Pufuleti pufosi de 2010 (144)
Raspunsuri - Pagina 10
miremia spune:
Voi ce ceai le dati sa bea? Stiu de baby calm (avem si noi) si baby drink. Exista si ceva ceaiuri pt bebelusi mai maricei, asa ca ai nostri?
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
AMR 5 kg
lorex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia Voi ce ceai le dati sa bea? Stiu de baby calm (avem si noi) si baby drink. Exista si ceva ceaiuri pt bebelusi mai maricei, asa ca ai nostri? Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) AMR 5 kg |
maricei auzi
ar mai fi ceaiurile alea instant de la Humana
Eu am de zi si de noapte dar mandra mea nu mai serveste de vreo 2 saptamani ceai
si sunt cam scumpe..in carfur cam 20 de lei, in farmacii si 30.
dar le faci imediat, tzac-pac!
www.arboreleanului.ro/voteaza.php" target="_blank">VOTATI TEIUL LUI EMINESCU (a doua poza din concurs)
lorex spune:
citat din mesajul lui livia1980 neata la toata lumea!!! Am adus gogosi cum am promis!...la cafea Citeam de lorex si bobitza ei scumpa ca a facut febra - sper sa se faca, cat mai repede bine!!..eu sunt panicata la gandul ca va face si al meu febra odata si odata...l-am ferit cat am putut pana la 7 luni si si sper de acum incolo....Dar sunt ingrozita de febra...nu stiu de ce...si de asemeni de inecat... De cand eram insarcinata aveam o "himera"....Daca se ineaca ce fac?Daca nu ot sa-l ajut? Mama loca..sunt!! Am spus ca tare as vrea pana la 6 luni sa nu faca febra...si am reusit..acum spun ca pana la un an sper sa nu faca...sper sa reusim...Il cam cocoliesc..dar asta e...i-am spus si sotului meu ca ma boscorodeste ca il imbrac si cu caciula, si hanorac si blugi mai grosi...ca vai e imbracat prea gros...si i-am spus ca prefer sa-i fie putin mai cald, decat frig.... si la noi e Polul frigului...ca m-am saturat... Mai avem doua luni si intram in luna cadourilor...Uraaaaa!Si facem bradutul si va ninge...pana atunci am sa fac curatenie generala...si cand ma uit la cat am ...imi vine sa fug!Dar sun "adunarea":mama si sora-mea..si in cateva zle sper sa fie gata....mi-e groaza sa rascolesc prn casa tot...si sa spal zeci de metri de perdele si draperii..Ca am vrut sa chem o femeie..dar n-am gasit una care sa faca asa cum trebuie ...toate faceau la suparafata..asaca tot eu fac cel mai bine! O saptamana relaxanta! Mami fericita! |
La fel si eu sunt ingrozita de inecat si de febra, vad ca am trecut cu bine
La fel ma rugam si eu in prima ei luna de viatza, sa nu se imbolnaveasca, apoi sa trec de 6 luni fara probleme.
Ne-a ajutat Dumnezeu si am trecut. Acum avem 7 luni.
Cand ma gandesc la Cris.D prin ce a trecut cu Ema si bronsiolita, mi se ridica parul pe maini...
MAi citisem parca undeva ca e bine totusi sa aiba si o raceala doua pana la 1 an, sa-si formeze anticorpi, dar nu stiu daca nu spun prostii...poate intra Oani sa ne lumineze.
Pt mine varsta de 6 luni e ca un hop pe care l-am trecut si de acum simt ca am copil maricel care e mai usor de tratat!
Doamne ajuta sa fie sanatosi mereu!
Eu nu vreau sa vina iarnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
NU VREAAAAAAAAAAAAAAAAUUUUUUUUUUUU!
NU VREAU FRIG SI FLEOSHCARAIE, HAINE GROASE SI GER
bOBITZA MEA NU STA DELOC LA IMBRACAT, CE USOR ERA ASTA VARA CA IESEAM CUM ERAM IMBRACATE PRIN CASA, TZAC-PAC AFARA..
www.arboreleanului.ro/voteaza.php" target="_blank">VOTATI TEIUL LUI EMINESCU (a doua poza din concurs)
ale1212xa spune:
citat din mesajul lui miremia Voi ce ceai le dati sa bea? Stiu de baby calm (avem si noi) si baby drink. Exista si ceva ceaiuri pt bebelusi mai maricei, asa ca ai nostri? Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) AMR 5 kg |
eu am ceaiuri instant, dar acum cu raceala i-am facut de tei cu musetel ca si mie si cu lamaie multa in el
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
lorex spune:
citat din mesajul lui miremia Lorex ma bucur ca ati avut o noapte mai usoara. Of si tusea ta...imi inchipui cum e sa doarma bobitza si pe tine sa te apuce tusea. Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) AMR 5 kg |
e ofticant ca si asa adoarme greu si se trezeste usor, la cat se trezeste noaptea si o legan sa adoarma la loc, apoi ma apuca pe mine tusea si o trezesc iar, imi vine de-a dreptul sa
lorex spune:
Cris.mario, baga repede niste Trachisept cu miere si propolis, sau orice cu proplis!
iulenca spune:
Ceai de plante. Alea instant mie nu mi se par ok pentru ca au zahar. Tei, musetel, menta, cimbrisor, macese - in diverse combinatii cu un pic de lamaie. Daca e obisnuit cu ceaiul dulce si il refuza puteti pune un pic de zahar la fiert sau fructoza. Miere din pacate nu le putem da inca pana la un an.
lorex spune:
Am luat din Gima 2 kile de banane ca sa-mi dea o caserola pt banane si nu stiu ce sa fac cu ele ca se strica. Vreun gem ceva?
Stiti vreo reteta?
Edit:ceva simplu nu sufleuri si aluaturi
Edit 2 ca tot nu a mai scris nimeni: uite ce am gasit http://www.cevabun.ro/banane-in-caramel/
lucia2000 spune:
Buna fetele
MA tot chinui de vineri sa va prind
Nu am reusit.
Dar am zis sa va salut intai si sa va
Miremia tu ai cumparat VTech First Steps Baby Walker, de pe amazon?
In cat timp a venit?
Eu am primit mail pe 1 ca l-au trimis cu dhl.
cris_mario spune:
miremia ms...am baut ceiutz cu lamaie k la miere nu m-am gandit
lorex o sa iau...eu luam tantum,dar fara efect
am luat si eu gogosi...muuulte livia
la curatenie nu chem pe nimeni din motivele enumerate de xela si livia
lorex desertul ala cu banane si caramel arata