Cozonacei iubiti de nov-dec (119) Bun venit, Eric!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loryd spune:

Anes multa sanatate si sa ai grija de tine!

Olivia - felicitari mamico, sa va traiasca minunea sa fie sanatos, mancacios si sa va aduca numai bucurii.

Daniela, merci pentru informatii.O sa incercam sa vedem ce rezultat avem. Am facut si noi saptamana trecuta un set intreg de analize pt Lory (copro, urina, exudat, sange n-au vrut sa-i ia din vena ca nu i se vedea clar si n-au vrut s-o chinuie, hemoglobina doar am facut-o). Au iesit toate foarte bine. Intre timp s-a rezolvat si cu pofta ei de mancare. Ea nu mananca mult la o masa dar mananca des. Parca si Corina zicea la fel de Arianna. Nu mastresez f tare din cauza nemancatului pt ca ea are 15 kg si 93 cm dar a avut cateva zile cand n-a vrut sa vada mancare. Ea stie.

Ma bag in patura la un film cred pana se trezeste Lory.

Pupici pentru toata lumea.

Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Va multumesc fetelor! Am niste dureri groaznice! Mai bine aveam de nascut ca suportam durerile acele acare aveau un folos! Sper sa ajung pana dupa jumatatea lui decembrie!

Olivia felicitari!!!! Eric bine ai venit pe lume! Sa fiti fericiti si sanatosi toti patru!

poze

Mami de Remus , o minune!(10.10.2008) 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

OLIVIA felicitari! Bine ai venit pe lume, micutule Eric!

Anes multa sananate!

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IuliaCospy spune:

Bine ai venit pe lume Alexander!

Bine ai venit pe lume Eric!

Felicitari si multe multe imbratisari mamicilor curajoase! Sa va treiasca puiutii si sa aveti numai bucurii!

Fetelor, imi faceti "pofta" si mie de inca un bb. Vad, poate reusesc sa imi conving sotul.

Anes, multa sanatate mami, sa te pui repede pe picioare si bb sa stea la caldurica pana la termen.

Imi pare rau ca intru iar pe fuga. Sara a avut otita si am fost mai mult pe drumuri in ultimile doua saptamani. Saptamana viitoare vrem sa plecam in concediu, ca nu ne mai tin puterile altfel.

As fi vrut sa scriu mai mult apropos de dilemele legate de inceperea serviciului. Eu am inceput cand Sara avea 7 luni, dintr-un context de imprejurari. La o luna dupa aceea am intarcat-o, iar la un an dupa am dus-o la gradi. Au fost momente in care mi-a fost foarte greu, dar tragand linie, cum spunea si Alra intr-o postare veche, cred ca merita efortul si nu imi pare rau de nimic. Va doresc din tot sufletul ca fiecare sa isi gaseasca propriul drum cat mai repede, pentru ca fiecare stie ce e cel mai bine pentru ea si pentru puiul/ puiutii ei.

V#259; cu drag pe toate!

Iulia, mami fericita de Sara

Iulia, mami de Sara Andreea
http://saraandreea.shutterfly.com/36?startIndex=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

FELICITARI, OLIVIA!!
BINE AI VENIT PE LUME, ERIC!!!!

ANES...MULTA SANATATE!!!!

Cristina - mami de DAVID - ANDREI si 21+

DAVID, ochiosul mamii
Povestea nasterii

in curand implinesc 2 anii si http://lbdf.lilypie.com/4e7Zp3.png
[red]

Iubirea inseamna sa nu spui niciodata "imi pare rau" - Love Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Olivia,felicitari!refacere rapida, multa sanatate si tie si lui bebe Eric.

ralina, multumesc mult de informatii.Am sa caut la plafar sa vad daca gasesc, daca nu am sa intreb pe la tara cand ajung. Daca fetita ta e din grupul cozanaceilor, de ce nu intri sa ne mai spui cate ceva despre voi?

bertha, multumim.Nu ai incercat sa ii dai cascaval vegetal? Stiu ca exista si e tare bun la gust.Nu stiu ce contine, ca nu am mai cumparat de f multa vreme, dar poate e bun pt Ioana.In alta ordine de idei vreau sa-ti zic ca am gasit la mine in cartier o gradinita unde aveau o fetita cu foarte multe alergii.Eu m-am dus sa ma interesez pt David si m-a intrebat daca are alergii, si atunci mi-a povestit de aceasta fetita.Pt ea au mereu meniu separat.Ma gandeam ca poate gasesti la fel si la voi in zona.

anes, sanatate muuullllllllttta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Am pierdut momentul cu scosul majoretelor pt OLIVIA. Macar sa te felicit. Sper sa fi avut o nastere usoara. Sa ai mult laptic si un bebe cumintel.

Anes multa sanatate.

Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008 si 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Olivia, felicitari!!!!!! Bine ai venit Eric intr-o familie frumoasa, frumoasa, frumoasa!!!!!!!!!

Ma bucur din suflet ca totul este bine, refacere rapida, laptic mult si 0 colici!

Uf, eu acum am ajuns acasa, am sarit pe calc sa dau vestea cea mare, in cazul in care nu s-a aflat,un pic cam tarziu .

am primit sms de la Olivia acum cateva ore dar n-am avut calc in preajma. sms suna asa, m-a emotionat fffff tare:
Azi, 8 octombrie s-a nascut Eric, 3750g, frumos , sanatos tun, nastere 100% naturala

(am incercat sa editez mesajul mi-a aparut tot rosu si caracterele marite, sper ca nu mai e asa)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Olivia, multe multe felicitari! Sanatate si numai bine si tie si lui Eric!!

Anes, ce zici tu acolo suna a disperare. Iti tin pumnii sa scapi cat mai repede de dureri si ca totul sa fie bine.

restul , hehe, incepeti serviciul ... reteta sigura pentru servici fara dureri si frustrari dupa nastere este sa il incepi la cateva luni, cand esti inca anesteziata . pana sa iti dai seama ce se intampla cu tine deja ai ritm si rutina.

care cereai idei de jucarii? Fisher Price Little People! eu am o gramada din seria asta si se joaca amandoua cu ele. nicole baga omuletii aia in diverse chestiuni si le vorbeste.
le mai puteti da papusi cu biberon - nicole le hraneste si le leagana (le si canta :))
si cred ca puzzle din ala cu forme, nicole stie deja sa le faca pe cele care au poza de pe forma si pe sablon.
zilele trecute i-am dat jocul www.ravensburger.com/belgium_fr/produits/jeux/jeux_%C3%A9ducatifs/junior_pictolino_24036/index.html" target="_blank">asta si una din planse a reusit sa o faca.

in rest numai de bine, daca vreti sa aflati cum e sa ai copil care tuseste la mai putin de 10 secunde (zi si noapte ) intrebati aici la fata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Abia acum am prins net.
La 12.30 am nascut, Eric e un scumpic iar Dav s-a comportat neasteptat de bine, au stat baietii cu mine tot timpul, travaliu si nastere.
Multu pt felicitari si urari...inca nu-mi vine sa cred
Nasterea a fost cumplit de dureroasa, tot fara anestezie, am simtit pe viu fiecare durere dar a trecut, sunt asa de entuziasmata ca nu am putut deloc dormi azi.

Pupici multi.

de David, barbatel iubit (5 nov. 2008) si 40+ Eric
Made in the Holy Land

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput