La Dovlecelu' Vesel ..(5)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
alex25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happy_uka Ahaaam, dovlishelufest zici ...buuun ! ![]() Sa curga berea! Hai noroc! ![]() Ignorati grimasa de pe fatza mea, io beau foarte rar, iar bere - niciodata ! ![]() _ ![]() ![]() |
Io beau o bere, sau un vin, sau ce o fi, ca am nervi, asa ca...sa curga beutura!!!!!
![](bere.gif)
----------------------------------------------
Alex, mami de
![](bunny.gif)
![](bunny.gif)
![](rugaciune.gif)
![](rugaciune.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
hepilica spune:
Sa bem in cinstea lu'oktoberfest asta ca cica anu' asta face 200 ani. putin mai mult ca mine . eu dau berea, uka
da carnatii ca doar e patroana la crasma asta si cam asta e specificul sarbatorii asteia romanesti
.
manga, in poza aia care ti-a placut tie nu eram eu, era fragutza. zau. la fel am patit si cu sot. il intreb "la ce te uiti?" si el imi spune "la pozele de la petrecere, ai fost in forma, foarte misto ai iesit". eu, mandra de mine, m-am dus sa pup oglinda apoi sa vad la ce poza se referea. si era o poza cu fragutza.
esti tu o draguta. pupam baiatul scump si ii dorim tot binele din lume.
nela, fragutza, dana, raluk, alex, iulia, techila si tuturor mamicilor...multi, multi pupici.
v-am zis ca maia are 2 dintisori? unul sus si altul jos. incisivi centrali.
---
mami de minunata si cuminte
(22.09.2009)
Multumesc lui DD.
hepilica spune:
alex, ati trecut pe formula junior? noi facem acum trecerea la humana. sper sa fi fost o alegere buna. desi, raman la parerea mea ca nicio formula nu se compara cu topfer. humana asta are asa un miros de vanilie....si scrie pe cutie ca contine si vanilina...o tampenie bineinteles.
as inchina o oda lu' tata lu' topfer asta.
---
mami de minunata si cuminte
(22.09.2009)
Multumesc lui DD.
alex25 spune:
citat din mesajul lui hepilica alex, ati trecut pe formula junior? noi facem acum trecerea la humana. sper sa fi fost o alegere buna. desi, raman la parerea mea ca nicio formula nu se compara cu topfer. humana asta are asa un miros de vanilie....si scrie pe cutie ca contine si vanilina...o tampenie bineinteles. as inchina o oda lu' tata lu' topfer asta. --- mami de ![]() ![]() Multumesc lui DD. |
Dap, noi suntem de mai bine de 2 saptamani pe Nestle Junior cu miere, pe cel simplu nu l-a acceptat, bea 210 seara si dimineata, in zilele bune. Din pacate si noi am inceput tot cu Topfer, dar uite ca nu ne-a priit, plus ca si astia au un lips, partea asta cu laptele junior pe care nu il au...va tinem pumnii sa fie ok cu Humana...daca nu ar fi acceptat Nestle-ul asta era si la noi urmatoarea varianta. Pupici Maiei.
![](pupic.gif)
Alex, mami de
![](bunny.gif)
![](bunny.gif)
![](rugaciune.gif)
![](rugaciune.gif)
alex25 spune:
De la atata beutura deja m-am ametit, si cum am deja restanta la somn, am plecat spre pat, va pup, noapte buna.
Alex, mami de Alessia Zeina
(26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
happy_uka spune:
citat din mesajul lui alex25 Bre Techila asta al meu nu recunoaste nimic niciodata, asa ca nici pe departe nu va fi vorba de sclav, nici macar telefon nu da sa vada ce facem, lui i se par toate normale si toate i se cuvin, de aici si oftica mea mare. ![]() ![]() ![]() ![]() ---------------------------------------------- Alex, mami de ![]() ![]() ![]() ![]() |
...mie-mi vine sa rad ..ca vaca, stiu!
![](pupic.gif)
_
![](auto2.gif)
![](smiley_shopping.gif)
happy_uka spune:
citat din mesajul lui hepilica manga, in poza aia care ti-a placut tie nu eram eu, era fragutza. zau. la fel am patit si cu sot. il intreb "la ce te uiti?" si el imi spune "la pozele de la petrecere, ai fost in forma, foarte misto ai iesit". eu, mandra de mine, m-am dus sa pup oglinda apoi sa vad la ce poza se referea. si era o poza cu fragutza. ![]() |
Hihihi..e buna rau asta
![](punk.gif)
![](punk.gif)
_
![](auto2.gif)
![](smiley_shopping.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/vias/vias.jpg)
vias spune:
seara buna la toata lumea...
am intrat mai devreme, dar asa cum era frumos, m-am uitat la poze sa vad dovlecei dragalasi, frumosi si scumpi...unu si unu'
Sa inteleg ca se lasa cu distractii..iar bem (data trecuta cred ca Uka m-a dus acasa )...asa ca nu plec nicaieri..
Eu am adus bere multa si o sampanie
Alex draguta...sa-ti zic cum e la noi cu temperaturile...de ex noi de aseara am dat drumul la centrala ca e tare frig in Brasov...brrrr...
Cami, de
Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
cristina_ana spune:
Mai primiti si intarziate la dovleacufest asta?
Am venit sa-mi inec amarul in beutura, ca oricum de altceva nu sunt buna pe lumea asta.
Azi am prestat si eu ceva mancare si am reusit sa topesc butoanele de la aragaz. Am simtit eu, in timp ce ma dadeam pe net, un miros de ars din bucatarie si ce sa vezi, butoanele scoteau flacari. Dintr-unul a mai ramas doar asa, un fel de schelet, totusi functional! Celelalte sunt doar topite partial. Mancarea a iesit arsa si inecacioasa. Pe urma am vrut sa spal pe jos si s-a rupt mopul. Zilele trecute am stricat rotita de la aspirator si a trebuit dus la service.
In week-end am vrut sa ma fac frumoasa si in timp ce imi ondulam parul cu peria rotativa am ars priza. De obicei rup furtunul de la dus cand fac baie. Si mai sunt multe, astea mi-au venit acum, rapid in minte.
O adevarat comoara la casa omului!
Deci imi dati si mie ceva sa beau?
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
POZE NOI