FIV Europa(35)
Raspunsuri - Pagina 21
balanta_tm spune:
oana, fii sigura ca intelegem exact ce simti. Toate cele care ne luptam cu infertilitatea, trecem prin momente din astea. Dar trebuie sa luptam pana la capat si vom reusi. Sunt sigura.
Si eu aseara am plans. M-a gasit sotul cu albumul lui Albert la piept. Il strageam in brate si plangeam. Imi aminteam vocea doctorei care ne spunea, dupa morfofetala: "I have very bad news". De atunci, a inceput calvarul...
Da, inca imi e greu si o sa imi mai fie, dar am sa lupt pana la capat, fiindca nu vreau sa fiu doar mamica de ingeras, ci si mamica de copil sanatos.
Chiar daca aseara m-am simtit cumplit, azi e o noua zi si sper sa imi fie mai bine.
adria
Oanamares spune:
Fetelor,multumesc pr incurajari.
Si pt mine azi e o noua zi. Ma doare sufletul,dar am ridicat privirea si incerc sa o iau IAR de la capat.
mirela2 spune:
neata fetelor
am inteles ca vreti sa va deschid capitol nou
o fac cu cea mai mare placere
dar vad ca subiectul e pe contul lui catalina
pupi fetelor
+26 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)
melisa28 spune:
Multumesc balanta_tm , atat de zapacita sunt incat nu am vazut desi am cautat sa vad daca mi-a raspuns cineva.
Am sunat dar sunt in nu stiu ce procedura si ma vor suna cand termina iar barbatul ce mi-a raspuns nu a stiu ce sa-mi spuna.
Eu plec azi pe la 2-3 dupa amiaza de acasa , iar avionul il am la 20:35 din Bucuresti si pe la ei sunt pe la 22:00.Deci singura posibilitate ar fii sa-mi zica sa pot inlocui cu menopur, iar menopurul acesta mi se da si doar o fiola, si unde doamne iarta-ma gasesc in Bucuresti .
Rog fetele care stiu unde se gaseste menopur , si doar o fiola, in Bucuresti , sau oare sa fie si-n Constanta?
balanta_tm spune:
uite unde se gaseste Menopur in Constanta, la trei farmacii Sensiblu:
http://sensiblu.com/index.php?page=search&searchword=menopur&ItemId=5345658
Pana iei din nou legatura cu cei de la Wunsch, suna la una din farmaciile astea trei sa te asiguri ca il au pe stoc si spune-le sa iti tina un flacon pt cateva ore (nu vad de ce nu ti-ar da unul singur).
mirela2 spune:
melisa intra pe site ul farmaciei tei si gasesti acolo menopur
din cate imi aduc aminte poti face si comanda la ei
eu am luat merioanal din Ungaria, ca e mai ieftin decat la noi, acolo 30 lei o fiola si menopurul e 85 lei o fiola
bafta multa
+26 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)
melisa28 spune:
Am gasit fetelor vad ca au, si la noi in constanta , acum astept sa vad ce zic cei de la wunsch....sper sa nu fie aiurea sa fac acum cu menopur iar aseara am facut cu merional.
balanta_tm spune:
N-are de ce sa fie aiurea sa faci o zi Menopur, fiindca raportul FSH/LH e acelasi ca si la Merional.
O sa vorbesti si cu cei de la Wunsch si ai sa vezi ca nu ai de ce sa iti faci griji.