FIV Europa(35)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sisipisi spune:

oana patit eu. Dupa IUI fara stimulare numai cu pregnyl la urma. 4 luni cu ciclu aiurit. Sau poate esti graviiiii????
Eu Z33. Nici urma de menstra. Si nici simptome.
Eu vroiam sa va intreb oarece. Eu stiam ca Z1 este ziua in care incepe sangerarea. Deci Z2 e a doua zi. Numai ca doctorita mea de familie le numara cam asa; Ti-a venit la ora 17 deci 24 de ore este maine la 17, etc.
Si acum dilema mea. Mie daca imi vine dupa-amiaza sa zicem ca sa imi fac TSH in ziua 2 ar trebui sa ma duc abea a doua dimi dupa ce imi vine, nu im dimi urmatoare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oanamares spune:

Sisipisi,daca iti vine luni seara, nu te duci marti dimi,ci miercuri.
In alta ordine de idei,mi-a trecut si mie prin cap ca as putea fi insarcinata,dar nu imi mai permit ca cred asa ceva dupa cat si se cand ne chinuim.Mi-a zis si dr ca endometrul nu e asa de gros si proeminent ca la sarcina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sisipisi spune:

oana eu nu as dispera. ce daca va chinuiti de mult? Sunt cazuri de infertilitate care se rezolva pur si simplu cu o sarcina, atunci cand nu te mai gandesti ca s-ar putea.... Eu tot mai cred in steluta mea. Ce ar fi lumea fara Mos Craciun?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melisa28 spune:

sisipisi , eu le numar in felul urmator cand a venit ciclu e prima zi indiferent de ora, insa cred ca e mult mai corect cum le numara doctora ta...eu spun sa le numeri si tu dupa ora exact cum face ea.

Oana eu nu mai tin minte care era problema la voi dar si eu sunt de parere ca voi puteti obtine o sarcina si natural, la fel cum cred si despre tine sisipi, da?..asa ca fetelor nu incetati sa sperati pentru ca sigur se poate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oanamares spune:

Melisa28,la noi problema e cu spetmatozoizii.Sunt fooarte lenesi.Desi cantitativi sunt multi,ori sunt puturosi ori sunt zdrentzarosi la codite.
Eu mi-am tot facut analizelesi sunt ok.Am fugit de o singura analiza: histetosalpingografie. Imi e foooarte frica.Am auzit ca e dureroasa si de aceea nu am facut-o.
Sisipis,Mos Craciunul meu s-a impiedicat de mult... Pt mine bani fara munca si bebe fara tratament nu se intampla.Astea sunt pentru altii,mai norocosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arina21 spune:

Fetelor, intr-un fel imi pare rau ca am scris despre partile negative de la Wunschbaby. Nu vreau sa influentez pe nimeni deci Oana, eu zic sa te duci la o discutie cu ei.
Nu exista clinica perfecta. E clar ca pentru mine Wunschbaby nu are leacul. Noi suntem un caz de infertilitate inexplicabila si era normal sa fiu dezamagita si dupa cel de-al doilea esec la ei si sa ma gandesc la o alta clinica in caz ca ma hotarasc la un alt FIV. Ma asteptam sa ia cazul nostru mai in serios, sa realizeze ca trebuie cautate cauzele in zone 'oculte'.
Dar sunt atatea fete care au reusit (din prima) si care au fost 100% multumite, evident.
Eu primul FIV l-am facut la Polisano in Sibiu, o clinica cu fff multe ruesite si fete foarte multumite. Dar iarasi, nu pentru cazul nostru care se pare ca e dificil.
In concluzie, experientele individuale nu sunt intotdeauna relevante cand vine vorba de alegerea clinicii mai ales si mai ales in cazul FIV. FIV-ul e loterie, noroc, sincronizare, materialul clientului.
Melissa, succes si o sa vezi ca o sa fie fff bine. De ce te jenezi sa-i intrebi de IMSI si PBD???? N-ai motive, asa ca go ahead!
Rizzuca, am citit si despre tine, tinem pumnii sa fie bine in final.
Balanta , ma bucur ca esti valceanca; imi pare nespus de rau pentru experienta ta.

Aa, mie la PBD nu mi-a dat niciun raport, mi-au spus doar ca sunt OK dpdv genetic. Iar inainte de ET, NICIODATA nu am avut vezica plina. Sa nu-mi ziceti ca din cauza asta n-am reusit, ca ma-mpusc!!!!

VA pup,
Arina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rizzuca spune:

Buna Arina, cei de Wunsch nu "lucreaza" cu vezica plina neaparat. Sau cel putin nu ti-o cer. Am intrebat-o pe Adjio si mi-a zis contrariata ca nici ea nu a stiut pana acum...Credeam ca au uitat sa imi spuna mie, dar asta e procedura lor, nu cer.
Da..si mai e si chestia cu dozarile hormonale pe care,dupa cum stii, spre diferenta de alte clinici, nu le fac deloc in timpul procedurii... Eu la un moment dat eram curiasa cat era Progesteronul in ziua punctiei, dar pt ca trebuia sa ma agit prea tare sa caut prin Viena un laborator ...am renuntat. Am zis ca e mai important sa fie linistita si sa nu alerg sa rog alte laboratoare sa imi faca dozari hormonale.
Se bazeaza probabil f mult pe experienta si considera ca nu au nevoie de dozarile hormonale ale pacientelor..

Rizzuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

arina

Mai fetelor, mie nu mi-a spus nimeni de la Wunsch sa merg la ET cu vezica plina, da' asa cred ca retinusem eu de pe forum. Asa ca am baut cam 1 litru inainte de ET. In mod sigur, profului nu i-a convenit cand la 20 de minute de la ET i-am spus ca vreau sa merg la baie, ca mi-a zis ca nu se poate asa repede, ca e riscant. Eh, ce era sa fac, m-am dus pe furis si am facut . Dupa faza asta, eu nu am priceput daca trebuia sa beau apa inainte de ET sau nu? Sau trebuia oare mai putina? Habar nu am.
Si inca ceva: la final m-a intrebat daca ma intorc acasa cu masina sau cu avionul si i-am zis ca, cu masina. Dupa expresia fetei, am avut vaga impresie ca ar fi preferat sa auda ca ma intorc cu avionul. Dar uite ca m-am intors cu masina si tot s-a prins embrionul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rizzuca spune:

Da, ai dreptate ca profu prefera avionul. La clinica nu iti spun niciodata cu ce sa pleci acasa, noi cred ca i-am intrebat de 3-4 ori pe fiecare si spuneau ca e indiferent.
Dar dupa ET m-a intrebat profu si cand i-am spus ca vom pleca cu avionu' i s-a luminat fata....
Am ales varianta asta ca mi s-a parut prea lung drumul pana in Bucuresti si cu ovarele mele micropolichistice care dor intotdeauna la stimulari, un drum cu masina nu e deloc placut pt mine...mai ales in Rom si mai ales lung...
Legat de vezica, iti dai seama cat de rau imi pare mie ca am scapat chestia asta de pe forum..dar se pare ca nu sunt singura si ca e o noutate pt mai multe fete...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arina21 spune:

La mine nu tine chestia cu vezica plina inainte de ET pentru ca eu de emotii ma duc permanent la baie. La cele 2 IUI pe care le-am facut la Polisano, am crezut ca innebunesc. 3 ore am asteptat de fiecare data si pentru ca stiam lucrul asta (ca astepti de-ti vine sa renunti), eu incepeam sa beau apa cand intram 'la asteptare'. Asa ca la Wunsch m-am bucurat nespus ca nu m-a pus nimeni sa beau apa inainte de ET.
Chestia cu masina eu am zis ca a avut o influenta in cazul nostru la primul FIV la Wunsch pentru ca am plecat imediat dupa ET spre Romania, adica 12 ore, la ora 1 dimineata am ajuns in Valcea iar dimineata eram la serviciu. Si a doua zi am avut crampe si scurgeri maronii toata ziua. Dar noua Ana ne-a zis ca e OK sa mergem cu masina.
Asa ca la al doilea FIV la Wunsch, tinand cont de prima experienta, am plecat a doua zi dupa ET, la pranz si ne-am oprit in Arad. Si tot nu s-a prins. Asa ca de asta zic ca trebuie sincronizare si mai e si materialul clientului in joc.

HAi ca m-am intins.
Arina

Mergi la inceput