La Dovlecelu' Vesel ..(5)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Sunteti cele mai tari fetelor, va iubesc!

Dana ia dezvolta tu treaba aia cu baia saptamanal, ca eu inca ii fac baie in fiecare seara, am zis ca macar acum cand e frig sa ii fac la 2 zile...e prea des, se poate si mai rar?

Si nu ma, nu ma oftic ca nu ma duc la chef, ca oricum nu imi place de ei, dar na, ma simt si eu singura, daca m-am invatat prost, ce vreti.

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia0807 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Voi aici primiti numai oameni veseli, sau si din aia plini de spumele marii??

Am niste nervi de nu mai pot, sotul meu trebuie sa se duca la ziua sefului lui si eu nu stiu ce ma fac diseara la baie si laptic cu copilul. Ca mandra mea nu sta locului nici o clipa si el statea cu ea cat ii faceam laptele, cat strangeam prin camera, cat raceam laptele, o tinea cat ii faceam baie....eu ce ma fac acum???

Am si nervi si sunt si suparata, na.

Techila plang si eu langa tine, ma primesti?

Hepi mare dicstractie acolo la voi!

Am vrut sa-ti raspund dar am vazut ca a facut-o Fragutza inainte...daca tu plangi de atata lucru altii trebuiau sa se arunce de la etaj..hai,te pup si capul sus fato!viatza-i scurta ,s-o mai si plang?!

Iulia-mamica lui Ucu 29.09.2009
Bebe voios de mami Iulia
http://bebevoios.blogspot.com/

Mergi la inceput

Seara buna fetelor!Bine s-a reunit grupul vesel!
Noi va anuntam ca suntem spre bine:fara febra si am si mancat azi si fructe si legume.Mai putin inseara asta dar na,mai sarim o masa,mai roadem un covrig,mai una,alta...
Nela,multumim mult de incurajari!
va pup si revin

Bebe voios de mami Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Voi aici primiti numai oameni veseli, sau si din aia plini de spumele marii??

Am niste nervi de nu mai pot, sotul meu trebuie sa se duca la ziua sefului lui si eu nu stiu ce ma fac diseara la baie si laptic cu copilul. Ca mandra mea nu sta locului nici o clipa si el statea cu ea cat ii faceam laptele, cat strangeam prin camera, cat raceam laptele, o tinea cat ii faceam baie....eu ce ma fac acum???

Am si nervi si sunt si suparata, na.

Techila plang si eu langa tine, ma primesti?

Hepi mare dicstractie acolo la voi!

sa nu te aud ca e viata grea ca iti mai trimit eu unul....si iti trimit si un caine schiop. da????

crezi ca daca sari peste baie se imbacseste fata?? noi facem baie acum o zi da, doua nu...si daca sunt trei zile fara baie tot nu se imput. cand era cald faceam o zi da, una ba. nu zic ca e bine...zic doar ca se poate.
iar laptele poti sa il faci la ea in camera...

haidi bre nu dispera...plus de asta zilele urmatoare vei avea un sclav, pentru ca te vei plange ca muuuulte ai indurat in seara asta si ca meriti si tu o compensare

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze

Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc,
* * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,
* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.
* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.

www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

hello doamnelor,

va multumesc din suflet pentru irari. sunteti minunt.e uka multumesc de dedicatie.

noi ne-am distrat bine. aidan a fost purtat pe brate, a fost cuminte la cat a fost de buricat si la cata lume a fost. tortul a fost excelent. de ales a tot ales de pe tava. a pus mana pe toate si le-a lasat pe tava sau le-a aruncat pe jos. ordinea e asa: stilou, busuioc, ipod cu 2 maini, telefon si la final niste marunti din aia de 10 bani. ca aia mari nu i-au placut iar cheile de la masina au ajuns pe jos.

dar daca vroedata ajungeti la bacau si aveti nevoie de un tort excelent, la Dulce Acrisor sa va opriti.

liliacule pitbull? hai ca m0ai distrat. cat despre mersul la baie de mana...wow...some things never change.
nela mami, te pup. m-am bucurat sa te mai citesc. cu blogurile sunt in urma rau. dar lasa, de acum ar trebui sa-mi fac timp. e inca un pik dificil, ca toata ziua ne-o petrecem intre mese, la ai mei si la ai lui. si se duce ziua. dar ne intram in normal dupa 10.

mai avea de scris multe, dar stau cu el in brate si my mind is blank.

voiam sa-i spun iuliei ca aidan a avut 6 ile febra inainte de amoxicilina.l si iarasi una pe amoxi. dar apoi s-a linistit. de muci am scapat cam in ultima zi de antibiotic. iar de mancat, cate un sfert de covrig si lalpte. atat. ieri a facut expcetie: a mancat o felie de castravete. deci, hai sa ne luam de mana si sa sarim in abis.

techila pai tu vrei si intelect si sportiv? tztztz

uka am vazut poze cu printesa in alb. frumoasa tre picea.

dana felicitari pt mersul Anei si succes la malul marii. te pup, msmi
iuliko astept cu sufletul la gura ziua de 6.

poze de la dezmotare aici. sunt de fapt din prima sp in Rom si sunt multe ca nu apuc sa le triez. dar uitati-va si voi la kte puteti.

alex la mine sunt de obicei 21 de grade si are pantalon, sosete body cu maneca scurta si o bluzita de casa.
hepi am vazut poze de la ziua Maiei. e atat de frumoasa ide blonda. si in sfarsit te-am vazut si pe tine. mi-a placut tare ce am vazut, zau!

techi oare am mai spus ca l-am vazut pe \Stefi cantand? si pozele de la voi mi-au placut la nebunie.

cred ca atat pt seara asta ca mi-a amortit bratul.

va pupez si ne auzim pe aici.

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski

www.bebestepz.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

nu va suparati, aici se tine Oktoberfest.... ...?sau am gresit locatia ?

_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo

pai curje berea rauri, rauri

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski

www.bebestepz.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

_

Nu bre,acilea e Dovlecelu'fest,ai gresit!D-astea cu Oktoberfest noi nu stim dar dak tot ai venit, acu ramai la noi ca e tare fain!

Bebe voios de mami Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Ahaaam, dovlishelufest zici ...buuun ! ..
Sa curga berea! Hai noroc!
Ignorati grimasa de pe fatza mea, io beau foarte rar, iar bere - niciodata !

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Bre Techila asta al meu nu recunoaste nimic niciodata, asa ca nici pe departe nu va fi vorba de sclav, nici macar telefon nu da sa vada ce facem, lui i se par toate normale si toate i se cuvin, de aici si oftica mea mare. Hai ca ma intind la vorba, am imbaiat mandra, am dat si laptic si acum doarme dusa, ba chiar a aparut si tac'su chiar acum pe usa, care s-a uitat chioras la mine cand i-am zis ca javra nu a fost afara...ziceti si voi.

Mergi la inceput