La Dovlecelu' Vesel ..(5)
Raspunsuri - Pagina 24
![](images/user_woman.png)
cristina_ana spune:
Buna dimi!
O fi pentru altii. Emma mea e mai bine azi, in sfarsit poate si ea sa planga cu voce, ca ieri plangea si nu o baga nimeni in seama ca nu se auzea! In schimb eu m-am trezit cu gatul intepenit. Si azi imi programasem sa bag o curatenie generala, dar data fiind situatia o sa imi bag doar picioarele.
Eu cred ca astrele s-au coalizat sa nu ma lase sa muncesc, s-au prins si ele ca nu ma prinde statul la cratita. Cand ma apuca si pe mine harnicia, ba se rupe mopul, ba se strica aspiratorul, ba arde aragazul, ba intepenesc eu. Asta e, sunt o duamna si azi, ce sa fac, ma sacrific!
Va pupesc!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
POZE NOI
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
happy_uka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anamaria1979 Buna dimineata! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Manga bine ai revenit in tara Aricel ce printesa ![]() Uka m-am uitat si la carinoasa ![]() Pentru mamicile care merg la munca deja ![]() ![]() ![]() Camy ![]() ![]() ![]() Techila te pup mi-a fost dor de postarile tale.Flacaii ma gandesc ca vor sa te impresioneze cu rezistenta lor la infometare ![]() ![]() |
Neata!
Anamaria, nu e bine ...
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
![](olala.gif)
Noi azi avem zi de vaccin ..apoi de vizita la mama
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Ne auzim mai incolo, pupes!
_
![](auto2.gif)
![](smiley_shopping.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/vias/vias.jpg)
vias spune:
'neata...vad ca v-ati hlizit bine pana la urma...bravo!!!
va las cate o made by Pustache (sotul...si e buna tare
) si am plecat la servici...
...imi raspundeti si mie va rog frumos la intrebarea cu analizele le 1 anisor???..pls!!!!!
Cami, de
Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
happy_uka spune:
citat din mesajul lui cristina_ana Buna dimi! O fi pentru altii. Emma mea e mai bine azi, in sfarsit poate si ea sa planga cu voce, ca ieri plangea si nu o baga nimeni in seama ca nu se auzea! ![]() Eu cred ca astrele s-au coalizat sa nu ma lase sa muncesc, s-au prins si ele ca nu ma prinde statul la cratita. Cand ma apuca si pe mine harnicia, ba se rupe mopul, ba se strica aspiratorul, ba arde aragazul, ba intepenesc eu. Asta e, sunt o duamna si azi, ce sa fac, ma sacrific! Va pupesc! Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) ![]() POZE POZE NOI |
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
![](icon_smile.gif)
Pupam papusile!
_
![](auto2.gif)
![](smiley_shopping.gif)
happy_uka spune:
citat din mesajul lui camy_pus 'neata...vad ca v-ati hlizit bine pana la urma...bravo!!! va las cate o ![]() ![]() ...imi raspundeti si mie va rog frumos la intrebarea cu analizele le 1 anisor???..pls!!!!! Cami, ![]() ![]() ![]() ------------------------------------------------------------- ingerasul Darius-Andrei "Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă." Poveste si POZE |
Neata! Scuze, am uitat ieri
![](pupic.gif)
![](plang.gif)
Eu zic sa mergi la dr sa intrebi .Depinde, daca i se pare ca e totul perfect nu ar avea de ce sa-ti dea. Parerea mea, si nu-s prea priceputa la treburi de-astea.
Pup!
_
![](auto2.gif)
![](smiley_shopping.gif)
happy_uka spune:
Avem si locatie noua
C ya !!
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for
Nihil Sine Deo