FIV Europa(35)
Raspunsuri - Pagina 15
rizzuca spune:
Balanta...:) pup
Ma gandesc la Catalina -luptatoarea care, dupa 3 sarcini pierdute, se bucura acum de o fetita superba.
balanta_tm spune:
rizucca, gandurile negre nu te ajuta la nimic. Te-ai gandit cumva si la varianta ca ai putea reusi?
bombi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui balanta_tm bombi, asa scrie: Polkörperuntersuchung durch Fluoreszenz in Situ Hybridisierung mit MultiVysion PB Multi-Color Probe Panel (Vysis) mit Proben für die Chromosomen 13, 16, 18, 21 und 22 |
ok, am inteles. multumesc mult.
rizzuca spune:
Ehe, fata mosulului :) cum sa nu ma gandesc, crezi ca as putea sa nu ma gandesc si la varianta asta? E imposibil sa nu ai si o speranta acolo, undeva....
melisa28 spune:
Eu chiar am o problema acum, daca ne fac si noua IMSI , PBD, nu inteleg de ce mi-e jena, sa ii intreb ,nu ar trebui nu, in fond si la urma urmei?
balanta_tm spune:
melisa, pt ca IMSI sa se poata face, este nevoie de un nr de spermatozoizi mai mare: parca in jur de 8 mil/ml. Fiindca acel microscop folosit la IMSI, care mareste foarte mult, totodata ingusteaza campul vizual al celui care se uita la microscop si daca sunt putini spermatozoizi, nu se incadreaza in campul lui vizual, asa ca selectia morfologica a spermatozoizilor nu poate avea loc. Cand am fost noi la Wunsch prima data, in Oct 2009, sotul meu avea 2 mil/ml si proful ne-a spus ca nu i se poate face IMSI din motivele enumerate mai sus. Am amanat FIVul, a facut tratament si in 6 luni se imbunanatise spermograma, asa ca a putut face IMSI.
Voi avand azoo, nu cred sa se puna problema de IMSI.
Sisipisi spune:
anais mortal transfer ai avut. Oare cum e aia sa faci numai "putin"?. Cred ca tre sa fi calugar shaolin sa te poti controla cand iti vine de numa':)))).
rizzuca asta e spiritul maica. Da-i inainte.
melisaintreaba tot ce vrei ca intrebi pe banii tai
Mie imi place sa arate ei profesionisti si siguri ei ca si asa ne tzatzaie noua chestiile cand ne ducem acolo, macar pe ei sa ii vad ca sunt tari pe pozitii.
melisa28 spune:
Multumesc balanta, inseamna ca asta este motivul pentru care Ana nu a pomenit nimic de IMSI, eu am tot citit despre IMSI, insa nu am stiut ca trebuie un numar mai mare de spermatozoizi.
Balanta iti doresc sa alegi clinica care iti va noroc
Imi fac probleme aiurea, aveti dreptate fetelor
ei oricum or sa faca tot posibilul sa fie un FIV reusit exact cum ai spus tu sisipisi
pt toate fetele.
Brunadia esti in vacanta, nu te-am mai vazut pe aici.
Oanamares spune:
Azi e ziua 31 si inca nu mi-a venit ciclul.Ciudat e ca nu am nici un simptom din cele pe care le aveam de obicei. Luna trecuta am facut o IA nereusita si am inteles ca un motiv pentru simtomele mele e stimularea pe care am facut-o.
Ati patit asa ceva dupa o stimulare?