Pufuleti pufosi de 2010 (144)
Raspunsuri - Pagina 9
cris_mario spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ale1212xa neatza MP de cafea tare frig se prevede azi Dragos e mai bine, azi noapte a dormit toata noaptea, nu mai trage asa rau de nas, doar mai stranuta un pic..in schimb eu sunt terminata...m-am axat sa il fac bine pe el si eu am mers doar cu ceva paracetamon, apa de ploaie, de 2 nopti nu pot sa dorm de nas infundat, durere de cap si toate cele, noroc ca ieri la pranz am dormit toti 3 ore legate..sotul cu bebe si eu in sufragerie pe canapea...ahh ce odihnita m-am trezit... in fine..ma duc sa imi fac un ceai fierbinte o zi frumoasa ----------------------------------------- Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric |
multa sanatate...buna idee cu ceiutzul
cris_mario spune:
citat din mesajul lui mamidepuiuti continuare asta mic e treaz de la 5jumate,dar sa nu credeti ca a dormit toata noaptea...vise...desi eram rupta,ca ieri am plecat la plimbare la 2 si un pic si ne-am reintors acasa la 7 jumate...toti 3 ne uitam cu jind la un mom dat la caruciorul lui alex(si pe el il invidiam,ofc)a fost ieri un fel de iarmaroc aici,cu caruseluri(?) de toate tipurile,jocuri si tarabe ca la noi ...imbulzeala...nebunie...mofturi...fitze...tot tacamul...mami,eu vreau! mami,eu ma revolt!protestez! (ca sa vezi unde statea revolutionarul!...)mda...nimic nou...uzualele...vb aia noi sa fim sanatosi la cap (xela,platim drepturi de autor) acasa:cina,apoi fa repede baita la amandoi...de ce mie primul? de ce sa ma culc la ora asta? nu-i drept!(ora 9)vreau sa povestim! azi nu am petrecut timp impreuna!(cand numai la wc mi-au dat pace)ramai cu noi in camera! de ce mergi dincolo in fiecare seara?nu-i corect!(da e corect sa fac naveta intre intre camere,ca tre sa merg si la jiji mare,sa-l "culc" si pe el ) si mers inapoi la copii...alaptat la cerere...si iegzista cerere...iar dimi sa fiu fresh...o noua saptamana... intre timp asta mic a adormit,ca doar e obosit... mami de Radu si Alex asa creste Alex |
tare frumos ca sunteti toti ...asta e cel mai important...Radu s-a obisnuit sa i se acorde fff multa atentie din partea ta... te cred ca esti obosita ...eu am cu unul in plus,nu tot timpul,dar ....
livia1980 spune:
neata la toata lumea!!!
Am adus gogosi cum am promis!...la cafea
Citeam de lorex si bobitza ei scumpa ca a facut febra - sper sa se faca, cat mai repede bine!!..eu sunt panicata la gandul ca va face si al meu febra odata si odata...l-am ferit cat am putut pana la 7 luni si si sper de acum incolo....Dar sunt ingrozita de febra...nu stiu de ce...si de asemeni de inecat...
De cand eram insarcinata aveam o "himera"....Daca se ineaca ce fac?Daca nu ot sa-l ajut?
Mama loca..sunt!!
Am spus ca tare as vrea pana la 6 luni sa nu faca febra...si am reusit..acum spun ca pana la un an sper sa nu faca...sper sa reusim...Il cam cocoliesc..dar asta e...i-am spus si sotului meu ca ma boscorodeste ca il imbrac si cu caciula, si hanorac si blugi mai grosi...ca vai e imbracat prea gros...si i-am spus ca prefer sa-i fie putin mai cald, decat frig.... si la noi e Polul frigului...ca m-am saturat...
Mai avem doua luni si intram in luna cadourilor...Uraaaaa!Si facem bradutul si va ninge...pana atunci am sa fac curatenie generala...si cand ma uit la cat am ...imi vine sa fug!Dar sun "adunarea":mama si sora-mea..si in cateva zle sper sa fie gata....mi-e groaza sa rascolesc prn casa tot...si sa spal zeci de metri de perdele si draperii..Ca am vrut sa chem o femeie..dar n-am gasit una care sa faca asa cum trebuie ...toate faceau la suparafata..asaca tot eu fac cel mai bine!
O saptamana relaxanta!
Mami fericita!
xela_07 spune:
citat din mesajul lui mamidepuiuti continuare asta mic e treaz de la 5jumate,dar sa nu credeti ca a dormit toata noaptea...vise...desi eram rupta,ca ieri am plecat la plimbare la 2 si un pic si ne-am reintors acasa la 7 jumate...toti 3 ne uitam cu jind la un mom dat la caruciorul lui alex(si pe el il invidiam,ofc)a fost ieri un fel de iarmaroc aici,cu caruseluri(?) de toate tipurile,jocuri si tarabe ca la noi ...imbulzeala...nebunie...mofturi...fitze...tot tacamul...mami,eu vreau! mami,eu ma revolt!protestez! (ca sa vezi unde statea revolutionarul!...)mda...nimic nou...uzualele...vb aia noi sa fim sanatosi la cap (xela,platim drepturi de autor) acasa:cina,apoi fa repede baita la amandoi...de ce mie primul? de ce sa ma culc la ora asta? nu-i drept!(ora 9)vreau sa povestim! azi nu am petrecut timp impreuna!(cand numai la wc mi-au dat pace)ramai cu noi in camera! de ce mergi dincolo in fiecare seara?nu-i corect!(da e corect sa fac naveta intre intre camere,ca tre sa merg si la jiji mare,sa-l "culc" si pe el ) si mers inapoi la copii...alaptat la cerere...si iegzista cerere...iar dimi sa fiu fresh...o noua saptamana... intre timp asta mic a adormit,ca doar e obosit... mami de Radu si Alex asa creste Alex |
the story of our life macar tu ai facut doi baieti, eu ma gandesc la fie-mea ca o sa se chinuie si ea cu copii/casa/barbat, of saracutza de ea
esti f simpatica oricum cum povestesti
miremia spune:
Neatza!
La noi in casa s-a facut subit frig. Erau vreo 22-23 de grade asa ca am dat drumul la AC pe cald (sa se incalzeasca parchetul, sa umble matza). I-am facut si un ceai cu oscillo, sper sa-l bea si am trecut si noi pe ceaiuri cu miere.
Livia eu stiu ca atunci cand il infofolesti se supraincalzeste, transpira si sunt sansele mai mari sa raceasca decat daca ar fi putin mai dezbracat. Acum...fiecare face cum vrea.
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
AMR 5 kg
livia1980 spune:
Siu ce vrei sa spui!Nu sunt chiar loca loca sa-l imbrac gros, gros....dupa tati ar trebui sa-l scot intr-o bluzita afara si cu body pe el..cand afara sunt 10 grade....la asta ma refeream..nu-i pun inca si cojocul...inca...
Mami fericita!
xela_07 spune:
citat din mesajul lui livia1980 neata la toata lumea!!! Am adus gogosi cum am promis!...la cafea Citeam de lorex si bobitza ei scumpa ca a facut febra - sper sa se faca, cat mai repede bine!!..eu sunt panicata la gandul ca va face si al meu febra odata si odata...l-am ferit cat am putut pana la 7 luni si si sper de acum incolo....Dar sunt ingrozita de febra...nu stiu de ce...si de asemeni de inecat... De cand eram insarcinata aveam o "himera"....Daca se ineaca ce fac?Daca nu ot sa-l ajut? Mama loca..sunt!! Am spus ca tare as vrea pana la 6 luni sa nu faca febra...si am reusit..acum spun ca pana la un an sper sa nu faca...sper sa reusim...Il cam cocoliesc..dar asta e...i-am spus si sotului meu ca ma boscorodeste ca il imbrac si cu caciula, si hanorac si blugi mai grosi...ca vai e imbracat prea gros...si i-am spus ca prefer sa-i fie putin mai cald, decat frig.... si la noi e Polul frigului...ca m-am saturat... Mai avem doua luni si intram in luna cadourilor...Uraaaaa!Si facem bradutul si va ninge...pana atunci am sa fac curatenie generala...si cand ma uit la cat am ...imi vine sa fug!Dar sun "adunarea":mama si sora-mea..si in cateva zle sper sa fie gata....mi-e groaza sa rascolesc prn casa tot...si sa spal zeci de metri de perdele si draperii..Ca am vrut sa chem o femeie..dar n-am gasit una care sa faca asa cum trebuie ...toate faceau la suparafata..asaca tot eu fac cel mai bine! O saptamana relaxanta! Mami fericita! |
si eu si eu, dar la mine tb vreo 5 gogosi cel putin ca sa le simt gustul
care o fi explicatia stiintifica de mananc f mult dulce cand sunt coplesita?
sa stii ca asta cu imbracatul prea gros nu il protejeaza ba dimpotriva transpira si raceste mai usor. oricum tu stii cel mai bine
si apropo de curatenie cred ca esti prea perfectionista si na ... iti meriti soarta daca pot sa ma exprim asa . mie imi era ciuda de bani, nu ca nu facea ea cum trebuie. faceam inevitabil calcule ce puteam sa-mi cumpar eu de banii aia si am zis ca renunt dar in fiecare luna imi iau ceva ptr mine ca vorba aia puteam sa-i dau la doamna care facea ordine. deci ... fiecare cu pasarelele lui
livia1980 spune:
si eu cand sunt f. obosita si tracasata mananc f. mult dulce....preferatul-borcanul cu crema de ciocolata.....iti scade zaharul din sange...si daca mananci dulce, te incarci cu energie..ceva de genul...
Mami fericita!
miremia spune:
Lorex ma bucur ca ati avut o noapte mai usoara. Of si tusea ta...imi inchipui cum e sa doarma bobitza si pe tine sa te apuce tusea.
Cris_m s anu bei ceai fierbinte daca te doare gatul. Stiu ca se eba ceai caldut, eventual cu lamaie si miere. sa-ti treaca repede!
Mara s-a culcat aseara pe la 7:30, eu am crezut ca trage un pui de somn dar ea se culcase de noapte (prea multe lucruri noi intr-o zi). Asa ca de ce mi-a fost frica nu am scapat...la 3;30 ne jucam in familie. Bine ca a readormit intr-o ora si s-a mai trezit la 10:30.
Acum este bagata jumate in cosul cu jucarii...exploreaza.
Sa aveti o sapatamana usoara si frumoasa mamici!
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
AMR 5 kg