Cozonacei iubiti de nov-dec (119) Bun venit, Eric!
Raspunsuri - Pagina 4
Olivia26 spune:
Eu tot n-am nascut
De dimineata tot incerc fel de fel de chestii gen dans, presopunctura (mi-am inrosit un picior ) plus ca am si infulecat un ananas intreg ca am citit ca ar ajuta la inducerea travaliului...si cand ma gandesc ca toata sarcina m-am temut de nastere prematura
Miky, pupici muuuuulti iubitei
Criss, aici am pus poze. Acu' nu te astepta sa fie si misto, is fetele de gashca.
Lauraaaa, am uitat sa-ti spun cat ma bucur ca ai mai scris, chiar mi-era tare dor de tine, pupam cretele.
de David, barbatel iubit (5 nov. 2008) si 40+ Eric
Made in the Holy Land
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
manumanu spune:
Felicitari, ADRIANA! Bun venit pe lume, bebe Alexander!
OLIVIA, tu urmezi, iti doresc nastere usoara!
ANCA, nu am mai dus copiii la gradi, inca de la inceputul lui septembrie luasem hotararea de a lasa pentru la primavara... am zis sa mai stea iarna asta acasa, daca tot avem bona care e dispusa sa ramana... II vom duce probabil in martie, tot acolo unde intentionam sa incepem. Toamna urmatoare voi vedea unde continuam - tot acolo sau la o gradinita de stat care e foarte aproape de noi (dar primesc doar copii de la 3 ani). Pana atunci am timp sa ma informez despre aceasta din urma (am o prietena buna al carei baietel merge deja aici de 1 luna), care mi-ar conveni pentru ca ar putea sa-i aduca bunicile de acolo, este la 2 minute de casa... cealalta este in capatul celalalt al orasului.
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
malinas spune:
Adriana, felicitari! Sa fiti sanatosi toti 4, sa te recuperezi repede, sa ai muuulllttt laptic, asa ca la Edi si sa dea DD ca bebe Alex sa nu fie colocios si plangacios.
anca, .
Noi suntem tot bolnavi, nu ne mai revenim.Am avut 3 nopti cu varsaturi, 2 cu scaune apoase, acum tuse productiva si muci aposi.Avem in continuare si scaune moi, dar, slava Domnului, ca am scapat de varsaturi. Nu stiu ce sa ii mai dau sa manance, ca suntem tot la regim din cauza scaunelor moi.Azi a luat cateva gurite de branza de vaci, o gura din supa de radacinoase, o bucatica de covrig. Deseara nu stiu ce sa-i mai dau.Am incercat paste cu branza, orez cu branza,, pilaf, carne fiarta, carne de pui la gratar, mere copate.Ia cate o gura si apoi refuza. Ma tot gandesc sa ma mai duc o data la medic sa-l mai vada, dar...parca nu-mi vine sa-l scot din casa.
dandusa spune:
Darling,
felicitari pt puiul mic,sa creasca mare!recuperare grabnica iti doresc!
Olivia,
arati super,nu fi modesta!esti slaba si cu burta mare.o sa-ti revii la fel de repede si acum.santeti asa frumosi toti trei!tare frumosi!
Steliana,Manunmanu,
va imbratisez tare!
bebecris spune:
adrianaaaa...FELICITARI!!! SA-TI TRAIASCA ALEXANDER!!!
MANUMANU....condoleante!!
steli...sunt alaturi, dragata mea!! o sa fie bine!!! noi am mai vb despre pb astea de sanatate....
malinas....eu zic sa-l duci la dr....david a avut exact asa, la inceputul anului....a fost un virus care l-a atacat pe toate partile...si i-am dat asa:cedax, debridat, loperamid (pt diaree), saruri, morcov, orez fiert, covrigei, paine prajita, lapte fara lactoza..
eu sunt bine...inca nu am aflat...sa ajung la eco....saptamana viit ma duc si eu in sfarsit....am un bebe activ....
Cristina - mami de DAVID - ANDREI si 20+
DAVID, ochiosul mamii
Povestea nasterii
Iubirea inseamna sa nu spui niciodata "imi pare rau" - Love Story
dandusa spune:
Malinas,
stiu ca-i deja cliseu dar lasa-l sa manance cat si ce vrea(din lista de regim evident),ascunde lucrurile pe care nu-i ok sa le manance in perioada asta si restul lasa-le peste tot prin casa.se mai joaca,mai ia un covrig,va vede pe voi ca rontaiti,poate cere etc.
supa de radacinoase,eu stiu ca nu-i ok.morcovul fiert,da!sau altele,gen pui la gratar,banana,rontaieli sarate daca-i deshidratat(ideea e sa ceara apa dupa ele),daca este mai bine ca la inceput merg si rontaieli dulci(biscuiti,covrigei dar fara crema/glazura).ii mai poti da mucilagiu de orez,paine prajita.
ca si remedii naturiste,ce am incercat eu la Radu de curand,merge extract din mladite de merisor(merge si in diaree si in constipatie).
stiu ca-i groaznic sa-l vezi flamand,slabut si bolnavior,dar ai incredere ca organismul lui va recupera ce a pierdut(dupa o enterocolita urata,Crinuta a mancat cu precadere iaurt cca 2 saptamani.organismul ei stia clar ca are nevoie de iaurt si ulterior am aflat ca iaurtul contine bifidus,o substanta care reface flora intestinala!)
sanatate multa va doresc!
malinas spune:
bebecris, am fost cu el la medic de 2 ori pana acum.Nu ne-am mai dus de cand a inceput sa tuseasca.
dandusa, supa de radacinoase: adica morcov, pastarnac si patrunjel, ceapa fiarta si aruncata.E reteta de la medic.Oricum nu o vrea.La banana a facut din nou scaun moale, desi ieri a avut scaun normal, asa ca nu pot sa ii dau deocamdata.O sa caut extract de merisor.
Intrebearea mea este daca pot sa ii dau compot.Nu vrea de loc sa mai bea lichide, nu a facut pipi de dimineata de pe la ora 10-11 si sunt f stresata.Ma gandeam sa-i fac un compot de mere indulcit cu glucoza, poate-l pacalesc un pic.Pot sa-i dau compot de mere cand are scaune moi?
anca_27 spune:
Eu o tai cu z la munte saptamana asta, revin candva pe final, asa ca Oliv, cand o fi sa fie imagineaza-ti ca te strang tare de mana si-ti spun `inspira, te dilati-te dilati-te dilati, expira, vine Eric-vine Eric-vine Eric`. Sunt tare incurajatoare azi, asa-i? Oricum cealalta dublura a mea invizibila, dintr-o lume paralela, o sa fie acolo, cu tine. Ma duc ca devin fritening. Zmeur ai bagat?
Fug fetelor, va pup tare!
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
..........................................
Produse la Bazar
...............
La Taclale
anca_27 spune:
Malinas, mar copt nu vrea? De compot nu stiu. Lichidele baga-i-le fortat cu seringa in coltul gurii, nu lasa dupa el. Of, sanatate multa!
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
..........................................
Produse la Bazar
...............
La Taclale
malinas spune:
anca, stau cu ochii pe forum ca pe butile poate vine vreun mesaj salvator.Nu vrea nici mar copt.Nici bagat cu forta pe la coltul gurii nu vrea, fiindca le scuipe, le tine in gura si le scuipa.Medicamentele le inghite, dar ceai, apa nu mai vrea.Azi abia daca a baut 250 de ml de apa, iar el lapte nu a mai baut de cand s-a imblonavit, supa nu a vrut...deci nu stiu ce sa mai fac sa ii dau sa bea.Am incercat ceai de menta, de afine, baby calm de la fares, de musetel.Refuza orice ceai.