Cozonacei iubiti de nov-dec (119) Bun venit, Eric!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Loryd, sa luati decizia cea mai buna pt voi si puiut!
Si eu voi intra in somaj din decembrie si sper ca cel tarziu la vara sa gasesc servici bun si s-o dau pe Sara la cresa particulara, oricum din mai o voi inscrie si la una de stat sa fiu sigura de loc.
Aveti idee, pt. inscrierea la gradi e ok viza de flotant in sectorul unde e gradinita?Eu am adresa la ai mei si al meu sot la ai lui...nicidecum unde locuim si ma gandesc s-o pun pe mama sa ne faca vize de flotant pt a o inscrie pe Sara la gradinita care e la 1 strada de noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Ramo, la particulara nu conteaza adresa unde locuieste copilul. La gradinita lui Darius (de stat) scrie ca ar fi 3 criterii de eligibilitate: domiciliul in zona gradinitei, serv unuia dintre parinti in zona gradinitei sau existenta unui frate mai mare/mic inscris la aceeasi gradinita. Nu stiu daca e la toate gradinitele la fel, insa o pila iti cam trebuie oricum, si, daca ai o pila, cred ca nu mai e nevoie sa indeplinesti vreun criteriu. Altfel spus, cred ca pila bate orice criteriu.

Darling, asa m-a emotionat povestea ta, ai fost f curajoasa si ai un bebelus superb, grasunel si cumintel. Sa cresteti mari!

Olivia, sus agitatele pt tine, mami! Te pupam si-ti dorim o nastere super usoara si rapida.

Malinas, nu stiu ce sfat sa-ti dau, dar va urez din tot sufletul multa sanatate.

Lory, cam complicata situatia voastra, va doresc sa gasiti rapid cea mai buna solutie.

Matza mea azi a cerut in brate si in 2 min a adormit. M-am speriat teribil. A dormit 2 ore si jumatate si acum e ca noua. Sper sa fi fost numai obosita. Edit: a adormit cu o ora inainte de ora normala de somn.
Aseara i-am facut pizza din blat, sos de rosii, ardei, ciuperci si masline + ou batut deasupra. I-a placut f mult, asa mandra era ca mananca si ea ca noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryd spune:

Bertha, Ramo multam de gandurile bune. Si eu ma rog ca intr-un fel sa gasim formula corecta si avantajoasa pentru toti.
Intre noi fie vorba am asa un chef de a incepe sa lucrez. Cei doi ani acasa au fost minunati si faptul ca am crescut-o doar noi pe Lory sublim dar mi-e dor de agitatia unui loc de munca .

Va tin la curent cu evenimentele .

Felicitari Bertha pentru progrese.

Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Olivia special pentru tine am intrat! Nastere cat mai usoara iubita si un bebic sanatos!

Abia asteptam vestea buna!

poze august 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Hai, Olivia! Nastere usoara si puiut sanatos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryd spune:

OLIVIA

NASTERE USOARA SI ASTEPTAM CU NERABDARE MINUNATA VESTE!

O zi minunata pentru toata lumea .

p.s. Las si cate o si o cat stam in sala de asteptare ca sa nu ne roadem unghiile asteptand.

Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Oliviaaa, ne tii in emotii???
Lory, de mult iti sunt datoare cu un raspuns. Da, de seminte de dovleac crude era vorba, le gasesti si la plafar si in supermarket. Din pacate, Teodorei nu-i plac, n-am reusit s-o conving sa le manance desi din cele de floarea soarelui mananca la greu. Poate voi reusiti. Si, mai nou, nici usturoi nu mai vrea. Cu serviciul sunt convinsa ca vei lua decizia cea mai buna pentru voi.
Eli, te asteptam, sper ca ai reusit sa vorbesti cu Mirtha, ti-am trimis si eu un e-mail.
Darling, am vazut un bebe grasun si scump si o familie fericita. Si am citit o poveste emotionanta.
Bertha, somnoroasa si papacioasa scumpa.
Carmendu, si eu sunt in cautare de jocuri/jucarii noi. O s-o rog pe Brave sa ne dea mai multe relatii despre crayola, care din variante le are, de unde le-a achizitionat, la ce pret.
Referitor la incaltaminte mi-au placut niste apreskiuri aici ( http://www.pache.ro/romana/incaltaminte-copii-apreskiuri.html ), dar nu ma orientez cu marimea si n-am comandat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Sara a avut apreskiuri anul trecut luate din magazinul Victoria, 130 RON, tot de acolo vom lua si acum, sunt de f buna calitate,groase si mergea f bine cu ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darling_ spune:

Intru si eu pe fuga sa-i urez Oliviei nastere usoara si un bebe sanatos si mancacios. HAI OLIVIA

asta daca nu-si tine deja bebelusul in brate

Adriana mamica de Eduard (09.12.2008) si Alexander (03.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Dragelor, va scriu din spital, din pacate! M-a internat dr. de miercuri. Noaptea anterioara internarii a fost horor: contractii, dureri de birta si spate, infectie urinara, colica renala. N-am inchis un ochi! A doua zi, m-au apicat frisoanele, aveam temperatura. Am plecat la spital, 38,5 C. M-a internat la maternitate sectorul septic. Am zis ca pana nu vine rezultatul la urocultura, sa nu-mi dea antibiotic.

M-au pus pe perfuzii cu antispastice se antitermice. A scazut temperatutra, dar crestea dupa ce trecea efectul lor. Ieri noapte mi-a crescut temperatura la 39 C desi imi facusera pe vena prima doza de Amoxiplus. Am niste dureri de spate, de rinichi si a zonei de sub coaste, groaznice si nu pot sa stau in nicio pozitie. Nici culcata, nici in sezut, nici pe stanga, sau pe dreapta. Ma doare si zona din dreapta sub coaste din cauza sarcini, tin minte ca si la rEMUS MA DUREA, DAR ACUM ESTE MAI PUTERNICA, ASOCIATA CU CELELALTE DURERI...!

BB este bine, s-a agitat f. mult pt. ca s-a intors iarasi cu capul in jos (este cam acrobat, Remus a ramas cu capul in jos toata sarcina). Colul incchis desi nu foarte lung.

Ma ingrijoreaza fapul ca deja sunt la a 4-a "cura" de antibiotice in sarcina asta si destul algocalmin! Cred ca l-am intoxicat pe bb! Azi mi-a schimbat antibioticul, mi-a dat Ceftriaxona. Stau pe pat in fund si abia ma tin de dureri de spate si coaste!

Cand imi scade temperatura transpir de ud totul de pe mine! Nu pot sa dorm si cu o noapte inainte haladuiam pe holurile maternitatii.

Duminica este ziua lui Remus si aveam invitati, tort. Am rugat-o pe dr. sa ma invoiasca, prin urmare maine dimineata plec acasa, vin la tratament si dorm noapea acasa. Revin duminica noaptea in spital.

Vreau sa o felicit pe darling si sa ii urez recuperare usoara, iar Alex voinicul, sa fie sanatos alaturi de partintii lui! Darling, a existat o lege a compensatiei la tine, prima nastere f. grea, a doua foarte usoara! Felicitari pt. faptul ca nu te-ai descurajat dupa prima data. Am o prietena care la al doilea copil a facut cezariana, pt. ca nu a mai vrut sa treaca prin aceleasi dureri.

De asemenea, ii fac galerie Oliviei (daca nu a nascut inca)!
Nastere usoara si bb sanatos! Ai sa vezi ca si la tine va fi mai usor de data asta, fata de chinul primei nasteri!

poze

Mami de Remus , o minune!(10.10.2008) 26+

Mergi la inceput