FIV Europa(35)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adria42 spune:

Bruni, vacanta placuta si sa fie norocos urmatorul FFIV...la Paris?!

Sisipisi, multumim pt gandurile frumoase!

Melisa, bafta la injectat! Cand incepi?
Anais, sa fie protocolul cu noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sisipisi spune:

Oana noi am avut consultatia cu Ana Fischelmaier si tot asa nu s-a repezit la FIV; a intrebat care este motivul pentru care vrem FIV, dupa opinia ei nu este nevoie. Mi-a facut mie o ecografie si a vazut ca aveam un folicul mare gata de ovulatie si mi-a propus o inseminare. Numai ca nu puteam ramane la Viena din cauze logistice.
Stiu ca ai programare in aceeasi zi la ambele clinici. La noi discutia de la Wunsch s-a lungit pe vreo 2 ore.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_B spune:

Oana, asa am patit si noi, am avut intai consultatie la Wunsch, care a durat o ora si un sfert(dar ne-a luat mai tarziu cu jumatate de ora)...si am scurtat-o noi, pt ca am zis ca pierdem avionul...am vb cu dr Ana, mi-a facut si eco etc, nu se mai termina.

Asa ca pana am gasit clinica cealalata, pana am parcat, am intarziat la prof Strohmer de la Kreuz 20 de minute! aici el a fost expeditiv, dar imi citise toate info din mail, stia exact particularitatile cazului si avea schema de stimulare stabilita.

La Kreuz nu mi-a mai cerut multe investigatii, ceea ce mie mi-a convenit. La intrebarile mele daca sa facem histeroscopie,pt ca aveam histerosalpingografie facuta si ok, analize genetice etc etc, prof. a raspuns ca nu e nevoie, ca nu s-a dovedit ca influenteaza cu ceva prin studii etc Si noi am ales sa mergem pe mana lui, mai ales ca sint medic si stiu ce inseamna medicina "bazata pe dovezi" si studii semnificative statistic etc si mi-a si convenit ca mai faceam economie si nu mai amanam o suta de ani al 3lea FIV, pt ca ceasul biologic ticaie, ticaie...

Te pup, iti doresc bafta si sa faci alegerea cea norocoasa

Gabi+14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melisa28 spune:

Buna fetelor!
Adria multumesc mult , eu voi incepe injectile de sambata , doamne ajuta sa-mi vina ciclul in perioada asta , simptome tot am avut insa astept...am emotii la injectat recunosc.
Adijo , ma bucur ca vei incepe tratamentul in curand..insa eu am crezut ca ai fost acolo pt a face FIV-ul deja....sa inteleg ca m-ai bagat pe mine la inaintare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anais74 spune:

Melisa, bafta la injectat! Sa nu iti fie frica, ca nu doare deloc
Adria, multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melisa28 spune:

Anais....bafta multa si tie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oanamares spune:

Multumesc mult pentru lamuriri.Nici noi nu vrem sa facem Fiv daca nu e cazul.Asta mai ales pentru groaznic tratamentul hormonal pentru Fiv.Am facut o inseminare cu tratament si vad ca mi-au crescut cateva firicele de par pe sani.Nu sunt multe,6-7 pe fiecare san,dar tot sunt ingrozita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anais74 spune:

Tratamentul pentru fiv e tolerat in mod diferit de fiecare persoana. Mie personal nu mi-a lasat niciun efect negativ, nu l-am perceput deloc groaznic, n-am avut niciun fir de par, niciun kg in plus, nicio durere, decat cea sufleteasca de a nu se implini visul...
Desigur, e de preferat sa nu ajungi la el (numai vorbesc de aspectul financiar)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sisipisi spune:

Si eu am capatat fire de par nedorite. Am citit de fete carora le cadea parul. Nasol. Dar oricum fiecare suporta in felul ei. Si cand disperarea te impinge.........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alitzu79 spune:

salut

transfer de blastocist congelat:

in ziua transferului, 2 picaturi rozalii, probabil de la instrumentul folosit.
ziua a 4a de la transfer, cateva pete rozalii, apoi nimic.
ziua a 6 a de la transfer, sangerare tot mai abundenta, dureri lejere de burtica, in partea de jos si dureri de mijloc. am sunat la dr si mi-a zis sa opresc orice activitate si sa stau in pat 2 zile, sa continui tratamentul si sa o sun.
azi, ziua a 7 a de la transfer si ma lupt cu timpul sa treaca mai repede. sangerare roz, parca se face tot mai rosie, lichida, nu vascoasa ca la ciclu.maine sun sa vad ce spune dr.

am detaliat pe zile pana acum si mai continui pana cand voi avea un raspuns fie negativ fie pozitiv. cautand pe net detalii despre sangerarile din perioada de dupa transfer si pana la proba de sange, nu am gasit mai nimic.

am citit ce scria o frantuzoaica pe un site. a avut sangerare abundenta, rosie, din ziua a 8 a si pana in a 16 a, test pozitiv si sarcina dusa la termen. pare incredibil. se pare ca voi trai si eu ceva de genul asta, sa vedem daca rezultatul va fi acelasi.

sper ca blastocistul meu iubit sa reziste avalansei din uter.

alina

Mergi la inceput