FIV Europa(35)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sisipisi spune:

melisa fostimonul este dat intr-adevar celor care beneficiaza de oferta. Este acelasi lucru cu puregonul ca si continut, numai ca are alt nume si este mai ieftin.
Eu am participat la un training pentru injectii aici si in cadrul trainingului ne-au obligat sa ne bagam o injectie de fata cu asistenta. Ne-au zis ca daca nu o facem atunci pe loc o sa ne fie foarte greu sa o facem acasa. Si aveau dreptate.Faza este ca mai mult spaima de injectiile astea. Dupa ce prepari solutia sa nu uiti sa schimbi acul mare cu acul mic. Ne-au mai dat un pont. Sa nu dam cu spirt inainte de injectie. Au facut ei un studiu si au ajuns la concluzia ca in mediul casnic nu e nevoie de dezinfectare cu spirt. In plus spirtul ala o sa te faca sa te usture cand bagi acul. Daca totusi vrei sa dai cu spirt, astepti intai sa se usuce si dupa aia faci injectia.
Singura injectie mai dureroasa este Pregnylul pe care o sa il faci inainte de punctie, dar doare pentru ca e mai uleios. Mie primul prenyl mi l-a facut o asistenta si m-a ars locul atunci cand baga substanta si dupa aia m-a durut cateva minute. Sincer iti zic ca am avut emotii cand a trebuit sa mi-l fac singura, dar mi l-am facut finutz si cu rabdare, ca doar era mana mea si simteam ce fac. Nici o arsura nu am avut si nici cea mai mica durere dupa. Eu am mai mare incredere acum in injectiile facute de mine decat in orice asistenta, cand e vorba de subcutanat.
Cel mai putin dureros loc pentru injectii este burta, in zona de sub buric, acolo unde este grasime. Trebuie sa apuci un pliu cat mai mare, tii un pic strans si bagi acul perpendicular. Acul e dat cu ceva unsuros, aluneca usor si nu doare deloc deloc. Nu faci in fiecare zi in acelasi loc. Dupa ce ai bagat substanta nu scoti acul imediat. Numeri pana la 10 si dupa aia il scoti dintr-o miscare. Si gata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melisa28 spune:

sisipisi , multumesc ..o sa mai recitesc ce mi-ai explicat aici inca o data cand ma apuc de injectat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

adijo asteptam vesti de la tine
melisa te apropii cu pasi repezi, sa fie cu noroc!
eu ma pregatesc in schimb de vacanta
apoi mai am niste vesti bune: am fost ieri la dr cu care am facut fiv ,mi a propus si el sa schimb clinica si o sa ma trimita la marseille sau paris ! are o reuniune la paris , a plecat ieri , o sa ma sune cand se intorce!
mi a zis sa nu merg la nimes pt ca e acelasi laborator ca al lor!
sunt incantata !

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

bruni mai rar asa medic care sa recunoasca bubele clinicii lui. Si eu sunt impresionata!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Sisipisi

bruni mai rar asa medic care sa recunoasca bubele clinicii lui. Si eu sunt impresionata!

da si eu sunt impresionata!
mi a spus ca de la el de la clinica nu a plecat femeie fara sa reuseasca unul din cele 4 fiv uri care le avem gratuite!
dar nu gaseste buba la mie ca totul e ok si atunci mi a spus ca pb e in laborator pt ca obtin intotdeauna embrioni f putini:1 , 2!
din 27 ovocite,18 ovocite si ultima data cu protocol scurt din 13 ovocite 2 de ziua 3!?
in fine mi a spus ca va discuta despre cazul meu la reuniune , isi doreste sa ma ajute! a fost ok !
vom trai si vom vedea! parca sunt mult mai optimista totusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melisa28 spune:

Brunadia , asa este ma apropii incet incet de FIV , sa ne ajute Dumnezeu pe toate sa reusim , pt ca ne dorim atat de mult sa devenim mamici.
Sunt sigura ca de data asta bruni , vei reusi , si vacanta placuta iti doresc sa te relaxezi si sigur te va ajuta si vacanta si clinica urmatoare sa ramai graviduta

Mergi la inceput

bruni sa inteleg ca urmatorul FIV il vei plati? Aici sunt 3 FIV-uri gratuite. Daca reusesti in astea 3 si mai vrei un copil, primesti iar 3 gratuite.
Eu am facut unul singur, dar lipsa de profesionalism a medicilor m-a determinat sa dau fuguta la Viena. Aici labul e bun dar medicii sunt prosti. Din 3 ovo pe protocol lung au scos 2 embrioni. Si cred ca au gresit si protocolul. Stiau ca voi raspunde greu si totusi m-au bagat pe protocol lung.FIV se face numai la spitale universitare. Deci invata pe pacienti practic. Si ai contact mereu cu alte fetze.

Mergi la inceput

sisipisi hai sa ti spun istoricul meu!
fiv 1 in romanica la cluj= extrauterina!
fiv2,3,4 in franta! nereusite!
in franta avem 4 fiv uri gratuite, deci nu voi plati nimic! daca reusesti sa ai un bebe , pt urmatorul inca 4 gratuite!
e la fel ca la voi doar ca aici avem 4 incercari gratuite!
eu astept sa vad ce informatii imi da dr si unde ma trimite! eu la fiv uri am vazut mereu aceeasi echipa de medici!nu era spital universitar!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alitzu79 spune:

buna fetelor! imi cer scuze ca dau buzna!
citesc desprecopii de cand am ramas insarcinata cu primul copilas, acum 6 ani si noua luni. de atunci arunc mereu un ochi cand vreau sa am raspuns la o intrebare. stiu sigur ca aici gasesc mereu raspuns.

sunt la al 2lea fiv,respectiv TEC, mai exact, transfer de blastocist congelat. azi dimineata am avut transferul iar acum am fost la baie si am vazut ca a curs ceva roz. sunt super ingrijorata, oare nu am nici macar cateva zile de speranta, mi se taie aripile asa repede?

Bruni, unde ti-a spus medicul ca te trimite la marseille? eu sunt in Marseille, aici am facut cele 2 fivuri.

va multumesc ca m-ati citit,

alina

Mergi la inceput

alitzu nu te ingrijora , poate e de la transfer!
cum sa nu ai sperante?! fi optimista!
nu mi a dat raspuns inca doctorul meu , doar dupa ce se intoarce de la reuniune, iar eu sambata plec o saptamana in vacanta , deci cel mai probabil o sa stiu dupa ce ma intorc!
locuiesti la Marseille? nu esti departe de mine
deci primul tau fiv la Marseille a fost reusit si ai un copilas?
ai toate sansele sa reusesti ! bafta ! sa ne anunti ca testul e pozitiv!

Mergi la inceput