi, daca nu ma mai trezesc din anestezie, la unguri nu am avut nicio problema. Important ca te simti bine acum.
Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.
Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.