Cozonacei iubiti de nov-dec (119) Bun venit, Eric!
Raspunsuri - Pagina 3
aleinad.g spune:
Felicitari, Adriana! Sa-ti traiasca puiutul, sa creasca mare, sanatos si cuminte, iar tu sa te bucuri din plin alaturi de baietii tai!
Olivia, urmeaza-i exemplul!
Steliana, suntem alaturi de tine!
Otilia, eu am raportat acum vreo 2 saptamani, dar te iert ca eu cu trei nici la baie n-as mai putea sa ajung, dar sa mai citesc pe aici. Deci, pe 1 a atins 10,6, a treia oara in ultimele 3 luni. De fiecare data a scazut apoi cate 300-400 grame. Sper ca acum sa ramana aici si s-o ia in sus. Daca pui la socoteala cei 88cm atunci iti dai seama cum arata nud. Imbracata pare ok ca are ceva obrajori.
Laura, tot vreau sa-ti zic dar uit mereu , ma bucur tare mult ca tratamentul e corect si deja se vad rezultatele.
ginye55 spune:
Adriana felicitari! Refacere rapida! Sa-ti traiasca puiul!
Steliana
Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)
anca_27 spune:
Ieeeeeee, bun venit, Aleeeeex! Felicitari mami, puiul sa-ti traiasca, sa va implineasca!
Oliv, ce dulce eeeeesti! Pfai, iar mi se face pofta de burtica. Pardon, a mea a fost burtoaie. A ta e gingasa.
Carmen, ce fain, curs de bucatar. Asteptam tips&tricks.
Si z e tot pe-acolo cu vorbitul, dar la fel, nu sta o clipa locului.
Azi-noapte mi-a facut cea mai mare supriza, a dormit de la 10 de-aseara pana azi-dimineata la 7. Ce frumoasa este viata... Poate e si pentru ca i s-a rupt ciocul de silicon de la sticla si n-am mai gasit la fel, galbena, decat rosie. N-a vrut sa bea din ea aseara, a baut pana la urma din canita de plastic cu cioc. Azi-dimi a tras trei guri tot din canita si gata... Astept sa vad ce urmeaza...
Printeso, a big-big-big-big hug!
Babyzapi, Aleinad, Miki, bine ati revenit! A venit toamna si mai mult prin casa, deci pe langa forum. Azi-dimineata topaiam c-a nascut Darling, soata se uita la mine, `cine e Darling?`, `ooooo, habar n-ai, o alta mami de la cozonacei, au inceput sa vina fratii si surorile de cozonaci`
A propos de jocuri... intreb si eu cu ce se mai joaca cozonacii. Z, daca ar fi dupa ea, ar sta numai la `Nica (Veronica) care sa mearga in paralel cu Baby Einstein/Bebe Lilly/Piticii/Bearu`(gummy bear)&Co. O iau cu scrisul, plastelina, jocuri, dar s-a plictisit de ele, o mai las prin bucatarie la apa, in baie la apa, la sertarele cu polonice, mai are un fel de butoiase colorate ce intra unele in altele, insa n-are stare sa stea la nimic mai mult de 5 minute, poate daca stau eu cu ea. Rar o vad c-o prinde ceva 15-20 de minute. A, o prinde, desenatul cu pixul pe Winnie, ursuletul mare pe care sare.
De asta prefer gasca de mamici cu copii de varsta ei, desi casa ramane ca dupa razboi, uita de `letopu` si `nica.
Manumanu , mai zi-ne de gemenei, i-ati dus la gradi?
Malinas?
O zi magica!
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
..........................................
Produse la Bazar
...............
La Taclale
bertha spune:
Felicitari, Adriana! Bun venit, Alexander! Refacere rapida si mult laptic pt un bebelus cuminte!
Olivia, arati de milioane! Nu l-am mai vazut demult pe Dvid, a crescut mult si e un frmoooooos. Mi-ati stricat linistea cu pozele voastre, ca acum Ioana vrea la mare, vrea sa-i vina valul pe picioare si sa se joace-n nisip.
Babyzapi, ma bucur f mult pt voi ca s-a dus alergia aia urata! Bravo, Raphael!
Ioanei i s-a mai dezlegat putin limbuta. Zice multe pe limba ei, dar si cuvinte pe care le intelegem si care seamana (cat de cat) cu realitatea. Ea e "Nana" si Darius e "Ao".. Un cuvant are multe intelesuri, de ex "coco" poate fi cocos, crocodil sau Dodo (nume propriu).
O saptamana frumoasa tuturor! Si putin mai calduroasa.
criss703 spune:
Darling FELICITARI mamiX2 !Bun venit ALEX !
Manumanu,Printesa
Babizapy ,Miki01 bine ati revenit ! ne era dor de voi
, Babizapi am crezut ca ai fugit in Franta !
Mami Olivia unde sunt pozele alea misto ca eu nu le gasesc ?!
BraveGirl spune:
Bine ai venit Alex! Felicitari Darling!!!
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 35+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
miki01 spune:
Felicitari, Darling! Bun venit printre noi, Alex! Sa aveti parte numai de bucurii din partea puiului drag!
Steliana, Manumanu si ma gandesc la voi!
Miky-ea spune:
Feicitari,Darling!Sa-ti traiasca puiul Alex si sa fie sanatos si voios!
Olivia,esti superba,esti slabaaaaaa si se vede ca esti iubita de baietii tai!Sanatate multa iubitelului Dav!Sa ai o nastere cat mai usoara si un bebe sanatos si frumos!
Manumanu,condoleante!Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
Steliana,!
Mamica fericita a printesei Alexia Bianca
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy
Hera25 spune:
Darling felicitari pt bebe asa mare si e super bine ca ai nascut asa de repede. Sper sa fie si la noi asa rapid.
Bertha scuza-ma m-ai intrebat undeva in urma ce mai face Lorena si nu ti-am raspuns. Mereu tin sa iti raspunde, dar....
Lorena creste, are 11,800 Kg inaltime cred eu 87 cm desi nu am reusit sa o masor bine caci nu sta. Papa ce are ea chef si cand are chef. Nu ma plimb cu mancare dupa ea sau sa o fortez. Are si zile bune si zile rele, cu papa. Acum insa e un pic racita, cu putina febra pana in 38.6 cred ca e vreun virus ceva. Are si muci. Asta e, se face ea bine.
Cu bebe, tot timpul imi pupa burtica si o ia in brate si spune "iubesc" sau "pup bebelica" sau "iubita mea".Nu stiu cat realizeaza ea. Spune ca "bebe doarme, nani". Intr-o zi i-am aratat pe bebe intr-o ecografie pe calculator si i-am explicat ca e bebe din burtica si la un momenta dat cand va fi pregatit va iesi din burtica si va veni la Lorena. Si de atunci vine la burtica si ii zice "bebe jos, bebe jos". E si ea mica. Sper sa ne descurcam cu amandoi. Poate vor intra fetele care o sa nasca inaintea mea, cand or avea timp, si ne vor povesti cum e cu bebe mic si cu un copil mic.
Olivia nici un semn nimik? Ii place lui bebe Eric la caldurica?
Manumanu condoleante.
Steliana
Bebecris ce mai faci? Ce bebe ai in burtica? Ai aflat?
Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008 si 32+
babyzapi spune:
Darling felicitari Ce nastere usoara si ce bebe voinicel! Refacere rapida si mult laptic!