La Dovlecelu' Vesel ..(5)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns techila spune:

neata madamelor,
scurt si la obiect ca nu am timp de voi....adica fac lucruri muuuult mai importante....ciorba de vacutza...la naiba, stiu cat ma invidiati pentru treaba asta

LAAA MMULTI ANI, PISKI!!!!! SA TRAIESTI FERICIT SI SA FII SANATOS!!!
FELICITARI MAMI DE PISKI!!! SA ITI TRAIASCA PUIUL!!

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze

Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc,
* * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,
* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.
* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.

www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david

Mergi la inceput

Carina, uelcom in lumea bipezilor!!
pana la urma se pare ca stefi ramane ultimul neumblator...ultimul patruped...ma rog, el are preocupari intelectuale si eu nu pot sa il derutez cu nimicuri d-astea, gen mers in doo labe

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze

Si nu ne certam deloc,
Si cuminti în orice loc.

www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Neata!!
Cata lume ! Ce ma bucur ca va vad fetelor! Nici nu stiti!
Noi am dormit super bine, fara nicio trezire ..la 7 a bagat muuult lapte si iar a dormit ..la fel si eu, pana acum 10 minute
Revin ..va pup inca odata pe fiecare, pe Iulika de doo ori!

_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia0807 spune:

Buna dimineata si de la noi!Si ne bucuram mult sa va vedem!
Uka ce bine ca ai redeschis topicul!pup mergareata
Noi suntem spre bine speram -fara febra dar in dimineata asta n-a mancat lapte decat vreo 120.A mancat acum fructe pe la 11 si astept la legume sa vad ce face.
Va pup pe toate si o saptamana buna va doresc fara incidente sau copii maraiciosi sau bolnaviori.

Iulia-mamica lui Ucu 29.09.2009
Bebe voios de mami Iulia
http://bebevoios.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia0807 spune:

Iulik asteptam sa vedem ce porti in marsupiu cu mare nerabdare!
Techila nici fiu-meu nu merge decat cativa pasi singur.nu are curaj inca.pupam gemenii

Iulia-mamica lui Ucu 29.09.2009
Bebe voios de mami Iulia
http://bebevoios.blogspot.com/

Mergi la inceput

si vroiam ca ii mai spun ceva danei: bai nene....adica io am stiut mereu ca esti desteapta si te citeam cu placere...dar acum...sa-mi bag cracii ca m-ai surprins profund si mi-ai provocat o mare bucurie si niste hohote dracesti de ras.
pentru asta....love forever

nasterea a doua putze

Si nu ne certam deloc,
Si cuminti în orice loc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Cateva poze de la munte..cu minunea mea ..
Multumim pt felicitari

_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

bau

Uka,,esti minunata!

Mi-a fost tare,tare dor de tine si de Carinoasa Razacioasa si mai nou si plimbareata bravo !!!

Noi am fost ieri la Targu Mures,la Zoo ;special sa vada Alex elefantii (auzisem ca ar fi...ee,pe naiba,numa un indicator cu "Elefanti si girafe" care era pus pentru muncitorii care abia acum pregatesc zona pt animale (am aflat de lucrul asta cand am plecat) ..sa nu carecumva sa se rataceasca pe si sa intre la lei )
Am dat si vreo 3 ture,doar doar om vedea imensele creaturi .Mi-am dat seama ca am barbat destept cand i-a venit ideea sa intrebam pe cineva de ghiseu daca am venit degeaba sau nu

Oricum a fost frumos,copiii (6 la numar ) s-au distrat de minune si asta a fost cel mai important .
Si,of course,primul nostru drum cu noua masinuta .

Va pupacesc,plec dupa Alex la gradi .

Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
Alex & Razvi
_

"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Neatza dragelor!

Mai, Carinosu' e dulce tare, e atat de expresiva

Nu mi-am deschis cresa, au fost in vizita nepotii sotului...nu stiu ce s-a intamplat, dar toti au fost maraiti, au plans, au tipat, s-au certat pe jucarii, au vrut mancare, au dat-o pe jos, au vrut din nou, iar pe jos..va zic, ceva de vis...

Pisi mai are un cucui, a imbratisat caloriferul..se loveste asa des, draga de ea!

Azi am program administrativ, curatenie, mancare, fac si gem de prune, am rufe la spalat...o gramada de taskuri, nu stiu cum dreaq sa le prioritizez ar trebui sa ma inscriu la un training pe time management!

Cam atat, ma duc sa-mi vad de oalele de pe foc!

Va pupa fata!

Pentru puiul tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

neatza

Uka o placere sa va revad si pe tine si pe Carinoasa-mergacioasa

Mely sa va poarte sanatosi si fericiti noua masinutza

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Mergi la inceput