La Dovlecelu' Vesel ..(5)
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
liliac1 spune:
Hmmm, sterg de-acasa, cand se remediaza treaba!
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
iulia0807 spune:
Uilaviutu!pupiu alat!
Iulia-mamica lui Ucu 29.09.2009
Bebe voios de mami Iulia
http://bebevoios.blogspot.com/
crocodana spune:
mamicilor cu experienta in 'dinti' si nu numai:
al doilea scaun gen mustar in 24 de ore poate sa fie de la un dinte ce tocmai a spart sau sa-l corelez cu voma si sa ma gandesc la ceva mai rau gen enterocolita?
Mami de Amilici Crocodilibici
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
happy_uka spune:
Nu te panica mami, sigur e de la dintisori ! La Carina nici nu se vad maselutele si deja, de 2 zile e deranjata ..
In rest e vioaie, nu? Pupam frumoasa!
Scuze ca n-am fost pe faza cu servitul oaspetilor ..
Va pup pe toate!
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for
Nihil Sine Deo
crocodana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happy_uka Nu te panica mami, sigur e de la dintisori ! La Carina nici nu se vad maselutele si deja, de 2 zile e deranjata .. In rest e vioaie, nu? Pupam frumoasa! Scuze ca n-am fost pe faza cu servitul oaspetilor .. ![]() Va pup pe toate! _ ![]() ![]() |
e vioaie, nu are febra si nu papa solide....doar tzitzi...
thnaks!sper sa fie de la dinti ca si asa are doar 2!
Mami de
![](zana.gif)
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
aricelul spune:
Buna,
Uka pt Carina sa-i treaca repede durerile de maselute.
Liliac felicitari puiutilor tai ...asta da surpriza din partea lor
La multi ani Alex, sa cresti mare si sanatos !!!
Crocodana sa fie bine Amilici
Alex si noi facem baita in fiecare seara, cu mici exceptii in functie de situatie ... in seara asta si maine sper sa ma descurc si eu singura ...de fapt mai am antecedente, ca nah cu delegatiile sotului
Off cand citesc prin cate trec dovleceii la iesirea maselelor / dintilor imi dau seama cat de norocosi am fost ca la Maria a fost super simplu: nu a avut febra, nu a avut dureri, doar putin modificata consistenta scaunului ...dar in schimb, a ramas cu suptul degetului ... toata ziua ... incerc sa-i distrag atentia si e ok, atata timp cat o tin ocupata, dar in rest e groaznic ...pana si la masa sta cu el si e greu sa-i dau sa manance ...bine cele cateva bucatele de legume sau fructe sau carnita (foarte putin, nici nu mai zic grame, deoarece cred ca e jalnic) ... noroc ca bea lapte ...
_
Maria (28.08.2009)
NelaM spune:
Doamnelor, va salut si pe dumneavoastra!
Uka, mami de Carniuka, va tin pumnii cu maseluta aia... fir'ar sa fie! Ma trec fiorii cand ma gandesc ca noi nici macar un dinte nu avem... asa ne asteapta si pe noi?
Eu sper sa fie ca la Aricelu', ca la Maria, de fapt.
Aricelu', ce mai face Maria? Cat mai cantareste? Noi tot la 7200 ne pastram... si tot numai san si iaurt mancam...de vis!
Mi-ai cerut candva linkul cu blogul Anei, daca nu ma insel. Am tot zis ca ti-l dau dar nu te-am mai vazut, acum mi-am adus insa aminte!.
http://ganduripentruana.blogspot.com/
Nela si Ana Nazdravana(19.09.09)
anomis28 spune:
ura ura ura
sunt oficial la zi pe forum
as vrea sa multumesc pe aceasta cale,
fiului meu care mi-a permis aceasta extravanganta
computerului ca nu a cedat la cate ferestre am deschise
lui Enel ca nu a luat curentul, etc.
O singura plangere avem la aia cu caldura ca mi-au inghetat mainile pe tastatura domle brr, frig tare aici, zau.
Techila, nu am crezut ca ascunzi o astfel de maiestrie in ale ciorbii, mai ai? hai ca vin sa-i fac concurenta lu' Mihaita
M-a gasit micul terorist, il pacalesc cu ceva si revin
anamaria1979 spune:
Buna sera doamnelor!
Am dat de voi si am vrut sa va salut pe toate, pupam pe toata lumea bolnava. Plec la doftor si vreau sa-l impresionez prin machiaj de cearcane indelung elaborat. Sa aveti nopti linistite si fara urlete ca la noi ies caninii si suntem nervosi toti.
Dana15 spune:
mamelor, va pup!
sa ma scuzati ca am disparut in ceata..abia ce ma asezasem...apucasem sa rapund la topicul celalalt pentru Cristina si Bia , cand niste oameni rai, da' rai de tot, s-au apucat sa dea gauri cu rotopercutorul in apartamentul de sub noi..timp de 2 ore ...cu pauze, bineinteles..cat sa-mi dea speranta ca au terminat si sa reusesc sa o conving si pe Ana "ca-i gata, mami, gata", ca apoi sa o ia de la capat..in viata ei Ana nu a fost atat de speriata...in fine..
Cu greu am reusit sa o adorm...
Am scris un mesaj pentru Bia la topicul dovleceilor..ultimul! Punct.
am mai parcurs restul postarilor pana s-a facut un nou capitol si apoi l-am inchis..definitiv! asa ca daca cineva are sa-mi zica ceva "de bine", sa nu se oboseasca acolo...sa foloseasca cu incredere pm-ul..si gata!
Iulika draga mea, eu intotdeauna mi te-am inchipuit inconjurata de mai multi copilasi...
ufff...vroiam sa scriu ceva mai frumos, dar se pare ca nu-mi iese astazi...
la ce ora ai maine programare? tinem pumnii si ma voi gandi la voi! sa va spuna ca aveti un copilas perfect si sanatos!
mami de Ana Elisa (16.octombrie.2009)