Cozonacei iubiti de nov-dec (119) Bun venit, Eric!
Raspunsuri - Pagina 15
malinas spune:
La multi ani Remus!!!!!!!!!!!!! sa cresti mare, sanatos si vesel.
Anes, sanatate multa.
Doamne fetelor ce repede a trecut timpul.Ce copii mari avem.Va amintiti cum eram acum 2 ani?
Amalia spune:
Malinas cum se mai simte David?
Eh...acum 2 ani, la vremea asta inca mai lucram
...abia pe 20 am intrat in concediu. Ce emotii aveam...ma stresam ca n-o sa reusesc sa-i arat si lui David temele (abia incepuse clasa 1) printre reprizele de supt/muls/schimbat pampersi
. ..dar a fost mai frumos si mai usor decat mi-am imaginat.
poze august 2010
Olivia26 spune:
La multi ani, REMUS!!!! Sa fii sanatos si sa ai o viata minunata!!!
Noi inca suntem la clinica, deja am fost pe afara la plimbare, maine plecam acasa sper sa reusesc sa intru zilele urmat sa pun si ceva poze. Va pup.
de David, barbatel iubit (5 nov. 2008) si
40+
Eric Made in the Holy Land
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
Amalia spune:
...Din pacate, am o veste trista!
Tatal Stelianei (Printesa) s-a stins astazi din viata
. Condoleante iubita noastra si multa putere sa treci peste acest moment greu!

poze august 2010
Darling_ spune:

LA MULTI ANI REMUS!
Sa fii sanatos si sa ai parte de ce e mai bun in viata. Anes cum te mai simti??
Olivia FELICITARI
. Sa va traisca puiul mic sa va bucurati de el. Din ce zici a fost usor si la tine. Nu-mi vine sa cred ca ai nascut cu David in camera. Ma gandesc daca ar fi trebuit sa nasc cu Eduard in camera..brrr. De abia astept sa vad poze.
Malinas cum mai este David?
despre somnul de pranz Eduard inca doarme la pranz si cateodata chiar 3 ore. In ultimul timp a inceput sa se trezeasca plangand dupa somnul de dupaamiaza. Plange tare rau, urla, nu-i pot intra in voie cu nimic, nu stiu de ce.... Nu se intampla chiar mereu insa de cele mai multe ori se scoala tare indispus si deabia asteapta un motiv sa inceapa sa planga. Ieri a fost chiar rau, nici nu stiu ce sa-i fac, chiar ma enerveaza ca nu inteleg de ce plange. Mai face vreun cozonacel la fel??
Adriana mamica de
Eduard (09.12.2008) si
Alexander (03.10.2010)
BraveGirl spune:
Steliana, condoleante! 
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
si
36+ 
POZE CU PRINTESA
BEBE2
manumanu spune:
Offf, STELIANA, condoleante

... Dumnezeu sa-l odihneasca!
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
ginye55 spune:
Steliana Dumnezeu sa-l odihneasca!
Sunt cu gandul alaturi de tine!
Flori, mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
anca_27 spune:
Condoleante, Printeso, si multa putere! Suntem langa tine!

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
..........................................
Produse la Bazar
...............
La Taclale
anca_27 spune:
Darling, ceva sigur are.
Eu tot timpul imi zic asta, si tocmai cand simt ca nu mai pot si nu mai inteleg si ma enervez si renunt, vine mai apoi si-mi da peste nas ori cu-o otita, ori cu urticarie, ori cu cate-un `vine mami!` in somn (asta cand mai ramane si cu altcineva si ramane adormind si plangand cu `vine mami` pe buze). Deci ceva sigur e.
Mersi fetele de sfaturi cu constipatia, incet ne reglam.
Da, ne prinde bine ca avem unde evada, insa a treia oara deja, se intampla ceva ciudat. Cand ne intoarcem, sau dupa cateva zile de stat acolo, tranteste cate-o urticarie super urata, cu bube de alea care fac lichid in varf. Ce poate fi ca-mi bat capul si nu-mi dau seama.
Alergie la ceva? La apa de-acolo? Ce poate fi?
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
..........................................
Produse la Bazar
...............
La Taclale