Cozonacei iubiti de nov-dec (119) Bun venit, Eric!
Raspunsuri - Pagina 11
Amalia spune:
Fetelor, mi-a raspuns Olivia la un SMS pe care i l-am trimis:
...tocmai am nascut si sunt ffff fericita, bebe e perfect, pupici!
Bine ai venit pe lume Eric! Multa sanatate Oliv, refacere cat mai rapida, mult laptic si sa nu stiti de colici!
poze august 2010
Otiliav spune:
Felicitari Olivia, refacere usoara si rapida!
Sa fie sanatos norocos si cuminte Eric cel iubit!
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
monicus spune:
O veste f frumoasa. Sa fii sanatos Eric cel drag si sa ii asculti pe parinti. Sa fii necolicios si papacios si f cuminte. Sa aveti parte din partea amandurora de multe bucurii si sa fie sanatosi si voi pe langa ei. Bun venit pe lume. O veste care ne incanta inimile.
Citat: |
citat din mesajul lui Amalia Fetelor, mi-a raspuns Olivia la un SMS pe care i l-am trimis: ...tocmai am nascut si sunt ffff fericita, bebe e perfect, pupici! Bine ai venit pe lume Eric! Multa sanatate Oliv, refacere cat mai rapida, mult laptic si sa nu stiti de colici! poze august 2010 Ami, mami de David Alexandru (26 iulie 2001) si Luca Gabriel (31 octombrie 2008) |
bertha spune:
Felicitari, Olivia! Bun venit, Eric, sa fii sanatos, fericit si plin de noroc! Refacere rapida, mami!
Anes, multa, multa sanatate!
Ramo2007 spune:
Bun venit Eric!Sa fi sanatos si sa-i bucuri pe parinti!Olivia refacere rapida si mult laptic!
Miky-ea spune:
Bun venit pe lume,bebe scump!Sa fii sanatos,voios si sa-ti incanti parintii!Olivia draga,refacere cat mai rapida,laptic din plin si bebe cuminte!
manumanu spune:
OLIVIA, felicitari, refacere usoara! Bebe Eric, bine ai venit pe lume!
ANES, insanatosire grabnica, ai grija de tine si de bebe!
DANIELA, merci pt linkul cu apreskiurile. Si noi suntem in cautare de asa ceva, avem o promisiune de la un magazin din Sibiu ca o sa aduca si marimile lor, dar ma atrage si pretul celor de pe site... mai ales ca le vor purta doar sezonul acesta si nu foarte mult, doar la zapada/ploaie, nu as da foarte multi bani pe ele...
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
aleinad.g spune:
citat din mesajul lui Amalia Fetelor, mi-a raspuns Olivia la un SMS pe care i l-am trimis: ...tocmai am nascut si sunt ffff fericita, bebe e perfect, pupici! |
Olivia, felicitari! Sa-ti traisca puisorul, sa creasca mare, sanatos, sa aiba parte numai de impliniri! Recuperare rapida si multe bucurii alaturi de baietii tai!
aleinad.g spune:
citat din mesajul lui anes Dragelor, va scriu din spital, din pacate! |
Anes, multa sanatate! Ai grija de tine, din pacate la sarcina lasata sunt inerente colicile renale. Incearca sa stai mai mult in pat la caldura, bea ceiut de musetel si galbenele, sa aiba rinichii activitate intensa si sa nu mai colecteze. Cam asa am actionat si eu, am mai folosit in crize si uricol, dar cred ca medicatie ai acum suficienta. Bine ca e colul inchis, contractiile sunt datorate durerilor la rinichi si normal ca-l supara pe bebe. Multi pentru tine, bebe si Remus.