Cozonacei iubiti de nov-dec (119) Bun venit, Eric!
Raspunsuri - Pagina 14
miki01 spune:
Amalia, da, plin sezon si pentru cei mari, dar pentru magaldetele noastre mici. Deocamdata am inceput cu Panadol, aspirat mucusorii des (in nas punem apa de mare, ser fiz), oscilococcinum, Vit C, iar pentru tuse Prospan si Eurespal de astazi (profilactic mai bagam si Septilin de vreo 2 luni).
Felicitari pentru suflat nasucul
si noi exersam din plin, abia asteapta sa-i amintesc de mucusori sa mearga la cutia de servetele, sa se stearga la nas si sa arunce serv la gunoi.
La gradi totul este ok, da? Noi mergem cu mare drag si daca rezolvam si cu mancarea (sper eu ca este pe drumul cel bun) chiar nu mai am nici o pretentie ![]()
anca_27 spune:
Ama, deci asa cu gradi si Luca cel precoce.![]()
Noi cu caminul, un pas inapoi deocamdata, am dus dosarul de inscriere dar sunt destui mici, peste 2 ani, care nu reusesc sa se acomodeze, asa ca ne-a amanat pana pe 1 ianuarie, sa aiba macar 2 ani impliniti.
Hi hi, ma faceti sa zambesc, eu cand zic ca merg la munte inseamna ca merg la ai mei, in jud. Harghita, de unde ma trag, pe langa Toplita si Borsec (pt cine stie zona) si sunt munti.
La munte-munte, ca si vacanta am fost candva in vara la Maramu de unde poze n-am ca ratacisem aparatul foto. Hm, demult n-am pus poze, tb sa scormonesc...
Ziceti ceva pt constipatie, z saraca face ca oile, si-atata chin,
si supozitor cu glicerina... am incercat ceai de musetel cu miere, sirop de brad...
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
..........................................
Produse la Bazar
...............
La Taclale
Amalia spune:
Miki si noi suntem cu Oscillo, a primit si el vreo 4 zile Nurofen si acum ia doar Immunobaby, un sirop italienesc din plante (Grindtus) si-i curat nasul cu ser fiziologic sau Sterimar (apa de mare). Oricum toata saptamana a avut o stare foarte buna!
Cat priveste masa la gradi, sigur se va da pe brazda si Andrei mai ales ca papa acasa.
Anca ce frumoase locatii au bunicii vostrii!
Sa tot mergeti la ei! Cu scaunele tari, eu le reglez cu struguri in ultima vreme. Datorita cojilor si a samburilor, se regleaza.![]()
poze august 2010
malinas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca_27 Ziceti ceva pt constipatie, z saraca face ca oile, si-atata chin, si supozitor cu glicerina... am incercat ceai de musetel cu miere, sirop de brad...Mami de Sara (8 dec 2008) ============ www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici .......................................... Produse la Bazar ............... La Taclale |
suc de morcov, kiwi
ginye55 spune:
LA MULTI ANI, REMUS! SA CRESTI MARE SI VOINIC! 
ANES SA-TI TRAIASCA FLACAUL!
E BAIAT MARE DE ACUM!
Flori, mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
aleinad.g spune:
La multi ani, Remus! 
Sa ai parte de tot ce iti doresti in viata si in aceasta zi frumoasa!
Anes multa fericire alaturi de puiul tau! 
Cum te mai simti?
Amalia, Miki, noi de la 1 septembrie avem o saptamana buna, una infundata si una cu mucinei.
Si nu suntem in colectivitate. In afara de ce ai insirat tu pe acolo am folosit noaptea picaturi de ulei de eucalipt pe batistute, aparatul salin, mai putin ultima saptamana de cand e foarte frig si folosesc caloriferul electric si in cazul in care se ingroasa secretiile ophtamesone. Acum e in faza in care respira ca un greieras.
Anca, ce frumos ca aveti unde evada!
Otilia, Thea inca doarme o ora jumatate la pranz, in zilele in care nu-si face norma e de neinteles seara, asa ca sper sa nu renunte prea curand la el. Bogdan a renuntat la somnul de la pranz pe la 2 ani si dormea de la 7 seara la 9 dimineata. Asa ca, daca te avantajeaza situatia, nu-i bai ca nu doarme ziua. 
Criss, era vorba de suspiciunea de paraziti intestinali. 
Amalia spune:
LA MULTI ANI Remus!!!
Sa fii sanatos si sa ai parte numai de bine!
Anes sa va traiasca minunea si sa va bucurati de el!
Multa sanatate si tie!!!!
Iti este mai bine?
Aleinad.g ai dreptate, pe vremea asta nu conteaza daca sunt sau nu in colectivitate. Mie Luca mi-a tras o multime de laringite si amigdalite in intervalul mai-august cand nu era in colectivitate. Parca e mai sanatos acum
. Pup galusca mica, sa treaca usor peste perioada asta rece, cu cat mai putine raceli!
poze august 2010
BraveGirl spune:

Remus!

Anes, sa-ti traiasca flacaul! Sper ca tu esti mai bine. 
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
si
36+ 
POZE CU PRINTESA
BEBE2
manumanu spune:
La multi ani, Remus, cozonacel iubit si dulce-dulce!
Sa fii sanatos, vesel si fericit, iar parintilor tai multa sanatate si putere, pentru tine si bb2!

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008