Pufuleti pufosi de 2010 (144)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Noi am fost prin Ikea azi (proasta alegere, era full), am cumparat lucrusoare pt piticanie, am cautat aparatori pt colturi la Carrefour de la Primii pasi, n-am gasit dar mai cautam ( cris.d).

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

AMR 5 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

Lorex o noapte linistita sa aveti! De medicamente te-au sfatuit fetele. Ca ajutor ptr scaderea febrei si noi folosim impachetari (un prosop mare udat cu apa putin mai calda decat temp camerei, 24-25 de grade, in care o infasori de sub stern) bai cu apa racita progresiv pana la 35-36 de grade, tot asa pana la stern, in care sta minim 15 minute, sosete si comprese pe frunte udate cu apa rece de la robinet.
Sanatate bobitei, sa nu ai nevoie sa aplici nimic din toate astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

am bagat un ochi la poze

dulcineea - ai un baiat superb e un frumos, clar seamana cu mami!

carmita - voi ce mai faceti? v-am admirat in poze. tu esti f frumoasa, arati minunat . cum te mai intelegi cu sotul?

lilo - cum stati cu viroza?

haircut - felicitari ptr ridicatul in picioare!
cred ca e inevitabil sa nu ai si stari din astea proaste. o sa treaca .
cred ca orice mama sufera alaturi de pui pentru orice fleac, orice raceala si numai noi stim ce e in sufletul nostru.
imi aduceam aminte de prima noastra noapte cu febra cand ma gandeam la lorex, am fost disperata in adevaratul sens al cuvantului. si in urmatoarele zile la fel. era o banala viroza care stiam ca o sa treaca dar cand vedeam ca A nu poate sa respire si sa se odihneasca noaptea imi venea sa inebunesc. si mi se parea aiurea ca vorbeam cu prietene si le spuneam uite ca e bolnava cea mica si asa si pe dincolo...imi dadeam seama ca nu ar trebui sa dramatizez atat ca nu a murit nimeni din atat, dar repet cand o vedeam ca sufera si nu puteam sa o ajut ...
maine o sa fie mai bine si o vei lua de la capat, trebuie sa fii disponibila ptr ea.
la mine plansul in exces imi da dureri de cap groaznice a doua zi. aseara am avut si eu vreo ora de dat apa la soricei si dimineata imi venea sa ma impusc de bubuiala din cap . am luat un paracetamol, am lasat copii cu sotul si am mai dormit 30 min si eram ca noua .

cris.d - sta toata noaptea cu ea in gura??? pai ai toate motivele sa fii rupta . la noi suge putin si se intoarce cu fundul la mine. e adevarat ca eu tot pe o parte si inghesuita dorm ca se baga in mine A si asta e ...
cand povesteai de ana si tatuaje m-am imaginat in viitor
succes la gasit apartament in Buc!

miremia - eu de la ikea am luat coltare pe care inca le mai am de cand le-am pus pentru A. mi s-au parut cam scumpe atunci dar sunt rezistente de sunt inca la locul lor de 2 ani de zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Sanatate multa Bobitei!

EU niciodata nu m-am gandit sa ii pun caciula in casa....si nici dupa baie...si nici nu il usuc cu feonul...il sterg bine pe cap si se usuca parul, oricum se usuca repede ca m-a mostenit pe mine are firul de par subtire. Adica eu cat ii fac cele necesare: tras de putzulica, cremuit fundu cu sudocrem/bepanthen, uneori dam si cu lotiune si facem masaj, curatat urechile, imbracat cand ajung la pieptanat el e 90% uscat si se usuca complet la pieptanat.

de Yannis

AMR ... da nu le mai pun ca cica nu se vad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

Saru-mana Xela
Vreau si eu sa fiu mamica perfecta si relaxata ca si Xela si Cris_d Trebuie sa invat sa fiu mai relaxata Poate aici gresesc si cu papa lui A. Poate din cauza mea nu mananca ca ma simte stresata Are momente cand papa tot (adica 30-40-50 ml papa ) si momente cand refuza total papa Dar vad ca si Mara de Miremia papa 90% tzitzi Eu de ce ma tot stresez atat ?
Al meu copil incepe sa-si miste fundul La propriu Care mamica zicea ca pufuletele ei f--e patul ? asa face si al meu Si cand sta in fundulet nu are astampar ,si-l tot ridica si daca are de ce se agata se ridica de totL-am pus din nou in Jumper Riverdance sa se ascunda Ce demonstratii ne-a facut piticul ...am ramas masca si eu si sotul Spune gata ,dupa ce baga tzitzi ca nebunu,se intoarce cu fundul la mine sizice :gata !Tata,papa,bebe,apa,lala,baba...amamama si eme eme cand ii estesomnic si vre tzitzi Vineri mi-a cazut din pat In fata ochilor mei,a cazut in cap Am crezut ca fac infarct,nu mai eram buna de nimic

Bucura-te de anii copilariei copilului tau - pentru ca trec asa de repede !

mami de 2 ochi albastri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandruta spune:

Buna seara! Mi-era tare dor de voi!
Eu sunt rupta de somn, dar pitica mea are chef de joaca, deci stau pe langa ea. Si pana fac si o baie....
Noi suntem bine, fara raceli (mi-era cam frica sa nu aduc vreun virus de la gradinita), doar gingiile ne supara. Nu avem nici un dinte, dar gingia e creata!?
In rest, Cristi e bine, merge tinuta de manute, se ridica in picioare (direct) daca are de ce sa se tina, mananca orice, se joaca non-stop. Mie imi e destul de greu, ca vin de la servici si trebuie sa ma ocup de mancare si curatenie. Dar am tot ajutorul si sprijinul lui tati (atat cat poate si se pricepe). Si daca pentru noi gatesc la 2-3 zile sau merge ceva rapid, pentru ea am grija sa-i pregatesc mereu proaspat. Ma bucur ca nu e mofturoasa.
Cat despre mine, nu mai am AMR. S-au topit toate kg puse in plus, am mai putine decat inainte de sarcina. Chiar si tati a dat jos burtica de cand sta acasa. Mai am cateva "volanase", dar in ritmul asta o sa le pierd.
Eu va pup pe toate si va doresc multa sanatate voua si puiutilor, si o sa intru ori de cate ori am ocazia. Promit! Incerc, totusi, sa petrec mai mult timp cu ea, pentru ca oricum imi simte lipsa, chiar si cateva ore pe zi. A adus-o tati la gradinita intr-o zi, am pus-o intre copii (mai erau cativa, dupa-amiaza) si i-am rasturnat un cosulet de cuburi langa ea. Era foarte bucuroasa si sociabila.

Mergi la inceput

dulcineea - nu exista mamica perfecta, copil perfect sau relatie perfecta. pur si simplu
in legatura cu papa, ai incercat sa-i dai ceva de la tine din farfurie cu mana? al meu asa a inceput sa manance serios.
sotul meu spunea de C ca f... patul .

mi-am luat sampon si masca GerovitalPlant, numai ca in graba sa ies cat mai repede am dat cu masca si am clatit imediat, nu am stat cele 2-3 minute . sper sa-mi aduc aminte data viitoare. de fapt, n-am mai folosit masca/balsam de nu mai stiu cand ...

mandruta -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Salutare!

Si noi pe aici, imi cam pica ochii in gura de somn...

Haircut, mult curaj, vorba ta: se vindeca si peste cativa ani nici nu isi va mai aminti, sunteti pe drumul cel bun!

Alexutzzza, spor la mutat, ai curaj nu gluma, eu cred ca ma crizam pana acum N-am inteles eu bine sau il scoti pe Yannis doar in ciorapi?

Cu sacul de dormit, tocmai am achizionat si noi unul de la Kiabi. Sunt fff mandra de el: este pentru 6-24 luni, adica are 90 cm si, cel mai important: are maneci detasabile!!! 95 RON. Cam scumput, insa pana la 2 ani nu mai iau altul, am zis!

Gata , somn de voie, noapte buna!

Ratusca mami de Andrei Ioan (2010)

AMR 0.5 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!

Mergi la inceput

http://www.desprecopii.com/info.asp?id=2241

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

Citat:
citat din mesajul lui mandruta

Buna seara! Mi-era tare dor de voi!
Eu sunt rupta de somn, dar pitica mea are chef de joaca, deci stau pe langa ea. Si pana fac si o baie....
Noi suntem bine, fara raceli (mi-era cam frica sa nu aduc vreun virus de la gradinita), doar gingiile ne supara. Nu avem nici un dinte, dar gingia e creata!?
In rest, Cristi e bine, merge tinuta de manute, se ridica in picioare (direct) daca are de ce sa se tina, mananca orice, se joaca non-stop. Mie imi e destul de greu, ca vin de la servici si trebuie sa ma ocup de mancare si curatenie. Dar am tot ajutorul si sprijinul lui tati (atat cat poate si se pricepe). Si daca pentru noi gatesc la 2-3 zile sau merge ceva rapid, pentru ea am grija sa-i pregatesc mereu proaspat. Ma bucur ca nu e mofturoasa.
Cat despre mine, nu mai am AMR. S-au topit toate kg puse in plus, am mai putine decat inainte de sarcina. Chiar si tati a dat jos burtica de cand sta acasa. Mai am cateva "volanase", dar in ritmul asta o sa le pierd.
Eu va pup pe toate si va doresc multa sanatate voua si puiutilor, si o sa intru ori de cate ori am ocazia. Promit! Incerc, totusi, sa petrec mai mult timp cu ea, pentru ca oricum imi simte lipsa, chiar si cateva ore pe zi. A adus-o tati la gradinita intr-o zi, am pus-o intre copii (mai erau cativa, dupa-amiaza) si i-am rasturnat un cosulet de cuburi langa ea. Era foarte bucuroasa si sociabila.

Si noua ne e dor de tine

Bucura-te de anii copilariei copilului tau - pentru ca trec asa de repede !

mami de 2 ochi albastri

Mergi la inceput