Cozonacei iubiti de nov-dec (119) Bun venit, Eric!
Raspunsuri - Pagina 5
lauramiron spune:
Darling, felicitari Sa-ti traiasca Alex si sa creasca mare, frumos si sanatos
Olivia, multumesc de primire, esti o draguta Pupam si noi o mamicax2 in devenire
monicus spune:
Calatorie placuta si asteptam poze pe unde va duceti. Si aveti grija pe unde va duceti.
Citat: |
citat din mesajul lui anca_27 Eu o tai cu z la munte saptamana asta, revin candva pe final, |
Darling, felicitari pentru puiutul cel mult asteptat. Sa creasca mare, recuperare grabnica iti doresc si mult laptic.
OLIVIA nastere usoara si asteptam cu sufletul la gura vesti de la tine. Am vazut poze ff frumoase, o familie f fericita. David este un adevarat flacau si este tare fotogenic.
Steliana,Manunmanu, va imbratisez , sunt alaturi de voi
aleinad.g spune:
Citat: |
citat din mesajul lui malinas anca, stau cu ochii pe forum ca pe butile poate vine vreun mesaj salvator.Nu vrea nici mar copt.Nici bagat cu forta pe la coltul gurii nu vrea, fiindca le scuipe, le tine in gura si le scuipa.Medicamentele le inghite, dar ceai, apa nu mai vrea.Azi abia daca a baut 250 de ml de apa, iar el lapte nu a mai baut de cand s-a imblonavit, supa nu a vrut...deci nu stiu ce sa mai fac sa ii dau sa bea.Am incercat ceai de menta, de afine, baby calm de la fares, de musetel.Refuza orice ceai. |
Asa cum au zis fetele e bine sa bea si cate o lingurita/seringa la 10-15 min. Incearca cu apa putin sarata, apa dulce, apa cu putina lamaie, compot de mere, afine.
Nu te panica, s-ar putea ca cele 250 ml sa fie suficiente, dar urmareste-i evolutia.
Multa sanatate!
bebecris spune:
compotul stiu ca nu este ok...nu trebuie fortat sa manance...are stomacul dat peste cap, avand in vedere ca a tot varsat si mai are si diaree...ia-i niste lapte fara lactoza si pune-i niste biotics sau erce flora duo..ca sa-i refaca flora intestinala...david nu a mancat o saptamana cand a avut virusul ala...plangeam cand il vedeam dar stiam ca nu trebuie fortat...
fa-i un ceai si da-i cate putin...nu cu seringa ca-l fortezi...cu lingurita, cu ceva care-i place...supa este buna...dar fara cartof si fara carne....doar radacinoase...carnea o fierbi separat...
Cristina - mami de DAVID - ANDREI si 20+
DAVID, ochiosul mamii
Povestea nasterii
Iubirea inseamna sa nu spui niciodata "imi pare rau" - Love Story
Ramo2007 spune:
Malinas, cand am fost cu Sara internata la Medlife mi-au spus ca poate sa nu manance nimic atat timp cat bea lichide...trebuie sa-l fortezi cumva.Eu o puneam pe Sara pe spate si-i dadeam cu seringa in coltul gurii...asa a mancat si zeama de supa (orez, morcov, dovlecel...reteta data de dr la externare), asa a mancat primele 2 zile.In rest saratele si covrigei ca sa bea ceai dupa ele.Din spital mi-au spus sa-i dau Enterolactis fiole...refac flora intestinala si regleaza tranzitul...sunt f bune la gust.
malinas spune:
bebecris, ai dreptate, compotul nu este bun.Am ajuns pana la urma la urgenta la grigore alexandrescu,ne-am ingrijorat ca nu a facut pipi, desi apa totusi mai bause si avea burtica destul de mare.Sau dovedit a fi gaze si un kk extrem de apos (scuze de detalii).Ne-a dat un antibiotic timp de 7 zile si regim.Si normal cat mai multe lichide.
Ramo, o sa caut si eu enterolactis sa vad ce scrie despre ele. Editez sa te intreb cum se administreaza.Am citit despre ele si vad ca sunt ok, dar vad ca sunt recomandate adultilor.Tu cum i-ai dat sarei?O sa intreb oricum si medicul de familie.Multumesc
ma duc sa ma culc ca sunt rupta.Am trecut prin niste emotii fantastice la spital cand ne-au trimis la chirurgie fiindca la pediatrie nu-i dadeau de capat.Sper sa isi faca efectul antibioticul si sa ne punem pe picioare, ca uite, acusi se face saptamana de cand boleste.
Darling_ spune:
Dragele mele, va multumesc din suflet pt sustinere si pt urari, am citit intr-o mare viteza, sunteti .....de pus pe rana zau asa. M-au emotionat mult mesajele voastre si mi-au mers la inima. Va multumesc.
Am avut cea mai usoara nastere care poate exista. Dupa ce am facut baie, m-am bagat in pat, la fel contractii cam dureroase dar nu foarte, destul de neregulate. Pe la 12 am sunat la spital sa vad ce zic desi stiam ca o sa-mi spuna sa mai astept. Pe la 3 jumate am inceput sa sangerez, la 4 jumate eram pe drum. Cand am ajuns aveam o biata dilatatie de 2 cm, mi s-a sugerat ca as putea merge acasa sau, daca vreau pot sa raman sa vedem cum evoluez. Bine ca nu am plecat. La 6 beam o cafea, apoi au inceput sa se intensifice contractiile. Am rabdat cam o ora jumate contractii destul de nasoale dar nu exagerat. Pe la 7 jumate am chemat moasa ca deja incepea sa doara cam rau. A venit, mi-a contorizat vreo 3 contractii, mi-a zis cum sa respir, bla bla. Eu ii explicam femeii ca doare ca naiba si ea zice ca asta e f bine si ca merge sa discute cu nustiu cine sa vada ce decizie sa ia. Imi venea sa-i dau una. Si dupa asta au inceput chinurile facerii. Simteam ca ma rup de durere, ma luase cu frison, am inceput sa urlu. S-a umplut camera de personal, eram dilatata complet (ceaiul ala de zmeur a avut efect) si au inceput sa se agite ca inima copilului nu prea batea OK. M-au luat cu pat cu tot in camera de nastere, eu nici macar nu ma schimbasem de hainele cu care venisem. Trebuiau coborate 2 etaje. Intram in lift cand am inceput sa simt ca tr sa imping, de fapt copilul se impingea singur sa iasa. Moasa imi zicea sa incerc sa nu imipng inca. Hahaha...Atunci s-au blocat usile, imi venea sa rad, parca nu era adevarat. Apasa liftiera disperata pe butoane eu ma uitam la gabi si nu-mi venea sa cred ce se intampla...Dupa cateva secunde, minute, habar n-am s-au deschis usile. Am intrat in sala de nastere. Au incercat sa puna aparatele pe mine sa monitorizeze copilul. N-au mai avut timp ca deja Alex se nastea. O senzatie incredibila, efectiv am simtit ca dau viata. S-a nascut albastru, nu a plans si era cam moale. A luat nota 7 dragutul de el dar dupa un minut era OK.
Azi am venit acasa, puteam sa venim de ieri insa erau tare aglomerat la spital si pediatrul nu l-a putut vedea decat azi dimineata. I-au facut si BCG. Eu ma simt excelent, parca nici nu am nascut. M-am rupt putin insa au facut o treba foarte buna cand m-au cusut ca nu ma deranjeaza mai deloc. Alex e un bb tare cumintel nu ma pot abtine sa nu fac comparatie cu Eduard care a fost f dificil, colicos si foarte plangacios.
Eduard e cam gelos, incearca sa-l pupe sa-mi arate unde ii sunt ochii, dar nu e prea delicat in miscari si cand incerc sa-i explic sau sa-l feresc pe bb de uragan normal ca nu-i convine. Of...greu dar a fost prima zi, sper ca maine sa ne organizam mai bine. Cu baitele cam greu, asa cum anticipam. Cand il pun pe Alex la san vrea si Eduard sa se suie pe mine. In seara asta incerca sa-si traga pe picior eticheta lui Alex din maternitate. Noroc ca e bb tare cumintel, doar doarme si mananca nu pare deranjat de nimic.
Pun acum niste poze. Apoi ma bag la somn ca sunt franta. Va pupicesc pe toate.
Adriana w40+ cu Alexander si mamica de Eduard (09.12.2008)
Darling_ spune:
Poze aici http://www.facebook.com/album.php?aid=240988&id=527394129&l=8e93499ad0
Oliv hai ca tu urmezi
Adriana mamica de Eduard (09.12.2008) si Alexander (03.10.2010)
fluturasha23 spune:
Darling acomodare usoara toti patru! Bebe Alexander sa fie sanatos si norocos si sa va aduca numai bucurii!
Mami fericita si implinita de Iulia si 30+
fluturasha23 spune:
malinas multa sanatate pt David! Sunt convinsa ca antibioticul o sa-l repuna pe picioare si intr-adevar sa-i dai ceva pt refacerea florei intestinale. Si cat mai multa hidratare, cu siringa in coltul gurii e o metoda buna in situatii din astea.
Mami fericita si implinita de Iulia si 30+