Cozonacei iubiti de nov-dec (119) Bun venit, Eric!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Bebecris, din cate stiu eu cel mai bine de facut morfologia e intre sapt 21-23....eu am facut la 21 si 3 zile si 21 si 6 zile...am facut la dr meu si la Pop...am vrut sa am 2 pareri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Salutare Eli.
Am primit mesaj pe mail de la Daniela. Ai PM. Vb. pe mail sau pe telefon. Oricum inteleg ca saptamana viitoare te asteptam prin Craiova asa ca vom putea "povesti" mai multe "pe viu".

Salut restul mamicilor si tin pumnii burticilor care se apropie de termen !!!

De pe 15.10 m-am mutat cu job-ul in Craiova si voi avea muullttt , muulltt mai mult timp si muultta mai putina oboseala in oase !

Sa aveti o noapte cat mai buna !

Citat:
citat din mesajul lui eliza_cri

aleinad.g cand poti da si tu un nr de tel de-al lui mirtha ca am unul si imi da tot timpul casuta..cred ca are altul acuma...zau v-as saluta cand mai ajung la craiova si nu am cum sa dau de voi...multu
a si am zis ca daca tot nasc de mos Nicolae sa ii zicem in loc de antonia , nicoleta si daca vine mai devreme antonia deh suntem cu capu
30+Antonia Stefania

mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si de gugulanul Dimitrie Gabriel 12.11.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Eu tot n-am nascut dar nu cred ca mai am mult ca azi noapte am avut contractii toata noaptea...m-am spalat pe cap, m-am epilat, mi-am pregatit tot, astept sa am semnale sigure s-o intindem spre spital

Cum am vesti, va anunt. Va pup.

de David, barbatel iubit (5 nov. 2008) si 40+ Eric
Made in the Holy Land

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Olivia, nastere usoara!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Olivia draga,ma gandesc la tine si sper sa ai o nastere cat mai usoara si sa-ti tii puiul Eric cat mai repede in brate!Presimt ca se se va intampla in ziua magica 7.

Mamica fericita a printesei Alexia Bianca
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

OLIVIAAAAA....NASTERE USOARA!!!

PUPICI DE LA NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Olivia, nastere usoara!

Bebecris, ai fost la eco?Sau nu e azi?

Noi suntem tot rau.Azi la 5 si un sfert ma duc cu David la control.Raceala nu-l slabeste de loc.Tuseste urat si ii curge nasul ca la robinet.Azi de dimineata s-a trezit si ragusit.Scaune nu a mai avut de loc de luni seara, deci probabil s-a constipat de la regim.Astept sa avd ce zice doctorita daca pot sa ii introduc usor alte medicamente si eventual un supozitor cu glicerina.Am mai avut 2 zile din astea fara scaun, sambata si duminica, iar luni a avut din nou diaree cumplita, asa ca sunt in continuare stresata.Pana nu voi vedea macar 3-4 zile de scaune normale.Colac peste pupaza i-am luat azi rezultatul de la analize si are stafilococ auriu in gat.Nu stiu de unde putea sa-l ia, fiindca in primavara nu-l avea, iar eu stiu ca asta se ia doar in mediul spitalicesc, dar probabil ma insel.Poate si din cauza asta nu raspunde la tratament, fiindca antibioticul primit nu e pe lista la care e sensibil acest stafiloco.DEci...probabil urmeaza o alta repriza de antibiotice.De mancat mananca 2-3 linguri de mancare la masa.Ieri a trait cu covrigi si un ou pe care l-a savurat la masa de pranz.Azi mi-a cerut toata ziua ou, ou.Mi s-a rupt inima.Nici paine nu a vrut azi.A luat o gura din gratarul de pui, a doua a scuipat-o, poate 2-3 lingurite de branza de vaci.Astept sa vad ce ne zice medicul si poate reincepem usor sa revenim la o alimentatie normala. Si peste toate astea e foarte probabil sa fiu nevoita sa ma intorc la munca pe 18 octombrie.Adica peste 10 zile.Iar eu nu stiu daca reusesc sa-l pun pe David pe picioare pana atunci, ca sa nu mai zic de mers la gradinita, integrare in colectivitate, etc.M-am intins ca o zi de post, dar trebuie sa-mi golesc sacul.Va pup si va doresc o zi buna.

PS.Daca am uitat sa raspund cuiva, scuze, dar nu sunt cu toti neuronii in acelasi loc.Pupici pt intelegere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryd spune:

offf, malinas,pupam puiul mic sa se faca repede bine si sa scapati de rele. Asa e - te simti atat de neputincios cand sunt raciti si nu ai cum sa le iei tu raceala ca sa fie ei bine. Sa speram ca ii dati de cap si incet incet se aseaza iar toate la locul lor.
Multa sanatate va dorim..

Si eu am asa o stare. . Mai e putin si se termina CIC si trebuie sa o iau intr-o parte. Planul era sa incep la o firma (alta decat cea la care am lucrat inainte)si sa o duc pe Lory la parintii mei la Braila pentru ca nu ne permitem acum o bona sau o cresa particulara (ca la cele de stat trebuia inscrisa cam cu 1-1,5 ani inainte ). Insa s-au sucit lucrurile si acum sunt intr-o ceata totala. Ma gandesc sa intru in somaj si sa stau totusi eu cu ea pana in primavara (luna aprilie-mai) si atunci sa incep la aceeasi firma la care am lucrat si pe lory s-o dau la gradinita. OFFFF. . Peste toate aceste lucruri sotul se pregateste sa plece in voiaj (pe mare) . Cumva trebuie luata o decizie si aceea sa multumeasca pe toata lumea.

Scuzati lamentarile - nu sunt genul - dar ma gandesc ca daca scriu undeva gandurile si framantarile poate si solutia apare mai repede

Fug. Ma apuc de ceva treburi administrative prin casa pana se trezeste Lory.

aaaaaa olivia
Nastere usoara si sa fiti sanatosi.

Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

OLIVIA

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Malinas, va asteptam cu vesti bune de la doctor...intreaba daca-i poti da ceva pt. imunitate.Ai luat Enterolactis?La atatea antibiotice asta ii face f bine.Sanatate multa puiului mic!

Mergi la inceput