La Dovlecelu' Vesel ..(5)
Raspunsuri - Pagina 3
Iulika29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Fragutza Sunt rupticica de oboseala, am avut un we plin si cu multi copii urlatori si neprietenosi! Pentru puiul tau |
Mami tu ai deschis mini cresa si noua nu ne-ai spus!!
Noapte linistita iti doresc!
Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 17+
anomis28 spune:
yuhu yuhu
uka
super ca ai deschis iar
io vin iara cu canapeaua virtuala in spate si o pun acolo in colt, ca sa am unde sa shed, ca-s obosita tare maica.
mi-a fost dooooor, mult mult door
felicitari pentru Carinosul umblacios
La Multi Ani!, Pisky scump si drag, bebe blond carliontz!
sa cresti mare, sanatos si voios si sa o faci pe mami fericita
Dana te tzuc tare pentru fitil
si o www.youtube.comwatch?v=5qRJIBtbc2c" target="_blank">dedicatie de deschidere
ma duc la culcare ca maine-i zi de lucru
ura ura inca odata
Iulika29 spune:
Camy mami pĺi voi nu ii dati bataie cu bebe nr 2 sau mai vreti sĺ asteptati?Intr-adevar e minunat cand imi da cate una si e micut inca, zic eu.Acum de ex e ora de dansat, dar ce dans
Iulika29 spune:
Ia spuneti voi fetelor si la voi e pagina labartatĺ?Daca da atunci e de la mine si tre sĺ modificam .
vias spune:
vreau bebe...de fapt...bb3...ca eu nu pot sa-l uit pe Darius...
Dar mai astept putin... ca parca de vreo 3 ani, numai gravida sunt...si vreau o pauza....
Dar unde sunteti doamnelor?????
Of..offfff...in loc sa chefuim oleaca....pe canapeaua pusa la dispozitie de anomis...ca fiecare venim cu cate ceva...
...eu nu mai vin in seara asta cu nimic...ca ma bate Iulika...sau..ma duc la ea tocmai peste mari si tari..ca sa-i fac o clatita..ceva..
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
Iulika29 spune:
Camy mami vino sĺ te imbratisez ca asa imi vine sĺ te strang rau.Nu de tot.Stai linistita mami , eu glumeam cu poftele.Nu am fost pofticioasa decat pe la inceput de sarcina muream sĺ mananc niste mere verzi din alea acre de si se face gura punga.Adica eu sunt cu din astea mai BIO nu 'nesĺnĺtoase' din alea.
liliac1 spune:
Ola gagicas!!!
Asa da, fetelor
Cu toate ca-s usor praf vin sa va
La Multi Ani Aidan aka Piski!!!!
Felicitari Carina!!!
La cat mai multi pasi de-acum inainte! Vai ce evolutie spectaculoasa are printesica! Mai ieri baleta si acum e deja pe picioarele ei
Doua vorbe despre noi:
1. am inceput serviciul de vineri. Nu pot sa spun impresii ca e doar inceputul
2. Sambata am fost la Tulcea intr-o excursie. Doar eu, sotul si Andra. Pe pitbull l-am lasat cu bunicii. Drept rasplata toata noaptea m-a calarit si m-a suzetat.
3. Sunt varza cu somnul dar...mai este loc.
4. Timpul meu pe net se va scurta mult de tot asa ca...schiuzmi pliiiiz
Hai va pupacesc gagici si va doresc o saptamana usoara!!
Pe mine ma ia cu depresii cand ma gandesc ca vine frigul, se scurteaza ziua.
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
vias spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Iulika29 Camy mami vino sĺ te imbratisez ca asa imi vine sĺ te strang rau.Nu de tot.Stai linistita mami , eu glumeam cu poftele.Nu am fost pofticioasa decat pe la inceput de sarcina muream sĺ mananc niste mere verzi din alea acre de si se face gura punga.Adica eu sunt cu din astea mai BIO nu 'nesĺnĺtoase' din alea. Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 17+ |
pai de-aia arati asa de bine...auzi ce pofte are ea...pfuai...ce invidioasa sunt..
pai de-aia sunt eu ca milka de grasa...ca eu aveam pofte tata...nu gluma...ma rasfatam numai cu papanasi, kfc, mcD...de-astea...nu mai zic!! nu ca ti-as face tie pofta, neah....ci mie
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
Iulika29 spune:
Anomis cum e Dinutu?Iti doresc o sĺptamana usoara la munca.
Liliac cand mai ai timp sĺ ne povesteti de excursie.Si la faza cu frigul si intunericul nu stai mai rau ca mine.Se intuneca la 15 si se face un pic de ziua pe la 9 dimi daca e zi insorita.Dar eu mereu am asociat asta cu venirea sĺrbatorilor(preferatele mele) drept pt care mi-am pus perdele mai colorate la fiecare fereastra veioze cu lumina mai puternica.Nu mai spun ca eu de pe la incep lui dec impodobesc bradul.
Asta ma ajuta f mult sĺ nu cad in depresii din alea urate.
vias spune:
'neata
am trecut sa las o buna si niste laptic cald pt
acum plec la servici
sa aveti o saptamana usoara...usoara...usoara...
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE