Cozonacei iubiti de nov-dec (119) Bun venit, Eric!
Raspunsuri - Pagina 16
criss703 spune:
Printesa 
Anca parca ai vorbi de Sofi ..
si eu imi tot bat capul de la ce o face blande cu lichid galben urateee si varf tuguiat ...mai nou a facut mai mici dar tuguiate rau parca te intepi in ele ofo of si in general cand sta cate 1 zi la ai mei (stau la casa cu multa verdeata in jur)...sau dupa ce venim de la padure sau de la buni de la tara ...tot am zis ca de la tatari ,paianjeni ,furnici ..tot la piscaturi de insecte ne-am gandit dar poate o fi de la alt ceva 
Remus de Anes La multi ani puiule !
Sanatate mami si sarcina usoara si la termen 
anes spune:
Dragelor, sunteti scumpe de tot! Multumesc pt. urarile de sanatate si pt. urarile pt. Remus! He, he, acum doi ani pluteam de fericire ca s-a nascut minunea mult asteptata! Ce a trecut yimpul!
Va scriu tot din spital, daaar...aniversarea tot a avut loc. M-am invoit si am plecat dimineata acasa. Mama, sora si soacra au pregatit tot acasa, asa ca au n-am facut nimic. Tortul, l-am comandat. Au fost 8 copii si parintii aferenti. Frumos..! A trebuit sa plec la ora 20.00 si ceva pt. a ma intoarce in spital pt. perfuzie si sa raman in continuare. Am sa pun poze cand voi putea, ca albumul este gol.
Am vrut sa va scriu si despre gradinita.... Pe scurt, totul este ok cu gradinita, adaptarea usoara. Chiar daca in primele zile a mancat si a dormit mai putin, pe parcurs, si-a intrat in ritm. Acum face pa la plecare si se duce in clasa lui singur. Eu ma astepatm sa fie asa, ca l-am "citit", este un copil adaptabil. A, si dupa prima saptama a luat o raceala de la copiii muciosi si tusitori de la gragi, dar in afara de Ketof si Rinathiol nu a mai luat nimic. Un singur episod de febra, scazut cu un supozitor si gata. Ma asteptam si la asta. Ce, doi ani de copchil sanatos nu imi ajunge?
Oricum, imunitatea lui buna si-a spus cuvantul.
Aleinad, am primit o recomandata de la tine, am ramas super impresionata. Inca nu am ridicat coletul si am uitat sa ii las sotului buletinul meu. Presupun ceu ce ocazie...
Olivia, n-am inteles...cum ai nascut cu copilul langa tine...ca am pierdut sirul discutiilor anterioare?
Brave, ce putin mai ai! Tu urmezi!
Eu sunt inca in spital si nu inchid un ochi din cauza durerilo de spate. Colicile renale m-au mai lasat dupa ce am eliminat un calcul
de marimea unei jumatati de boaba de piper. acum continuu tratam. cu antibiotice, scobutil, no-spa, arefam si diazepam. Aacum sunt cu p0erfu8zia in brat.
Va pup !
poze
Mami de
Remus , o minune!(10.10.2008)
28+
Olivia26 spune:
Steliana, condoleante.
D-zeu sa-l odihneasca in pace.
de David, barbatel iubit (5 nov. 2008) si
40+
Eric Made in the Holy Land
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
carmendu spune:
olivia- felicitari, mamico! ai fost curajoasa! auzi la ea, nastere 100% naturala! sa fie sanatos si cuminte!
remus, la multi ani frumosi!
anes, sa-ti traiasca baiatul! si tie multa sanatate!
ce emotii aveam acum 2 ani!
anca, pentru constipatie lass baby http://www.pcfarm.ro/produs/1842/LASS-BABY-sirop-laxativ-pentru-sugari-si-copii-
Olivia26 spune:
Fetele, baietii au stat langa mine propriu-zis cat am fost in travaliu adica cat am stat in rezerva, cat m-am mai plimbat deci dav m-a vazut numai pe picioarele mele
si cu ceva timp inainte de expulzie am mers in sala de nasteri iar ei nu au asistat propriu-zis la expulzie, nici chiar asa, chiar ca brr, au fost alaturi de mine de pe hol iar cand a fost totul gata au intrat sa vada bebicul
40+
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
Olivia26 spune:
Anes, sanatate multa

40+
monicus spune:
Remus de Anes Tot binele din lume puiutului tau siun sincer "La multi ani" ! 

Sanatate multa anes si sarcina usoara, la termen si far aalte probleme.
Olivia Abia asteptam poze cu minunea. Recuperare rapida si sa ai multa grija de tine si multttt laptic. Pupici 

oceanborn spune:
Neata!
La multi ani Remus!
Mami, multa multa sanatate, sa iesi cat mai repede din spital si sa treaca durerile renale!
Olivia, asteptam poze cu frumosu'!!!