FIV Europa(35)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sisipisi spune:

Oana nici la mine nu e nimic. Am de gand sa mai astept cu testele ca eu am experiente negative numeroase. Acum parca au disparut si durerile din ovare sau cel putin sunt mult mai rare. Sunt deja ziua 36 si incepe sa ma enerveze. Daca nici azi nu a venit inseamna ca am ovulat dupa ziua 22? Sau poate nu am ovulat deloc si am intrat la menopauza. Ma astept la orice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oanamares spune:

Sissipisi, cum sa intri la menopauza? Dar cati ani (daca nu sunt prea indiscreta)
Scuza-ma, dar nu mai tin minte istoricul tau,ai facut vreun tratament luna trecuta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sisipisi spune:

Oana am 37 de ani. Am facut un FIV in februarie si speram sa fac un FIV in septembrie la Wunschbaby, numai ca au gasit TSH peste 3 si vroiau sa fie intre 1 si 2. Asa ca m-am apucat de tratament cu Euthyrox. Intre timp, tatal meu a murit, acum exact 5 saptamani. Mie mi-a venit ciclul in aceeasi zi in care el a murit. TSH-ul masurat a doua zi a fost 5,6, deci in loc sa scada, a crescut. Mi-au marit doza de Euthyrox. M-am temut cand a fost vorba de amanarea asta, eram sigura ca ma apuc sa tratez un hormon si o sa ma trezesc ca ceilalti se deregleaza. FSH-ul meu variaza intre 8 si 11, nu are nici o noima. Insa pana acum am avut ciclul cat de cat regulat, mai mult de 33 de zile nu se ducea. Insa acum, am ajuns in situatia de care ma temeam. Asta inseamna probabil sa iau tratament ca sa imi vina ciclul, alti hormoni, alte amanari. Vorbeam de menopauza pentru ca aici deja m-au declarat in menopauza, dintr-o eroare. Numai ca eroarea asta a ramas la dosarul meu medical, iar medicii de la spitalul unde mergeam eu imi scoteau ochii cu chestia aia de cate ori aveau ocazia. Mi-a ramas si mie probabil undeva eticheta asta infipta in cap. La noi infertilitatea nu are cauza stabilita. Sperma este ok, numai o usoara teratozoospermie, dar care se poate compensa cu numarul si cu volumul. SOtul meu are peste 6 milioane pe mililitru. Eu am trompele perfect permeabile, uterul si ovarele curate. Am facut tz-spe mii de analize si toate au iesit ok. Probabil este cea mai enervanta forma de infertilitate. Este frustrant sa ti se spuna ca totul e ok si totusi sa nu reusesti sa faci un copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melisa28 spune:

Buna fetelor!...sisipisi eu zic ca e mai bine sa stii ca aparent esti sanatoasa , puteti face copii, pentru ca sunt sigura ca intr-o zi o sa poti sa ai copilul tau pe cale naturala, ai sa vezi, iar faza ca tot astepti sa vina un nenorocit de ciclu intradevar e tare frustant, o sa fie bine intr-un final ai sa vezi.

Oana tu pe cat aveai consultatia?
Adijo, asteptam vestea cea mare, sa te ajute dumnezeu!
Eu maine plec intradevar, insa plec cu inima cat un purice, de cand am aflat ca am FSH marit , m-am descurajat complet, parca am si uitat ca de fapt ca buba este la sot nu la mine.
Dar nu mai conteaza, cu Dumnezeu inainte, ce-o vrea el asta se va intampla, sper sa ma simt bine acolo, si restul oi vedea .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adria42 spune:

Sisipisi, eu ma rog sa-ti intarzie ciclonul 9 luni si sa fie ceva cu ochisori!

Melisa, bafta maxima la eco, sa fie muuulte ousoare!

Adijo, Rizzuca, asteptam un beta maaare!

Balanta
Oana

Mergi la inceput

Multumesc mult adria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oanamares spune:

Sunt intr-un moment in care daca nu va scriu voua,fetele care vor cu disperare copii si care nu pot avea,inebunesc!
Tocmai m-am intors de la maternitate unde 2 prietene ale mele au nascut la diferenta de 1 zi. I-am vazut atat de fericiti,radiau! Aveau niste copii minunati,iar cand ii tineau in brate erau vrajiti.
Nu ma intelegeti gresit,ma bucur din suflet pentru ei,unul dintre ei e chiar finutul meu,dar in sufletul meu sunt atat de invidioasa. Vreau tot ce au ei.Vreau fericirea aia nemarginita pe care o aveau ei.Vrea ca sotul meu sa tina in brate copilul nostru si sa fie la fel de mandru ca cei 2 tatici pe care i-am vazut in seara asta.Am simtit 100 de cutite care mi se invarteau in inima si in stomac.M-am prefacut cu stoicim.Nu am avut ce face.La noi e secret faptul ca nu putem face copii.Nu vreau mila celor din jur.Ma dezgusta asta.Prefer sa nu imi stie nimeni problemele.Nu as suporta sa ma intreb toata lumea,inainte de ciclu,daca mi-a venit sau nu.M-ar stresa si m-ar frustra mai tare asta.
Nu inteleg de ce e viata asa de nedreapta cu noi? Pur si simplu nu inteleg.Stau intr-o camera goala pe care o pastram pt bb,cu laptop-ul in brate si plang incet,ca sa nu ma auda sotul meu si sa se mai intristeze si el.
Imi cer scuze pt cele care ma considerea off topic.Nu m-am putut abtine.Stiu ca numai voi puteti intelege ceea ce simt pentru ca sunt convinsa ca ati trecut si voi prin multe asemenea stari!

Mergi la inceput

oana te inteleg perfect, insa ai sa vezi ca vei avea si tu in curand bebelusul tau, eu zic sa incerci sa te linistesti si sa crezi in Dumnezeu ca va fii bine pana la urma.

Mergi la inceput

Eu la ora asta sunt plina de nervi, dupa cum v-am spus eu fac injectiile al 12 jumate noaptea, imi trezesc sotul sa mi le faca mai exact..iar in seara asta am facut-o de oaie....trebuia sa combinam fostimonul cu merionalul, si n-am stiut cum nu stiu ce s-a intamplat ca ia sarit tot serul din siringa.
Injectia am facut-o pana la urma cu cea care trebuia facuta abia maine seara, insa ce ma fac eu acum, ca am tot citit si vad ca nu se gaseste merional la noi in tara sau ma insel?
Maine seara la 12 jumate ar trebuie sa fac injectia, ce sa fac sa le scriu celor de la wunch sa-i intreb ce naiba e de afcut in cazul asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

melisa, pai tu azi nu pleci la Viena?
Sau ajungi seara tarziu? De fapt e si problema ca nu ai reteta si la farmaciile de acolo nu vei putea cumpara hormoni fara reteta.
Asa e, Merional nu se gasete la noi.
Menopur are acceasi concetratie de hormoni ca si Merional, doar ca e facut de un alt producator, deci in ultima instanta ai putea cumpara un Menopur de la Bucuresti ca sa inlocuiesti Merionalul (cred ca vei putea cumpara de la noi fara probleme un Menopur fara reteta).
Parerea mea este sa suni totusi la Wunsch (stiu ca Vinerea au program scurt si daca le scrii s-ar putea sa nu vada mailul la timp) si sa le spui ca ai varsat fiola de Merional si cum la noi nu se gaseste, daca e ok sa il inlocuiesti cu un Menopur.

Mergi la inceput