Cozonacei iubiti de nov-dec (119) Bun venit, Eric!
Raspunsuri - Pagina 13
BraveGirl spune:
Felicitari Olivia! Bine ai venit bebe Eric!
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
si
35+ 
POZE CU PRINTESA
BEBE2
Otiliav spune:
Oliv curajoaso esti super tare. Si fara epidurala si cu copilul langa tine. Sunt convinsa ca ai cenzurat bine de tot gemetele ca sa nu-l sperii pe David. N-ai vrut tu epidurala ca sa nasti mai repede? De abia stept sa ne povestesti.
Anes, aum am citit mesajul tau. Chiar ma gandeam ca vine ziua magica 10.10.2010 si voi aveti de serbat. Sunt alaturi de tine, fac o vraja sa fuga crocobaurii si durerile de tine. Cat despre antibiotic ehehe. La prima sarcina am luat pana la urma in luna a 9-a la o otita bineinteles. La Elisa nimic. Dar gravida cu Iulia am facut si anestezie si antibiotic in fiecare trimestru de sarcina. Ba pentru otita ba pentru infectie urinara. Uneori nu avem de ales insa fii convinsa ca va fi bine bb, nu-ti mai face atatea griji.
Bebecris, nici o veste?
Si noi suntem mari fani Little People si zau ca toata ziua sunt pe ei. Cea mai folosita din colectie este o barcuta care poate fi reglata sa mearga inainte sau in cerc.
Am auzit ieri ca au avut ceva probleme si in Canada au chemat cumparatorii cu produsele inapoi.
La bucatarie lor sunt toata ziua. Le pun ba sa faca mancare, ba un desert, o cafea. Uneori ma prefac ca s-a racit cafeaua si le trimit sa-mi faca alta. Ce, numai ele sa faca mofturi la mancare, imi iau si eu revansa.
La puzzleuri
Mai nou Elisa insira margele cu Ana, adica o grija in plus
.
Ai vostrii mai dorm la pranz?
Elisa a inceput sa reziste si fara somn insa conditia este sa nu mergem cu masina nicaieri. Mie imi convine sa o invat asa pentru ca ar adormi la 8, Ana la 9 si Iulia la 10. Asa pot sa merg la nani cu fiecare in parte si sa le rasfat pe rand, Anei sa-i citesc poveste cu Iulia sugand. Cu Iulia pot sta in baie la povestit si masaj.
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
anca_27 spune:
Draga de Olivia
, o mami curajoasa pana la capat! Bun venit bb Eric!
(am citit bine? 3750?)
Sanatate Anes si David!
Eu acu am ajuns la capat cu cititul, am ajuns de la munte in seara asta si bineinteles ca ma gandeam la Oliv.
Noapte linistita, fete dragi!
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
..........................................
Produse la Bazar
...............
La Taclale
criss703 spune:
Waaw Olivia felicitari mami frumoasa cu proaspat bebeloi (3,750 kg !!)Eric , sa fiti sanatosi si sa va acomodati usor cu totii 

Anes multa sanatate draga de tine
...si eu chiar ma gandeam ca vine data de 10.10.2010
a lui Remus si ce o sa va chefuiti ! Eu sper asa sa fie si sa te simti bine si tu 
Bebecris ...baiat? fetita? inca nu se stie ?
Arla multumim de idei de jucarii si insanatosire grabnica tusatoarei mici (na ca nu ne ai zis care are asa viteza )
Anca sa va fie de bine iesirea la munte (chiar unde ai fost?)
Aleinad ,mi-a scapat ..pt. ce sunt bune semintele de dovleac ? si usturoiul ? crud?
fluturasha23 spune:

Felicitari Olivia! Multa sanatate si noroc pentru Eric!
Mami fericita si implinita de
Iulia si 31+
ginye55 spune:
Neatza!
Fetelor...copilutii nostri fac in curand 2 ani!
Ce repede a trecut timpul!
Anes cum te mai simti? 
Bebecris ce vesti ne aduci de la dr? 
Otilia Edi abia s-a invatat sa doarma doar o data pe zi.
... si doarme cam 2 -3 ore. 
Flori, mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
Amalia spune:
Anes multa sanatate!
Sunt cu gandul la tine sa te lase durerile!
Olivia mamicuta curajoasa
, ce puiut mare ai tu acolo!
Sa-ti traiasca si sa te bucuri de toti cei 3 baieti ai tai!
Anca cum a fost iesirea la munte? Pe unde ati fost?
Luca e plin de muci de duminica, deja face saptamana. Momentan, doar la atat s-a redus raceala lui. Partea buna este ca pentru prima data a inceput sa invete sa-si sufle si nasul
. Nu reuseste el prea mult, dar sufla o nara, dupa care sufla din gura ca inainte
...dar tot e bine. L-a invatat o fetita la gradinita
....
poze august 2010
bebecris spune:
marti ma duc la eco si la control.....mai dureaza un pic...
Cristina - mami de
DAVID - ANDREI
si
21+
DAVID, ochiosul mamii
Povestea nasterii
in curand implinesc 2 anii si http://lbdf.lilypie.com/4e7Zp3.png
[red]
Iubirea inseamna sa nu spui niciodata "imi pare rau" - Love Story
miki01 spune:
Felicitari, Olivia, mamica plina de curaj ce esti 

! Sa va traiasca voinicul si sa aveti numai bucurii de la el!
Anes, sanatate multa, multa! Sper ca esti pe maini bune si iti vei reveni repede!
Amalia, si noi suntem mucosi, tusim, de aseara au inceput mai in forta, sper sa le venim de hac pana luni!
Amalia spune:
Miki imi pare rau sa aud asta! Multa sanatate puiului! E plin sezon de viroze...abia suntem la inceput..
Ce tratament ii dai?
poze august 2010