La Dovlecelu' Vesel ..(5)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui SabinaY.

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla

stau si eu cu Sabina dupa canapeaua ei (Sabina, sper ca ma primesti si ca nu te inghesui prea tare)

bun gasit si azi

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Mai, ce e chicoteala aia in spatele canapelei?
Helllo girlz, cu ce va servim? O ranjeala, o prajeala?

_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

astea sunt paharele care se itzesc de dupa canapea . Ce ne torni?

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

Mah...prin niste intamplari cam naspa...am aflat ca traiti domne'!Si asta a fost o veste buna.
Credeam subiectul printr-un colt in arhiva,prafuit si uitat de lume...dar ca sa vezi!La no 5...nume de vedeta,ca parfumul ala fain...

primesc ce se nimereste,monis welcome dupa canapea

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Eu stateam dupa colt ca e canapea din aia coltar, si iaca , si Sabyna si Monis pe partea ailalta..ntz ntz...si mai baga si ...stai sa sterg paianjenii de pe umeri..gata mi-s
Hai, bagati-ma si pe mine in seama ca am baiat mare, cu masina de firma si un ochi aproape vanat

--------------------------------------------
Rares-Costin : 4 oct 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia0807 spune:

Buna!
La multi ani Alex de Lull!Sa traiesti puiule sa-ti dea Dumnezeu sanatate!
Ce mai faceti gagicas?unde umblati dom'le ca e un frig afara ...Noi stam in casa si pentru ca fiu-meu inca se resimte dupa boala dar si pentru ca e frig tare.Abia asteptam cele 25 de grazi de la anunta astia,de or nimeri prognoza ca s-a mai intamplat si altfel..
Hai va pup si sunt aci ,va cetesc,dar mai joc si cu odrasla

Iulia-mamica lui Ucu 29.09.2009
Bebe voios de mami Iulia
http://bebevoios.blogspot.com/

Mergi la inceput

Techilaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,unde esti mamon?..mi-as in el de net!numai la tine venea cu noduri!

Bebe voios de mami Iulia

Mergi la inceput

Am uitat ce,cracii evident!o sa sterg mesajele cand ma lasa net-ul.acum pot doar sa [postez si atat!

Bebe voios de mami Iulia

Mergi la inceput

Mai la voi merge bine forumul? ca la mine e vai si amar!

Bebe voios de mami Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

uka si asa zici ca o tii pe Carina ocupata?? Cu fardurile tale?? Greseala iubita! Trebuie sa-ti faci niste stocuri de rezerva si sa le folosesti in caz de extrema urgenta. Eu n-am fost perspikk si n-am un ruj sa ma dau dimineata pe drumul de la usa pana la lift
ma'c acasa sa ascult dedicatiunea ca raii astia mi-au taiat tzeava de de iotub

crocomam pupam Amiliciu sa se faca bine. Poate ca s-a inecat cu ceva si a patit o patitura nepatita. Multa sanatate va doresc!

Bia + Me= Love forever
O sa-mi salvez ce mi-ai scris dincolo si-o sa-mi fac tatuaj pe suflet!!! In viata mea n-am primit ceva atat de minunat!

Si zici ca Busici face pian?? Si isi citeste cate 2-3 pagini pe seara?? Bravo lui!! Asa mama, asa fiu!
Doamneeee, ce mi-ar mai placea sa-ti pot scrie si eu ceva inteligent, dar nu ma duce bila (asta de pe umeri ca aia de langa ficat proceseaza ).

Alex iti scriu aici cu baita noastra. Noi facem in cada mare o data pe saptamana. De obicei duminica seara. Incepem baia pe la ora 6-7 seara si se termina pe la 9 Nebunieeeee!!! Duminica asta si-a prins Radu cicurelu' intr-o broasca testoasa de-aia cu cheita care se plimba prin apa. Tot timpul avem aventuri...Bine ca nu mai baga fii-mea dejtele'n priza dar in schimb se pot intampla altele.
In rest, spalat la chiuveta sau in balie. Regula de baza e ca in fiecare dimineata sa-l spal la ca a stat toate noaptea cu pipi pe piele si de fiecare data cand face kk executam inca o spalatura. Pe corp il bag seara si-l clabucesc putin in balie (5 min) iar pe par il spal o data la sptamana.

manguliciule te pup, fato!! I-ai schimbat locul asa ca e normal sa stea agatat de tine. Bine ca a mancat ceva-ceva. Pozele voastre sunt dementiale. Nu-l scapati deloc din ochi pe junior iar tati e topit dupa el. Nasii lui...ce sa mai zic...parca-s in competitie pentru atentia flacaului

Danuta Daca ai sti cat iti multumesc pentru ca ai avut ideea geniala cu dovlecelulfest?? Si mai ales ca ai convins-o pe sora noastra, Uka, sa deschida placintaria

Fug de-acum acasa!! De fapt ma duc sa-mi trag maseaua in poze si dup-aia vedem incotro!! Bag o alergare usoara cu Radulescu dupa mine in timp ce fac bastonase cu Andra
Uishmilac!

Ailaviu gals!!!!

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput