Cozonacei iubiti de nov-dec (119) Bun venit, Eric!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralina spune:

Buna:)
Scuzati un intrus care da buzna...am o fetita de 1an si 10 luni si va mai citesc din cand in cand.
Am intrat special ptr Malinas.As vrea sa ii spun cu ce am puso pe picioare pe pitica mea dupa ce am tinut-o pe regim strict o luna si jumatate si tot felul de tratamente (ercefuryl,sanzyme,enterolactis,etc).Eram disperata am fost cu ea la doi medici si nu reuseam sa ii dau de cap.Avea scaun mai legat o zi dupa care o luam de la capat cu scaunele moi.Si ca tot balaucul sa fie complet a racit si a primit tratament cu antibiotic care a deranjat si mai rau burtica.Ma repet eram disperata in toiul verii ea manca banana,mar copt ,orez,morcov fiert si gratar pui.Ma plangeam la toata lumea.Intr-o zi m-am intalnit cu o cunostinta mai in varsta care mi-a spus foarte senin ca cel mai bun remediu in astfel de probleme e ceaiul din seminte de stevie.Si a avut dreptate i-am dat seara cam 40ml de ceai si dimineata a avut scaun normal.I-am mai dat cateva zile dupa ceiut din cand in cand si problema nu a mai revenit.Sper sa ii dati si voi de cap problemei.Sanatate multa!

Thea,minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Malinas, sunt sticlute mici cu siropel si trebuie sa rotesti capacul si cade din el un praf...agiti sticluta pana se dizolva tot praful si apoi i-l dai cu lingurita sunt cam 2 lingurite sau un pic mai mult...are gust de piersica parca...Sara l-a luat f bine...10 zile.Noi nu ajunsesem la antibiotic, dar ne-am internat pt ca era deshidratata, refuza mancarea si lichidele avea 2 scaune moi pe zi dar controlate (cerea olita)...doar cu cateva ore inainte sa ne internam a facut in pampers, eram in parc si ne-am dus direct la Medlife si i-au luat proba din pampers.Acolo i-au pus perfuzii pt hidratare 12 ore si i-au dat Hidrasec si regim lapte fara lactoza cu cereale de orez...mar copt cu branzica...dar mancarea solida nu a vrut-o.Dupa 1 zi de spitalizare am luat-o acasa si-i dadeam lichidele cu seringa cam la 10-15 min, cate 1-2 seringi.Lapticul fara lactoza i l-am dat 1 saptamana si regim cam 3-4 zile...cum am mai spus regimul la ea au fost covrigeii, biscuitii si zeama de supa luata fortat...si mult ceai de menta.
Verifica-l la burtica sa vezi daca e deshidratat si daca este fuguta la spital.
Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Malinas multa sanatate puiului si multa rabdare cu hidratarea! Sa ne tii la curent cu starea lui.
Darling m-ai emotionat teribil si cu pozele si cu povestea nasterii! Mi-am adus aminte de nasterea lui Luca, cand ma puneau sa tin picioarele crucis ca ma muta imediat in sala de nasteri, sa nu nasc in salon. E o dulceata de copilas, sa va traiasca si sa va bucurati de el si de Eduard, sa fiti sanatosi si fericiti impreuna toti 4!

poze august 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Adriana, ce nastere cu peripetii .
Acum mi-am dat seama ca la Edu ai nascut cu forcepsul care a bruiat senzatia de "a da viata"
L-am vazut pe dolofanelul Alexander Se vede ca-i voinic, are falcute, burtica

Malinas, ce virus nasol. Sau e prima data cand face asa ceva? ca urmatoarea data sigur va reactiona organismul mai bine.
Ramo, de curiozitate vreau sa te intreb ceva. Parca Sara a facut Rotarixul (tin minte ca voi mereu faceati cate un vaccin adica ati facut multe rau) si totusi a facut o enterovisroza. E normal?

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Aoleuuu...am uitat...Darling felicitari pt puiutul grasunel, sa fie sanatos si sa aibe parte de ce e mai bun in viata!Tie iti doresc refacere rapida si mult laptic!
Manumanu, condoleante!
Printesa, ma gandesc la tine, da-mi un semn cand poti!

Mergi la inceput

Otilia, da am facut toate vaccinurile posibile...mai avem Havrixul in decembrie.Rotarixul este pt. un anume virus...Rotavirus, care este f nasol la bb mic.Chiar si cu el facut se fac forme usoare de enterocolita.
Nu am luat antibiotic tocmai pt ca a fost o forma usoara de gastroenterocolita...nu stim nici acum de la ce a fost...a facut la 3 zile dupa ce ne-am intors de la mare din Bulgaria...dar acolo a papat doar ce gateam eu...si cu 1 zi inainte sa debuteze boala a papat pateu cu branza de la cofetarie.In spital, ne-au vazut bronzati si ne-au intrebat daca tocmai ne-am intors din Bulgaria....mai avusesera in sapt aia inca 4 cazuri, dar grave cu voma si diaree puternica...deci nu ne incadram in simptome ca sa spunem ca Bulgaria a fost de vina...De atunci nu-i mai dau nimic de la cofetarie, papase si ianinte pateuri...dar cine stie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Darling, m-ai emotionat rau de tot! o mamica curajoasa si puternica. Este un scump Alex, mi-a placut cel mai tare poza 4, unde tine degetelele in V. Sa fie sanatos, mancacios si sa nu apara colicii.

Malinas, iubita prin cate treceti si voi. Foarte bine ca ati mers la Grig A si macar stiti drumul pe care sa mergeti. Tare rau imi pare ca sufera asa mult David. Si noi am avut vreo sapt cu kk cam moale dar a trecut cu regim, cam ce ai spus si tu ca ai incercat la el. Hidratarea este cea mai importanta si sper sa inceapa sa ceara singur lichide.

Fetelor noi am mai facut un pas cu gradi, ieri mi-am luat inima in dinti si l-am lasat la somn, chiar daca la pranz nu a mancat decat o felie de paine . Toate fetele (educatoare, ingrijitoare, dir) stiau ca ramane Andrei la somn, dar tot nu l-au convins sa manance ceva dar au oprit mancarea de la pranz pt cand se va trezi. A adormit cam in 10 min (acasa in 5 min adormea la pranz) si s-a trezit dupa aproape 2h30min . Nu-mi venea sa cred ca nu suna telefonul sa merg sa-l iau. Eram aproape convinsa ca nu va adormi, mai ales cu burtica goala. Asa ca pe la 15.30-16 l-au induplecat sa manance tot felul 2 (pui cu fasole verde) dar nu a mancat singur ci cu rugaminti si pacaleli.
Sunt tare mandra de puiul meu iubit si am realizat zilele astea ca pe masura ce creste mai tai putin din cordon pt a deveni el mai independent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Darling mi-au dat lacrimile citind despre nasterea ta. Ma bucur ca a fost asa de rapid si ca tu te simti asa de bine. De cand ai inceput sa bei ceaiul de zmeur? As vea si eu sa beau dar nu stiu de cand.Caci totusi nu vreau sa ma apuce nici prea devreme sa nasc. Prima nastere la tine cum a fost?
La reactiile astea ma astept si eu din partea Lorenei, si asa de mila imi este de ea saracuta. Nu vreau sa se simta data la o parte.

Malinas multa sanatate lui David, asa te inteleg cand povestesti de el.Lasa ca in curand se va face bine.

Eu o am pe Lorena gripata. Face temperatura, nu f mare, dar e tare bleguta offf.

Edit: Darling am uitat, am vazut si pozele scump tare bebele tau si dolofanel. Iar tu esti super slaba, cate kg ai luat? Acum ai pe cineva care sa te ajute? Sau vei ramane singurica cu cei 2 prichindei?

Malinas eu pt refacerea florei intestinale i-am dat Biotics in lapte. Dar dc tu zici ca nici laptele nu-l bea....La spital ce ti-au recomandat pt flora intestinala?

Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008 si 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryd spune:

Darling , sa va traiasca copiii, sa fiti sanatosi si fericiti cu totii si sa va aduca cei mici numai bucurii. Emotionanta povestea nasterii si plina de peripetii, bine ca totul s-a terminat cu bine. Ce falcute are Alex in poze, numai bune de papat. Sa fie mancacios si sa nu aiba colici.

Malinas multa sanatate lui David. Si Lory a facut in vara o forma de enterocolita dar mai usoara decat la David. A trecut cu Cedax, Biotics, saruri de rehidratare si regim in 4-5 zile. .

Pregatim agitatele pentru Olivia?

Pupici si o zi minunata sa aveti.

Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008)

Mergi la inceput

Darling, acum am citit povestea si am vazut puiutul mic....cum face el semnul victoriei in cadita...se vede ca era nerabdator sa iasa la lumina.Pup grasanul mic
Mai ca-mi vine si mie gand de bb 2...dar nu se poate acum, financiar vorbind.
Vineri la 15 merg la gineco, o sa ma alerge dr. prin cabinet ca n-am mai fost de la controlul de 6 saptamani dupa nastere.O sa fac consult, eco, Papa Nicolau si eco de san...vreo 4 mil , dar asta e...trebuie.sa vad ce spune de cicatricea de la cezariana ca arata tare urat, dar nu ma deranjeaza, nu doare, nu ustura...doar ca nu-mi place...

Mergi la inceput