FIV Europa(35)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

Va salut pe toate
balanta ce tratament a luat sotul tau pentru cresterea numarului de spermatozoizi?
Eu am tot stresat un doctor de la Gynera cu intrebari despre fiv cu p-icsi, daca se pot alege spermatozoizii, se pot pune in contact cu acidul hialuronic, apoi se centrifugheaza si se pot prepara pentru o IA. Din pacate, sperma sotului meu este prea afectata pentru o IA. Eu sustineam sus si tare ca fiv 3 va fi fentat, dar se pare ca alta sansa de bebic nu prea avem. Asa ca, inante de a ne hotari pentru un al treilea fiv, consortul meu doar inghite pastile. Nici macar la muls nu mai merge, ca speram sa vedem o imbunatatire in 3 luni, adica la anu si la multi ani

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sisipisi spune:

aristica sex sex sex, o data la 2-3 zile, chiloti lejeri, fara bai fierbinti, vit C si E, zinc si zelenium, l-carnitina. Noaptea mai bine fara chiloti si dimi ....sex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

aristica, sotul meu ia Profertil (se gaseste in Austria si se da fara reteta). La el a avut efect, in sensul ca i-a imbunatatit mult spermograma la FIV1. Fara tratament insa, spermatozoizii sunt din nou prastie, asa ca ia din nou, in perspectiva lui FIV2.
Pe noi dr ne-a avertizat de la incept ca s-ar putea, fie sa nu aibe nici un efect, fie sa il ajute; depinde de la caz la caz si de aia nu e o regula ca imbunatateste spermograma. Noi am avut noroc - la al meu a avut efect.
Cica trebuie luat minim 3 luni (al meu ia cam 6 luni). O cutie pe o luna costa in jur de 40 euro.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melisa28 spune:

Fetele am de facut si eu maine dimineatza cetrotide, dar nu mai retin cum se fac vad ca e mai complicata injectia asta, are in ea deja serul , separat sunt 2 ace , langa praful ..nu mai stiu cum se combian astea...a si inca ceva daca eu imi fac injectiile seara la 12 jumate asta cetrotide cam cand ar trebui sa o fac ?...e ok 7 dimimeatza, sau 12 ora de pranz...

Sa-mi pun ora in functie de prima eco , oare dupa prima eco imi mai da de facut cetrotide deastea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melisa28 spune:

Gata m-am uitat pe you tube cum se fac tot la fel ca si celalalte doar ca e altfel siringa, dar pasii sunt aceeasi.

PUP pt toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena74 spune:

Vin si eu cu o intrebare la fetele care deja au experienta cu FIV, referitor la PGD: exista studii care sa arate ca sarcinile obtinute prin FIV si la care s-a aplicat PGD sant procentual mai multe fara probleme decat la cele care nu s-a facut PGD?

Mergi la inceput

elena nu stiu daca exista studiile astea, dar in mod normal daca nu ar exista, nu vad de ce ar efectua o procedura in plus, care mai si costa in plus. Cu toate astea, balanta este o dovada ca desi se face PBD totusi exista sarcini cu probleme. PBD analizeaza ovocitul, dar produsul de conceptie este rezultatul a 2 celule, deci grantie absoluta nu exista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Asa e, putem sa facem o mie de analize de preimplantare, ca nimeni nu ne garanteaza nimic. Eu personal cred ca diagnosticele de preimplantare ajuta la obtinerea unei sarcini, dar nu garanteaza ca sarcina va fi ok pana la capat.
Baietelul meu nu a avut nimic genetic (i s-au facut analizele genetice dupa nastere). Ce s-a intamplat cu bebe, a fost un accident intrauterin si nu stie nimeni sa spuna ce anume l-a cauzat. E foarte bine ca a avut toti cromozomii ok, fiindca in perspectiva unei alte sarcini, este incurajator.
Cred ca am mai scris, dar nu mai stiu exact pe care topic: sunt inscrisa pe un mailing list unde scriu parinti din toata lumea, parinti ce au copii nascuti cu problema ce o avea Albert. Peste 99% din cei care scriu acolo, au copiii rezultati din sarcini naturale; cei care au mai multi copii, au doar unul bolnav de C-ACC, celalt/ceilalti fiind sanatos/sanatosi. Asa ca nimeni nu stie sa spuna exact ce s-a intamplat cu copiii bolnavi de C-ACC, de ce au problema asta la creier.
Despre statistici pentru clinicile care fac diagnostic de preimplantare, fie ca este el pe ovocit sau pe embrion, nu stiu daca exista. Eu oricum nu sunt interesata de statistici, fiindca nu cred in ele.

Mergi la inceput

oana cum stai, a venit cavaleria rosie sau nu?
melisa mai ai un pic si pleci. Tinem pumnii stransi!!!
rizzucacum te mai simti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oanamares spune:

Sisipisi,nici urma de cavalerii rosii!!!! La tine cum e?
Am mai facut un test aseara si NIMIC!!,asa ca azi am facut si radiografie si tratament corporal de slabit cu ultrasunete!Mi-e clar ca bb nu-i sub nici o forma!

Mergi la inceput