Cozonacei iubiti de nov-dec (119) Bun venit, Eric!
Raspunsuri - Pagina 17
fluturasha23 spune:
La multi ani Remus! Sa fii sanatos si sa ai mult noroc!
Mami fericita si implinita de
Iulia si 31+
Otiliav spune:
Condoleante Steliana.
Oliv, eu am fost convinsa ca au asistat si la expulzie pentru ca aici camera in care te lasa in timpul travaliului e si sala de nasteri, adica tot acolo si nasti.
Remus minune mult asteptata, multa sanatate si bucurii in viata!Anes cred ca ti-ai mai incarcat bateriile. Ce bine ca ai putut merge acasa si serba baiatul.
Darling cam asa face si Elisa de multe ori. Daca doarme 1,5 ore si eu nu sunt langa ea cand se trezeste atunci incepe sa jeleasca si nu-i intram in voie cu nimic. Ieri Iulia nu mi-a dormit de la 4 dimineata, ba sugea ba scotea aer si regurgita asa ca iar vroia sa suga. Nu stiu ce a avut ca nimic nu i-a convenit. La 7 dimineata am dat-o afara la plimbare cu landoul pe langa casa. Nici asa nu a mers. In final a avut reprize de 5-10 minute de somn pe burta mea pana s-a trezit Elisa bazaind "mami mami" si mi-a adus-o sotul. Ei bine Elisa nu s-a lasat, vroia in brate si nu oricum. Nu i-a ajuns sa o tin doar pe partea dreapta, dadea cu piciorul in Iulia sa-si faca loc prin impingere. La taicasu nu vroia deloc asa ca n-am avut de ales, a plans pana s-a calmat singura.
E tare dificil cand face asa crize. O pupa pe Iulia dar o impinge din bratele mele
Si am si doua mamoase.
La noi s-a nimerit tare nasol pentru ea. Au plecat bunicile inainte de nastere, deci o portie de rasfat pierduta dupa care si pe mine m-a cam pierdut fiind mai mereu cu Iulia in brate.
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
aleinad.g spune:
Lory, ma bucur ca analizele au iesit in parametrii normali. Cred ca pana la urma am avut dreptate, iti faci prea multe griji. E normal, pana la urma, sa mai faca si mofturi. Sunt convinsa ca si tu ai momente din acestea, iar ei sunt copiile noastre in miniatura. 
Anes, ai PM. 
Anca, ceva muscaturi ai urmarit? Sau poate caldura mai mare? Poate fi si alergie de la fan, praf sau reactie de la apa dar incearca sa te gandesti intai la cauze mai mici. Eu stiu ca voi ati fost pe acolo de cand era bebe, daca era alergie ar fi reactionat mai rau atunci. 
Darling, si Teodora se scoala tipand, nu indispusa, dar tipa pana ne ducem s-o luam din pat. Desi nu mai are zabrele si ar putea sa se dea jos frumos si sa vina la noi. Ceea ce face in rare cazuri. Tot urletul e de baza. Pe de alta parte nu pot sa nu observ ca in timpul noaptii se trezeste tipand numai daca viseaza sau o deranjeaza ceva.
malinas spune:
Am intrat special pt Steliana si pt Darling.
Steliana, condoleante si putere multa. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
Darling, si David este nervos si plangacios cand doarme mult la pranz.O explicatie ar fi ca le scade glicemia in timpul somnului de pranz (stiu asta de la mine, si eu sunt la fel daca dorm mult la pranz) si la trezire au nevoie de ceva dulce ca sa-si revina rapid.Ei nu stiu ce au si atunci plang mult si necontrolat pt ca au o stare de rau pe care nu o inteleg.Eu ii dau lui david cand se trezeste 4-5 stafide pe post de bomboane.Se calmeaza repede si isi revine din suparare.Sper sa functioneze si la Edi.Pupici
amalia, pupici
Noi suntem binisor.Azi luam rezultatele de la sumarul de urina si miercuri al doilea exudat.
Am citit doar o pagina, mai mult poate cand o sa doarma David.Va pup
Ramo2007 spune:
Sara se trezeste noaptea maraind si ne striga, eu zic ca din cauza frigului...de vreo 3 zile o culc in sacul de dormit si e mai ok, nu mai plange, doar ma striga in somn si apoi se linisteste.La sf sapt sau inceputul sapt celeilalte punem central, deci ne mutam la ai mei vreo 3 zile si n-o sa am net
, e bine ca e Cismigiul aproape si vom sta mai mult pe afara, daca vremea tine cu noi.
anes spune:
Multumesc pt. urari ftelor! Ieri, chiar a fost o zi reusita! Remus a fost foarte vesel si a primit multe cadouri. Pacat ca pe la ora 20.00, am spart eu petrecerea!
Noaptea, mi-a spus mama ca a fost foarte agitat, tot vroia cate ceva sau se certa prin somn cu cine stie cine! Azi dimineata a facuit doua scaune moi.
Ma gandesc ca a gustat din tort, in conditiile in care eu nu i-am dat niciodata dulciuri/prajituri/zahar. Poate.
Am vazut ca spuneati ce copiii vostri ca sunt agitati si mataiti noaptea. Are si al meu nopti dintr-astea. Oricum de doua ori pe noapte tot vrea ceva (apa, sau mai nou cate o masinuta sau telefonul). Sa le tina in mana, apoi se linisteste.
Steliana, condoleante, Dumnezeu sa il odihneasca in pace!
poze
Mami de
Remus , o minune!(10.10.2008)
28+
manumanu spune:
ANCA, Radu a facut niste bubite asemanatoare, dar NUMAI pe brate, cand am venit de la mare... reactie alergica la niste pufuleti (asa ne-a zis dr cand am incercat, prin eliminare, sa gasim cauza; initial crezusem ca e o alergie la soare, dar cum nu avea pe corp nimic, am eliminat ipoteza). El mai mancase pufuleti din aia simpli, Gusto, dar in ultima zi la plaja a facut circ si i-am luat unii de pe plaja, alta marca (Lays, parca), din care a mancat si in masina pe drumul spre casa... si deja seara si pana a doua zi era plin de bubite EXCLUSIV pe brate
... i-au trecut in vreo 2 saptamani complet, cu antialergic luat de 2 ori pe zi (Aerius sau Zyrtec), date seara cu baneocin pudra... dupa ce apareau rosii, se forma si varful acela cu lichid. Noroc ca nu il mancau si nu s-a scarpinat deloc, si ca nu a facut si pe corp sau fata sau picioare... Anastasia mancase si ea pufuleti din aceia, desi mai putini ca nu i-au placut, dar ea nu a avut nimic.
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Dumnezeu sa-l odihneasca!