Cozonacei iubiti de nov-dec (119) Bun venit, Eric!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Stie cineva ceva de Olivia?Ma gandesc la ea si sper sa aiba nastere cat mai usoara!

Mamica fericita a printesei Alexia Bianca
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

ceaiul din seminte de stevie.

ralina, multumesc.Am sa caut si am sa ii dau.Gasesc la plafar?Pun o lingurits la o cana de apa?Stiu ca par intrebari stupide, dar mai bine intreb decat sa fac prostii.

Ramo, Amalia, Hera, loryd,

Otilia, a mai avut David scaune moi, dar e prima data cand are combinatia asta cumplita de scaune moi, varsaturi si febra.Si peste toate si raceala.Si noi am facut rotarixul, dar mi-a zis la babes ca e o enterocolita provocata de alt virus, fiindca a avut nu stiu ce eruptie pe piele care nu apare la rotavirus.Nu am stat acum sa cercetez, adr am de gand s-o fac.

printeso, .

Darling, e un scump Alex.Sa dea DD sa fie sanatos si Edi sa fie un fratior bun si cuminte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Felicitari Darling!!!! bun venit bebe Alexander!ce emotionanta povestea

Hai Oliviaaaaa, hai Eriiiic!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Eu tot n-am nascut si nici nu sunt semne, astept si iar astept...

Darling, super nastere ai avut Alex e frumooooos foc si tu arati ff bine.

Hera, la sarcina cu Dav am baut ceai de frunze de zmeur incepand cu 36s si am nascut la 40s. Data asta mi-a fost lene sa mai beau Insanatosire rapida Lorenei.

Malinas, multa sanatate lui David

Va pup.

de David, barbatel iubit (5 nov. 2008) si 40+ Eric
Made in the Holy Land

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

de cand se poate intra in prenata? de la cate saptamani?
eu pe 20 ar trebui sa incep serviciul...mi se deschide cartea de munca, iar eu trebuie sa-mi bag concediu medical, cu risc maternal...

am auzit atatea variante ca m-am zapacit de cap...

Cristina - mami de DAVID - ANDREI si 20+

DAVID, ochiosul mamii
Povestea nasterii

Iubirea inseamna sa nu spui niciodata "imi pare rau" - Love Story

Mergi la inceput

de cand se poate intra in prenata? de la cate saptamani?
eu pe 20 ar trebui sa incep serviciul...mi se deschide cartea de munca, iar eu trebuie sa-mi bag concediu medical, cu risc maternal...

am auzit atatea variante ca m-am zapacit de cap...

DAVID, ochiosul mamii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Olivia, nastere usoara!Ufff..am eu emotii...
Bebecris, daca-mi amintesc bine din sapt 27 se poate intra in prenatal...sarcina usoara in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralina spune:

Citat:
citat din mesajul lui malinas

ceaiul din seminte de stevie.

ralina, multumesc.Am sa caut si am sa ii dau.Gasesc la plafar?Pun o lingurits la o cana de apa?Stiu ca par intrebari stupide, dar mai bine intreb decat sa fac prostii.

Sincer eu am luat semintele din gradina de la soacra.Nu am cautat la plafar ,posibil sa gasesti si acolo.La o ceasca de apa pui semintele cu tot cu crenguta cam de marimea degetului mare.:)asa mi-a spus tanti Maria asa iti spun si eu.
Eu am avut mari emotii cand i-am dat ceaiul asta,mai ales ca inteleptii familiei au spus ca ei nu au auzit de asa ceva.Am gugalit un pic si am gasit niste postari pe alte forumuri despre ceaiul asta..si cu mari emotii i-am dat cu siringa de la pandol cam de 4 -5 ori.A doua zi nu imi venea sa cred ....Ai grija sa nu ii dai prea mult ca se poate constipa.
Tot de ajutor in caz de diaree sunt si ceaiul/fructe de afin sau coarne.Astea sunt remedii folosite in Maramures ,zona din care este tanti Maria si sunt mai putin cunoscute in sud.
Noi le-am folosit si pot sa iti spun ca au succes garantat.Sper sa va fie si voua de ajutor

Thea,minunea noastra

Mergi la inceput

AOLEU.......MA SCUZATI CA AM OCUPAT ATATA SPATIU CU MESAJUL MEU, DAR IMI TOT DADEA EROARE!!!

CUM SA FAC SA DISPARA?

DAVID, ochiosul mamii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Bebecris,sus in partea dreapta a mesajului ai o iconita pt. stergere...se intampla ceva cu forumul si mie mi-a dat eroare si mi-a aparut mesajul de vreo 4 ori, dar am sters surplusul

Mergi la inceput