Cozonacei iubiti de nov-dec (119) Bun venit, Eric!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Darling_ spune:

Citat:
citat din mesajul lui Hera25

De cand ai inceput sa bei ceaiul de zmeur? As vea si eu sa beau dar nu stiu de cand.Caci totusi nu vreau sa ma apuce nici prea devreme sa nasc. Prima nastere la tine cum a fost?

Edit: Darling am uitat, am vazut si pozele scump tare bebele tau si dolofanel. Iar tu esti super slaba, cate kg ai luat? Acum ai pe cineva care sa te ajute? Sau vei ramane singurica cu cei 2 prichindei?

Hera am inceput sa beau ceaiul din sapt 37 doar o cana pe zi apoi din sapt 39 cate 2 cani si concentrat. Data trecuta am stat aproape 2 sapt peste termen deci stiam ca am un col zdravan. Nu am avut contractii mai deloc in timpul sarcinii asa ca ma rugam sa inceapa nasterea mai devreme maiales ca stiam ca bebe e maricel. Data trecuta am nascut extrem de greu, dupa 20 de ore de travaliu, cu forceps un bb urias de 4.600. A fost oribil.

De data asta am luat putin in greutate, doar 9 kg. Prima parte a sarcinii am avut greturi a doua parte arsuri, bebe asezat foarte sus statea parca pe stomac, nu intra nimic, orice as fi mancat imi provoca indigestie. Sunt slaba dar am burta, tr sa lucrez la asta. Ma ajuta mama, mai sta cateva sapt.

Adriana mamica de Eduard (09.12.2008) si Alexander (03.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Darling ce mi-a placut de voi !Doi scumpi ..si ce rapid ai nascut chiar daca cu peripetii

Olivia sper sa nasti si tu la fel de rapid...poate e mai usor la al 2-lea .Si daaaaa arati tare misto cu 2 baieti faini langa tine si mai vine si al 3-lea eeeee !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Darling, mega felicitari!! Sa va fie bine si sa va bucurati de mogaldeata

Manumanu

restul

edit ca am uitat: Olivia, nastere super usoara. am vazut mai demult niste poze, poza aia cu rochia inflorata m-a facut geloasa. la fel de geloasa sunt pe clima de la voi, noi am avut doar 3 saptamani de vara vara asta :((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Brrr...ce frig e si ploua....urat de tot...n-am iesit afara ieri si nici azi nu iesim.Sara se duce la usa si striga copiii cu care se joaca afara, Ane, Dadi (David), Aleti (Alexandra).
A insirat toate jucariile prin casa, sau le pune pe canapea si daca, cade una zice si ea cade, cade...
Olivia,vreo veste ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

neata fetele
am intrat sa va salut si sa va zic ca suntem bine in mare am fost tot familionul raciti cu muci , tuse tot tacamul antibiotic behe, behe..deh trecem si peste asta
saptamana viitoare mergem la titrare am emotii data trecuta mi-au iesit prezenti la anti b un titru de 1/8 in cdtile in care noi avem amandoi AII si gubilul zau de e facut cu vecinul....doca a azis ca a fost facut din pix analiza si sa repet acum la 32 ...emotii

in rest toate sunt ok

Darling mami drga felicitari pentru bb mare si frumos care este efectiv un dulce sa fiti sanatosi toti patru si sa aveti parte numai si numai de bucurii

corina si fluturasha va pup dragele si va multumesc pentru tot

aleinad.g cand poti da si tu un nr de tel de-al lui mirtha ca am unul si imi da tot timpul casuta..cred ca are altul acuma...zau v-as saluta cand mai ajung la craiova si nu am cum sa dau de voi...multu
a si am zis ca daca tot nasc de mos Nicolae sa ii zicem in loc de antonia , nicoleta si daca vine mai devreme antonia deh suntem cu capu
30+Antonia Stefania

mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si de gugulanul Dimitrie Gabriel 12.11.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Neatza!
Carmendu, de cd am citit vroiam sa-ti raspund, dar am uitat. Si Arianna tot cu lego (avem destul de multe, cateva seturi le-am pus pt mai incolo, i le dau cu diverse ocazii). Acum are ferma, postasul cu avion, si galeata mare cu cuburi. E plina casa...dar se joaca putin singura Vrea mereu atentie. Mare succes a avut cartea de colorat de la Crayola. Dar la fel, ma solicita. Se joaca putin, mazgaleste, si apoi ma cheama sa colorez eu ...cam o ora dureaza
I-am luat masuta de plastic cu scaunele de la Ikea si seturi de bucatarit. Imagineaza-ti cum arat eu cu burta pe un scaunel Ikea ...dar ma serveste fii mea cu cafea si mancarica.
Se mai joaca mult cu bebe. Il plimba hraneste, imbraca, dar la voi nu merge ...si aspira si calca. e tare harnica (acum ii fac reclama, poate, poate )

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 35+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Eli iti tinem pumnii pentru titrarea de saptamana care vine! Multa sanatate!
BraveGirl ce harnicuta ai tu acolo! Face casa buna cu Luca care daca se apuca sa se joace cu cuburile, de ex...intai strange lego-urile insirate...si surubareste peste tot...daca prinde o surubelnita, ale lui sunt toate suruburile cu care e prinsa plinta de la parchet. Nu se pricepe la calcat, daaaar ii poate scutura bine lucrurile!
Care ma aude, ma ia in serios...

poze august 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Eli ma bucur ca sunteti bine. De ce te-a stresat pe tine doctorita cu titrare anti-B daca voi aveti amandoi grupa AII? Cel mult ati putea avea un copil cu OI daca voi amandoi parintii ati avea genotipul AO la sange si bb ar lua O-ul de la fiecare. Asa stiu eu dar poate ca mai sunt si exceptii

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

marti la 11.20 ma duc si eu la eco..o sa fac morfologie...m-a certat ginecologul meu ca trebuia sa fac morfo de acum o luna de la 18 saptamani...ca....ce eu stiu mai bine?

la 13.40 am si programare la el...
abia astept sa merg la eco....

cum se calculeaza prenatalul si post in zile lucratoare sau calendaristice?

Cristina - mami de DAVID - ANDREI si 21+

DAVID, ochiosul mamii
Povestea nasterii

Iubirea inseamna sa nu spui niciodata "imi pare rau" - Love Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Bebecris, se calculeaza in zile calendaristice.

Mergi la inceput