La Dovlecelu' Vesel ..(5)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
happy_uka spune:
Mai Alex, nu stii ca omul sfinteste locul?
Nu e mai important ca suntem toate aici si ca ne pasa una de alta si de copiii nostri minunati? Conteaza titulatura sub care o facem?
Ce face azi Zeina? O scoti la plimbare? La noi e soare, 13 grade, vom iesi pe la 4..Eu sunt asa incantata sa ies cu pitica fara carutz..Stiu ca nu e mare lucru, sincer, stiu
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for
Nihil Sine Deo
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
crocodana spune:
ziua buna,
Uka, lasa mai bine ca n-a chinuit dulceata! La ultima recoltare atat s-au straduit ca nu curgea sangele (gasiesra vena) ca ne-a iesit la rezultat trombocitopenie..sa innebunesti nu altceva....
Sper sa-i iasa repede maselutele si sa nu o mai doara atat,zau!
Eu imi imaginam cat de greu e cu voma si ce sperietura tragi cand descria Alex dar cand traiesti pe propria piele...nu se compara...a vomat Ama din senin aseara de-am zis nu-i adevarat..si nu stiu ce ca abia mancase ceva...
hai ca am deviat prea mult, asa si cu maselutele, cand aud cum se chinuie dovleceii mi se rupe sufletul si cand ma gandesc ca vom trece si noi prin asta
Raluk! pentru toate mesajele tare frumoase....
Mami de Amilici Crocodilibici
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
biaz29 spune:
Buna ziua gradinarese vesele de dovlecei!
Multumesc de invitatie la patrecerile voastre. Eu am un program foarte aglomerat in perioada asta si s-au si aglomerat multe probleme asa incat nu voi putea scrie atat de des pe cat mi-as dori. Dar va imbratisez pe toate si va promit ca la prima ocazi cand pot fura niste timp, o sa va umplu gradina de mesaje.
Alex, noi facem baita in cada mare de doua ori pe saptamana (uneori cu amandoi baietii odata ca e mai fun asa (de fapt e mai usor pentru mine la diviziunea muncii, dar sssshhhht! ca ei cred ca e petrecere acvatica
). In rest, spalat mainile, fata, funduletul, dupa nevoie. Eu stiu ca spalatul excesiv dauneaza echilibrului pielii.
Si zici ca e greu cu copilul singura? Imagineaza-ti scenariile de groaza cand incerci sa-l speli pe unul iar pe celalalt l-ai lasat sa zburde prin casa si in timp ce-l clatesti pe ochi pe primul, cel de-al doilea baga degetele in priza, de exemplu. Horror, nu? Si asta e doar una dintre bucuriile zilnice ale aventurii cu doi nazdravani. Stii ce e interesant, ca de fiecare data descoperi cat de mult poti face dupa ce ai spus "Nu mai pot!". Asa-i ca pana la urma te-ai descurcat de minune?
Uka sa treaca durerile si sa fie vesela inima dovleceilor.
Hepi, am tras si eu cu ochiul la petrecerea Maiei. Ati fost superbe!
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
MangaGirl spune:
hello, hello,
cum asa, Carinoasa n-are vene? mai, Uka ce facusi. mai bine ca nu i le-au gasit decat s-o chinuie cu cautatul direct cu acul.
cristina te pup mami, multumesc. cat despre peripetiile tale, stiu ca nu-i de ras, dar nu m-am putut abtine. prea erai asa perfecta - si frumoasa si slaba si gospodina si copii frumosi si destepti si care mamanca singuri....hai, ca esti prea de tot.
lili draga, felicitari! te pup mami si te imbratisez cu drag pentru succesele copilasilor tai dragi.
ALEX, LA MULTI ANI, PUIULE! SA CRESTI MARE SI BUN! LULL DRAGA, FELICITARI PENTRU ASA BAIAT FRUMOS SI MINUNAT!
mely ai doi baieti frumosi foc.
hepilica draga, eu vad bine si fara ochelari. Fram e cu parul lung, nu? e frumoasa si trestioara. dar si tu esti superba si la fel de trestioara. si amandoua aveti doua fete dragute tare.
apropo de mancare, al meu in sfarsit a mancat cateva bucatele de ficat si de galbenus de ou. Dintele inca nu i-a dat. mi-e groaza cand ajungem la masele. de cand am venit acasa, numai agatat de mine e. zbiara ca oparit daca ma pierde din vizor. mai am un pik si fac hernie.
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski
www.bebestepz.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
Dana15 spune:
pup mamicile dragi!
ia sa-mi targ si eu un scaunel..tare bine-i aici, la taverna! muzica-n surdina, fetze vesele, oameni...fain!
mami de Ana Elisa (16.octombrie.2009)
happy_uka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dana15 pup mamicile dragi! ![]() ia sa-mi targ si eu un scaunel..tare bine-i aici, la taverna! muzica-n surdina, fetze vesele, oameni...fain! ![]() ![]() mami de Ana Elisa (16.octombrie.2009) Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate... |
...si de la toate mesele ....catre Dana...
![](dual.gif)
![](dual.gif)
![](dual.gif)
![](hi.gif)
![](icon_smile.gif)
_
![](auto2.gif)
![](smiley_shopping.gif)
happy_uka spune:
crocomom, pup Amiliciul , sa nu mai treaca prin asta..
manga, ce mesaje lungi scrii de acasa ..e bine la mama, nu?
bia, bine ai venit ...te asteptam cum ai niste clipe libere ..
toate ca toate da mi-e un dor de luto de ma usuc pe picioare.. e fitza rau de cand e in brasov, nu ne mai calca pragul.. ma !!
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for
Nihil Sine Deo
alex25 spune:
Biaz tare dulce esti mamis cum povestesti tu asa despre cei doi nazdravani...mie imi vine sa rad, desi imi dau seama ca e de plans, ca sa zic asa. Normal ca m-am descurcat, nici nu ma gandeam altfel, ba chiar m-am incapatanat sa ii fac baitza ca sa imi demonstrez mie ca pot...eu eram mai mult ofticata,daca ma intelegi, ofticata ca il stiu cum e si ma enerveaza.
Si m-am alintat si eu putin la voi, ce nu am voie?
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina
(26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/SabinaY_p_/SabinaY_p_.jpg)
SabinaY. spune:
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si
Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla