FIV Europa(35)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melisa28 spune:

SISIPISI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sisipisi spune:

melisa gluma la o parte. Poti face injectiile cu o ora inainte, e ok. Mi-au zis mie ca am intrebat. Sa stii ca oferta e buna de tot. Deci fii atenta: in NL am intrebat daca ar fi sa platesc numai FIV este 3000 de euro, exclusiv medicatia. Si medicatia urca cam la 1500. Daca fac ICSI e mai mult si daca mai fac si punctia cu pricina nici nu ma mai gandesc cat poate fi.
Eu zic sa stai linistita si cumintica nu te stresa cu gandul la clinica ca nu e buna, etc etc. E buna. Oamenii sunt profesionisti. Poate nu au timp ei sa stea de povesti cu toata lumea dar nah, asta e. Si voua o sa va acorde atentie maxima pentru ca voi sunteti un caz special. Si stii de ce?? Nu pentru ca ne iubesc ei pe noi cine stie cat, dar ca sa continue sa aiba clienti la clinica si sa li se duca faima mai departe au nevoie de REUSITE. Daca gasiti gigeii la punctie o sa fii mamica! Si sigur o sa gasiti gigeii, abea asteapta sa fie scosi!

Mergi la inceput

melisa am uitat sa iti zic. Apropos de FIV, ICSI, IMSI, vor face una din ele functie de ce gasesc la punctie. Noua ne-a zis Ana ca vor decide pentru FIV sau ICSI dupa ce vor analiza sperma. SI vor aplica cea mai buna solutie.

balanta eu nu il vreau pe prof ca nu imi place numele lui. Nu l-am vazut niciodata da' asa mi s-a pus mie pata. Ce vrei, fiecare cu pasarelele lui la creier.
Eu am avut experienta negativa rau de tot cu un medic roman extrem de celebru din Bucuresti, nu dau nume ca sa nu starnesc controverse si ma gandesc ca profesionistii adevarati care inca nu au ajuns "profesori" si celebri se streseaza mai mult pentru pacientii lor, tocmai ca sa ajunga si ei profesori si celebri:)). Astia inca mai au targeturi de atins, ailalti sunt deja blazati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

melisa stai cuminte si nu te stresa. Clinica are experienta vasta si nu fac lucruri la intamplare, dar, desigur, mai dau si ei rateuri - nu stiu ce a fost cu proful la ETul rizzucai; nu ii iau apararea ca nu am de ce, insa eu in continuare il respect si il pretuiesc fiindca am reusit cu el, desi am un singur ovar si o rezerva ovariana de toata jena, iar sotul spermatozoizi putini si ametiti.
Despre pret...Eu in Martie nu am prins nici o promotie si am facut FIV+IMSI+polar body (FISH - pt 5 cromozomi) si am platit 5000 de euro - da, ai citit bine, 5000 de euro, ca astea-s preturile la ei cand nu sunt promotii. Plus anestezia generala de la punctie 300 euro. Medicatia m-a dus la alti 1500 euro, ca eu am avut doze f mari (450 UI zilnic). Asa ca, nu e chiar mica reducerea ce ati prins-o voi.
Sa fie cu noroc!

Mergi la inceput

balanta da' stiu ca ati cotizat nu gluma. Stii cum zic unii prin Ro cand vad un copil mic: Vaaaaaaai ce scump eeeee! Daca ar stii ei.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oanamares spune:

Fetelor,va rog nu va suparati pe mine,inca nu am facut Fiv,am programare la inceputul lunii, explicati-mi si mie ce inseamna Polar body si IMSI.

Mergi la inceput

sisipisi, probabil ca ai dreptate cu medicii care nu au ajuns inca profesori, si anume ca isi dau interesul mai mult. Si eu sunt patita in Timisoara cu medici celebrii. La Viena insa, pana acuma, nu m-au dezamagit cei celebrii, si nu e vorba doar de Prof. Feichtinger, ci si de cei cu care am avut tangente cand am avut necazul cu sarcina. Pe mine ei m-au salvat de la o tragedie si mai mare decat cea care mi s-a imtamplat.

Mergi la inceput

oana, IMSI este o selectie "mai buna" a spermatozoizilor, in sensul ca sperma se analizeaza la un microscop de 5 ori mai puternic decat cel standard si astfel se pot selecta spermatozoizii care sunt morfologic ok. Dupa selectia asta, se injecteaza in ovul prin tehnica ICSI (deci IMSI contine implicit si ICSI).
analiza polar body este analiza genetica a ovocitelor pt 5 sau toti cromozomii (depinde ce alegi). Analiza asta este neinvaziva pt ovocit in sensul ca se face pe reziduul din ovocit care se numeste "polar body" si care oricum, in mod natural, se desprinde singur de restul ovocitului si ulterior este eliminat. Nu stiu daca am fost clara
La Goldenes Kreuz au si IMSI, dar analiza polar body nu cred ca o au; cel putin anul trecut cand am fost eu la consult la ei, n-o aveau.

sisipisi, asa e, a fost scump FIVul. Eu am vrut analiza polar body mai mult pt curiozitatea mea personala, fiindca aveam probleme cu rezerva ovariana si vroiam sa vad daca nu cumva au ovocitele mele si defecte genetice.

Mergi la inceput

Oana Polar Body este o analiza care determina daca emrbionul este sanatos genetic, iar IMSI este o tehnica care se foloseste pentru cazurile de infertilitate masculina. Din cate imi amintesc la IMSI injecteaza spermatozoidul ca la ICSI dar ii analizeaza mai intai capul, il maresc de nu stiu cate zeci de ori si se uita acolo dupa defecte. Poate sunt fete care stiu mai multe despre IMSI....

Mergi la inceput

balanta am ajuns la concluzia ca cu cat stiu mai multe cu atat o iau mai pe ulei:)). Nu era bine cand femeile habar nu aveau de nici unele si turnau la copii cu nemiluita? Uite la femeia moderna si informata care nu mai poate face si ea dragoste ca lumea fara sa se gandeasca inainte: sunt in ziua x si dupa : da doamne sa se prinda ceva:)). Si dupa aia sta si numara la zile...Toata viata stam si numaram si cantarim si ne depresam. Vreau napoi la epoca de piatra!

Mergi la inceput