La Dovlecelu' Vesel ..(5)
Raspunsuri - Pagina 23
SabinaY. spune:
Mai voi seara de seara petreceti pana la ore tarzii?
Ca sa ma bucur...o sa am companie la cafea
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
happy_uka spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Fragutza
Eu zic sa nu mai continuam aici in public..ai PM Si iarta-ma cu vara ta, stii ca am si eu probleme si greutati si mai uit! Pentru puiul tau |
Te iert da trebuie sa mentionez ca am scuala vietii si stiu ce ai vrut sa zici
Si oricum niciodata nu ti-a placut vara mea Nu intrebi niciodata de ea...
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo
happy_uka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui SabinaY. Mai voi seara de seara petreceti pana la ore tarzii? Ca sa ma bucur...o sa am companie la cafea Jurnal de "mogalnete" Japonia prin ochii unui amator Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009) fosta devylla |
De regula nu, dar cred ca am baut prea mult vigantol... Sunt beligeranta rrrau !
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo
Fragutza spune:
M-a obosit polemica asta! Ma duc sa ma culc!Noaptea e un sfetnic bun, da Uka!
Noapte buna!
Pentru puiul tau
SabinaY. spune:
lol,esti de coma
Duamna draga,la noi a inceput nebunia,ma duc pe drumurile mele.
Ne mai auzim pe seara...daca nu ma culca fetele...
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
happy_uka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Fragutza M-a obosit polemica asta! Ma duc sa ma culc!Noaptea e un sfetnic bun, da Uka! Noapte buna! Pentru puiul tau |
Nu vreau nici un sfesnic de la tine !
Bine, fie, noapte buna! Da nu te pup, te sarut!
_
happy_uka spune:
Vaaaai ....... gata, ma culc! Vad ca in noaptea asta nu creste maseaua, poate creste vena
_
anamaria1979 spune:
Buna dimineata!
Manga bine ai revenit in tara
Aricel ce printesa
Uka m-am uitat si la carinoasa
Pentru mamicile care merg la munca deja
Camyvom ajunge si noi soacre oare la fel vom proceda. Cunosc si cazuri fericite (bine nu la noi)
Techila te pup mi-a fost dor de postarile tale.Flacaii ma gandesc ca vor sa te impresioneze cu rezistenta lor la infometare, se pregatesc pentru viitorul minunat din tara noastra.
x_ggg spune:
Asa da!!!!
Neata girls!
--------------------------------------------
Rares-Costin : 4 oct 2009