Pufuleti pufosi de 2010 (144)
Raspunsuri - Pagina 8
alexutzzza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui xela_07 http://www.desprecopii.com/info.asp?id=2241 |
offf mai e si seara, mai sunt si obosita...m-a cam lovit sub centura ...Adica intr-o zi Yannis se va descurca singur? si va avea nevoie din ce in ce mai putin de mine? si probabil vom si petrece din ce in ce mai putin timp impreuna? si apoi vine vorba lui dece stoarfa? si el chiar poate pleca cu ea si sa nu ma vada cu lunile? si io ...sa o iubesc pe AIA care mi-l ia offfff asa ar fi frumos nu? sa fiu o scoacra buna....
frumos articol
de Yannis
AMR ... da nu le mai pun ca cica nu se vad
dulcineea_cj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui xela_07 dulcineea - nu exista mamica perfecta, copil perfect sau relatie perfecta. pur si simplu in legatura cu papa, ai incercat sa-i dai ceva de la tine din farfurie cu mana? al meu asa a inceput sa manance serios. sotul meu spunea de C ca f... patul . mi-am luat sampon si masca GerovitalPlant, numai ca in graba sa ies cat mai repede am dat cu masca si am clatit imediat, nu am stat cele 2-3 minute . sper sa-mi aduc aminte data viitoare. de fapt, n-am mai folosit masca/balsam de nu mai stiu cand ... mandruta - |
L-am lasat sa-si bage mana in farfuria lui cu papa(facem asta frecventsi e in culmea fericirii,dar se murdareste si cam atat,i-am dat supica de pui(zeama)din farfuria mea si lingura mea Cam atat Si am observat ca e incantat cand ii dau bucati de orice(morcov,piscot,pufulete)Coaja d epaine imi e teama sa-i dau Azi si-a luat din farfuria mea un cartof cu patrunjelDaca l-ati vedea ce mutrita face cand isi duce mancarea la gurita Parca ii este frica
Bucura-te de anii copilariei copilului tau - pentru ca trec asa de repede !
mami de 2 ochi albastri
alexutzzza spune:
mandruta bravo! felicitari pentru AMR si pentru ca te tii la inaltime in rolul de mamica. nici macar eu care stau mereu cu el acasa nu ii fac zilnic mancare, supa e clar ptr 2 zile. Deci daca ne vedem prin parc treb sa ne urmarim cu beepuri si SMS-uri ca nu te mai recunoastem ai? Sau ne va sari in ochi gazela?
de Yannis
AMR ... da nu le mai pun ca cica nu se vad
mamidepuiuti spune:
neata buna,hai ca am facut cafea ...adik soata a facut,dar e ok
xela,fimiu de cativa ani imi spune(uneori,e drept) sunt mare,mami!...din cls a doua venea de la scoala singur,sa nu-l fac de ras sa mergem dupa el si erau 3 statii de tramvai...pana era acasa aveam inima cat un purice...afara mergea "cu baietii" si nu stiam exact unde e...nu te ingrijora atata,mami...sunt bine!
sa mai continui? si abia acum are 10 ani
alexutzzza spor la mutat!
cuscra,succes la gasit apartam pe care il doriti!
dulcineea,A este
o zi frumi sa aiba toata lumea!
mami de Radu si Alex
asa creste Alex
decenuela spune:
neatza fetili..
sarumana de cofe MP
noi ne-am intors ieri de la bv....a fost frumos..dar nu neaparat pr mine....care a trebuit sa am grija de jiji. ieri, la plecare, ne-am [plimbat putin prin [ppiatza sfatului....evident...cu jiji marait ca era ora de somn....
jiji tot infundat e...si cred ca marait de la dinti...
a..i-am cumparat ieri de la marginea drumului un fel de papucei de casa usori din piele naturala..blaniti la interior...i-am dat si afara...are tot timpul picioarele reci ( ca masa)....
n-am apucat sa citesc nik , decat ultima pag....mi s-a fc pielea de gaina la ce zicea alexutzza.....offfffffff....parca mi-a furat gandurile........dar cred ca asta e viatza..cursul ei...si cred ca pt fiecare etapa vom avea puterea necesara sa depasim offf-urile inimii...
MP..calma ca de obicei
ma duc sa mai recuperez ceva...repede ca am o gramada de facut....
sa aveti o sapt superba
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
ale1212xa spune:
neatza
MP de cafea
tare frig se prevede azi
Dragos e mai bine, azi noapte a dormit toata noaptea, nu mai trage asa rau de nas, doar mai stranuta un pic..in schimb eu sunt terminata...m-am axat sa il fac bine pe el si eu am mers doar cu ceva paracetamon, apa de ploaie, de 2 nopti nu pot sa dorm de nas infundat, durere de cap si toate cele, noroc ca ieri la pranz am dormit toti 3 ore legate..sotul cu bebe si eu in sufragerie pe canapea...ahh ce odihnita m-am trezit...
in fine..ma duc sa imi fac un ceai fierbinte
o zi frumoasa
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
bubu_bu spune:
Neata gagxli!!!mp de cafeu...bun bun...ajuta acuma dupa noaptea asta....
lml alexandru de roconu mai dai mami nici un semn??
lml marcu de satulica
hmmm"mama de baiat"nu pot decat sa oftez luuung si sa ma bucur de copilul meu!
mandruta felicitari pentru amr inexistentvreau si eu asa
alexutzzza incet incet reusiti sa va mutati...repede te vei obisnui in nou apt
cris.d va felicit din suflet pentru decizia de a fugi din romanica...si noi am inceput sa ne documentam de legile din afara chirii....locuri de munca...gradinite sau crese pentru raul...usor usor vrem si noi sa ne desprindem
dulcineeace bine iti seamana pruncul e un frumos si jumatate
beatricecum te descurci cu serviciul mami ivanel ce facealecsace face mini nu ne mai zici nimic?evymerapidistul???soacra???plateea??bbeto papa????tu ce faci mami??offf lista este deschisa.....
lorexcum ati trecut noaptea cum este bobita?
mamidepuiuti spune:
continuare
asta mic e treaz de la 5jumate,dar sa nu credeti ca a dormit toata noaptea...vise...desi eram rupta,ca ieri am plecat la plimbare la 2 si un pic si ne-am reintors acasa la 7 jumate...toti 3 ne uitam cu jind la un mom dat la caruciorul lui alex(si pe el il invidiam,ofc)a fost ieri un fel de iarmaroc aici,cu caruseluri(?) de toate tipurile,jocuri si tarabe ca la noi ...imbulzeala...nebunie...mofturi...fitze...tot tacamul...mami,eu vreau! mami,eu ma revolt!protestez! (ca sa vezi unde statea revolutionarul!...)mda...nimic nou...uzualele...vb aia noi sa fim sanatosi la cap (xela,platim drepturi de autor)
acasa:cina,apoi fa repede baita la amandoi...de ce mie primul? de ce sa ma culc la ora asta? nu-i drept!(ora 9)vreau sa povestim! azi nu am petrecut timp impreuna!(cand numai la wc mi-au dat pace)ramai cu noi in camera! de ce mergi dincolo in fiecare seara?nu-i corect!(da e corect sa fac naveta intre intre camere,ca tre sa merg si la jiji mare,sa-l "culc" si pe el ) si mers inapoi la copii...alaptat la cerere...si iegzista cerere...iar dimi sa fiu fresh...o noua saptamana...
intre timp asta mic a adormit,ca doar e obosit...
mami de Radu si Alex
asa creste Alex
lorex spune:
Buna dimineazta,
Va multumesc foarte mult pt ingrijorarea si sfaturile voastre!
Bobitza este mai bine, nu a mai facut febra insa e mofturoasa, sta numa lipita d emine si asnoapte la fel...cum se intorcea pe cealalta parte cum incepea sa planga!
Oricum, a fost mai bine decat ma asteptam!
I-am mai dat si azi dimineata niste Panadol, ca mi-e frica sa intrerup...
poate dupa amiaza mergem pana la pediatra sa o consulte ca nu vreau sa dau in altele;
Eu tusesc de-mi ies ochii din cap..
Xela, desi nu-s mama de baiat, tot mi-au dat lacrimile cititnd articolul ala..
Dulcineea, ce frumos vb de odorul tau! Cu asa o dulceatza lg tine cum sa nu gasesti putere sa treci peste toate?
App, joi n-am nimerit nici macar un nr la loto
Mandrutza, despre voi citesc numai de bine. Felicitari!
MP, frumos ce povestesti tu acolo dar am obosit numai imaginandu-mi cata energie iti trebuie si...vb Xelei, sanatate la cap
Fiica-mea a dat iama in raftul cu carti, le arunca pe jos..
Vroiam sa va intreb, e normal sa nu stie sa faca pasi?
Cand o pun sa mearga se lasa pe genunchi, nu stie sa paseasca.
Aseara am comandat chestia aia de la Avent, mi s-a pus pata ce sa fac...asa mi se intampla..cand mi se pune pata greu imi iau gandul. Aici m-a cam incurajat si sotul, ca i-a placut si lui..desi nu mi-a dat unda verde...dar nici nu stie ca l-am comandat
www.arboreleanului.ro/voteaza.php" target="_blank">VOTATI TEIUL LUI EMINESCU (a doua poza din concurs)
cris_mario spune:
neataaa...noi week plin ..... musafiri sambata si duminica la bunica mea la tara
multam de cofe sot de MP
lorex sper ca bobitza a avut o noapte linistita(akm am citit) imi pare rau de tusea ta ...imi pare rau de febra
alexutzzza te descurci perfect cu mutatul ...imi pare rau de iritatia lui Yanis
haircut felicitari ptr Maia
mandruta,decenuela
xela articolul e fff emotionant
pe mine ma doare in gat ingrozitor