FIV Europa(35)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alitzu79 spune:

Nu stiu ce sa spun, incerc sa stau relaxata, sa gandesc pozitiv..merci pentru incurajari.
pe baietelul meu l-am avut fara nici o problema, fara fiv, pur si simplu natural, la cateva luni dupa nunta, in Ro.
dupa doi ani am zis ca e timpul sa mai facem unul, numai ca nu mai merge. si iata-ne si pe noi in cursa FIv-urilor.

curaj tuturor fetelor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

alitzu te rog sa ti activezi PM..
cu un pic de noroc si speranta vei reusii! eu sunt la fiv5 si nu ma dau batuta! bafta , d zeu sa te ajute!

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dragoste777 spune:

reclama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anais74 spune:

Buna fetelor! Deci m-am intors de la Viena. Am primit un nou protocol, care se numeste "antagonist". Ma rog, nu mai am AC si inhibare inainte, ci incep direct cu Puregon de data asta + Menopur. Mi-a crescut si dozele, in speranta ca vom avea mai multi foliculi. Data trecuta am avut doar 8. Si imi schimba procedura, in sensul ca, data viitoare facem ICSI. Acum cu Dzeu inainte. De prin 15 nov voi fi la Viena...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

anais, ce doze vei avea? din a cata zi de stimulare te cheama?

Mergi la inceput

balanta_tm, pai mi-a dat asa, din prima zi de CM: 225ui Puregon dimineata, si 75ui Menopur seara, + femibion 800. La un moment dat, cand imi va spune el, voi incepe si cu Orgalutran 0,25 mg. Dupa 5 zile de la inceperea stimularii, m-a chemat la primul eco.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

nu mai stiu, tu ai ambele ovare? stiu ca ai avut ceva interventii, dar nu mai stiu amanuntele.

Mergi la inceput

da, am ambele ovare, si sunt ok. interventiile le-am avut pt endometrioza (un focar mic pe ligamentul uterosacrat stang).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oanamares spune:

Va rog, raspundeti-mi la o intrebare: In legatura cu cele 2 clinic la care am programare (Kinderwunschzentrum Goldenes Kreuz si Wunschbaby Zentrum).
Ma intreb daca aceste clinici,ca si centre de fertilitate, ne consulta si ne recomanda si alte metode in afara de fiv? De exemplu,ne recomanda Inseminare,daca este cazul,sau tratamente sau operatii sotului sau mie,sau ne baga direct in protocolul pentru Fiv?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Oana, si eu am ajuns la Wunschbaby, crezand ca ma voi apuca de fiv imediat ce se putea, dar nu a fost asa. Prof. Feichtinger mi-a recomandat mai multe investigatii pe care eu nu le facusem si chiar as fi vrut sa le fac acolo, (biopsie endometriala, investig asupra permeabilitatii trompelor, consult hematologic la un dr. hematolog f bun - care de altfel mi-a si gasit prob. de trombofilie) si apoi ne-a trimis acasa spunand sa mai incercam natural ca nu avem de ce sa nu reusim (singura pb find la mine in sange anticorpi antispermatici). Am apreciat ca nu s-a repezit la a ne lua banii, prin fiv sau IUI, daca a considerat ca nu era strict necesar.

--------------

MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in oct. 2008, soe la 7 sapt..

Mergi la inceput