FIV Europa(35)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sisipisi spune:

adijo bravo!!! Super productie. E mare lucru sa iti ramana embrioni congelati. Eu am citit de o varianta cum ca e mai bine sa transferi la 72 de ore pentru ca embrionii nu se simt nicaieri mai bine decat la tine in burtica. Acolo e mediul cel mai potrivit pentru ei.
Vacanta placuta in continuare si te asteptam cu un beta de milioane.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

adijo, felicitari pentru productie! asteptam vesti bune pe 27!!

tu ce protocol ai avut de ai obtinut atitea ovocite?
si eu am PCOS, dar nu am decit 8 foliculi mici (6-9 mm) in ziua 6. in iunie cu acelasi protocol (14 zile Diphereline 0.1 incepind din ziua 21 + 3 x Menopur dupa cele 14 zile) am obtinut 25 ovocite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melisa28 spune:

Adijo, ma bucur enorm de tare pentru tine...distratie maxima incontinuare si te asteptam cu vesti bune ...sunt sigura ca vei reusi la ce productie ai avut.

Din pacate nu stiu daca eu am sa pot afla pe 27 oct rezultatul final , dar am sa ma gandesc ca sigur va fii unul pozitiv...si sigur asa va fii.
Eu vineri seara sunt la Viena , si habar nu am daca o sa am de unde sa pot intra pe net.

De maine incet si eu stimularea cu injectii, aseara mi-a venit ciclul nu mi-a venit sa cred am ajuns sa ma bucur si cand ma doare burta in speranta ca va venii odata ca sa pot sa ma apuc de tratament incontinuare...
Si mie imi este frica de hiperstimularea asta , si vreau sa va intreb sisipisi , bruni, balanta..sau celelalte fete care au trecut deja o data prin asta....pana a fii eu in a8 a zi la ei am inteles ca pot merge sa ma monitorizez aici sa vedem cati foliculi am ...dar mi-e si rusine sa merg sa intreb, daca fac procedura asta.
Poate vedea asta orice doctor ginecolog care poate face un eco transvaginal?...sau trebuie sa-mi caut un ginecolog cu aparatura nu stiu de care...

pup, pe toate fetele.

Mergi la inceput

a, si vreau sa va mai intreb ceva eu injectiile le-am tinut la frigider , nu stiu asa am citit si eu pe aici, dar oare nu ar trebui scoase din frigider cu cateva ore sau zile inainte de folosire, si eu am de facut intai fostimon , iar in z 7 si z8 merional si cetrotide, cand se fac fetelor astea ziua , seara cand or trebui facute sau n-are nici o importanta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adijo spune:

Bombi, am avut inhibare din ziua 18 a ciclului anterior ( cu suprefact am facut eu) si stimulare cu puregon 150ui din ziua 1 si 100ui din ziua 5 pana in ziua 11.deci cam acelasi protocol cu al tau. am luat si metformin aprope 6 luni inainte. la mine problema in timpul stimularii a fost ca foliculii cresteau f. incet in dimensiuni dar f.repede ca nr. De aceea mi-au si declansat ovulatia la dimensiuni mai mici a foliculilor. Parerea mea e insa ca nu conteaza nr ci caliatea. Ce folos ca am atatia daca cumva nu se prind? sau daca se prind acestia doi ce fac cu restul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adijo spune:

Melisa, eu scoteam ijectiile din frigider cam cu 10 min inainte de ora stabilita. eu toate le-am facut seara; dar se recomanda ca injectiile de inhibare sa se faca dimineata(cetrotide la tine) iar cele de stimulare seara( fostimon , merional)- cel mai important insa e SA LE FACI LA CEEASI ORA IN FIECARE ZI! BAFTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alitzu79 spune:

buna seara,

pentru mine e clar, in dupa-amiaza asta s-a pus pe curs, dar curs frate, cum spunea Sisipisi,ca din animal, cu cheaguri enorme de sange. diseara nici nu mai pun ovulul de progesteron. am umplut doua tampoane intr-o ora.e a 8 a zi dupa transfer. a inceput sa curca cate putin roz din a 6 a zi.

seara buna si succes!

alina

Mergi la inceput

alinuta incearca sa fii optimista incontinuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Adijo bafta multa sa fie cu ochisori.

Melisa spor la injectat si mult mult calm. O sa fie bine ai sa vezi.

Alina nu orpi tratamentul. Continua sa iei utrogestanul pe cale orala. Doamne ajuta!

Mult mult noroc fetelor in focuri

elena fericita de pitici pretiosi Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

elena ti-am trimis un PM,imi raspunzi cand poti

Mergi la inceput