Pufuleti pufosi de 2010 (144)
Raspunsuri - Pagina 6
ioana_fota spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorex Iulenca, gratiana ioana, bobitza mea daca nu sunt lg ea se trez dupa 10-15 min, cum mine doarme uneori si 3 ore! Bobitza a afacut azi febra 39 cu 2 e prima oara cand ma confrunt cu asa ceva f plangacioasa a fost si prin somn plangea din 5 in 5 minute sper sa nu am o noapte prea grea.. va pup _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ www.arboreleanului.ro/voteaza.php" target="_blank">VOTATI TEIUL LUI EMINESCU (a doua poza din concurs) |
imi pare rau sa aud ca are febra sa treceti cu bine de noaptea asta.Ori a luat raceala de la tine ori iese vreun dintisor
de Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine
xela_07 spune:
citat din mesajul lui lorex Iulenca, gratiana ioana, bobitza mea daca nu sunt lg ea se trez dupa 10-15 min, cum mine doarme uneori si 3 ore! Bobitza a afacut azi febra 39 cu 2 e prima oara cand ma confrunt cu asa ceva f plangacioasa a fost si prin somn plangea din 5 in 5 minute sper sa nu am o noapte prea grea.. va pup _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ www.arboreleanului.ro/voteaza.php" target="_blank">VOTATI TEIUL LUI EMINESCU (a doua poza din concurs) |
of of
de regula noapte e mai naspa
ai grija! in caz de febra mare f eficient la noi a fost supozitorul cu novocalmin si impachetari. am mai spus eu p-aici cum, daca ai nevoie repet.
multa sanatate!
haircut spune:
Multa sanatate, bobita draga!
Ayanna , m-am bucurat sa citesc atatea lucruri frumoase de zgubi
Maia s-a ridicat in picioare in patut, bineinteles ca a urmat un plonjon, da' eu is mandra
E mai bine, eruptia a mai trecut, e deja a treia zi de tratament si l-a tolerat bine din fericire.
Eu is cam 'sifonata' ca acum seara am vrut s-o culc si a trebuit sa-i mai pun orteza inca o ora jumate(i-am dat-o jos azi dimineata inainte sa faca 14 ore de purtat, de aseara) si a plans atat de rau, nu stiam ce sa-i mai fac, sigur o suparau picioarele legate, se zbatea, am plans si eu cu ea ma simt asa neputincioasa cand o vad asa legata stiu ca tre' sa fiu bucuroasa ca se va vindeca dar sunt uneori momente cand cedez.....nu-i corect sa sufere asa mici....
ma opresc ca-s tare in butoi, tre sa ma calmez
o noapte linistita sa aveti
mami de fetita mica
mamidepuiuti spune:
la radu nu puteam folosi supozitor rapid il dadea afara...mergea doar siropel
multa sanatate
mami de Radu si Alex
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui haircut
Multa sanatate, bobita draga! Ayanna , m-am bucurat sa citesc atatea lucruri frumoase de zgubi Maia s-a ridicat in picioare in patut, bineinteles ca a urmat un plonjon, da' eu is mandra E mai bine, eruptia a mai trecut, e deja a treia zi de tratament si l-a tolerat bine din fericire. Eu is cam 'sifonata' ca acum seara am vrut s-o culc si a trebuit sa-i mai pun orteza inca o ora jumate(i-am dat-o jos azi dimineata inainte sa faca 14 ore de purtat, de aseara) si a plans atat de rau, nu stiam ce sa-i mai fac, sigur o suparau picioarele legate, se zbatea, am plans si eu cu ea ma simt asa neputincioasa cand o vad asa legata stiu ca tre' sa fiu bucuroasa ca se va vindeca dar sunt uneori momente cand cedez.....nu-i corect sa sufere asa mici.... ma opresc ca-s tare in butoi, tre sa ma calmez o noapte linistita sa aveti mami de fetita mica |
este o invingatoare!
mami de Radu si Alex
asa creste Alex
dulcineea_cj spune:
Buna seara !
Sanatate multa, Bobitei !
Multumim tuturor pt aprecierile la adresa lui fiu-mio
Ce parere aveti de premergatorul acesta http://www. zonabebe .ro/plimbare-si-relaxare/premergatoare/premergator-dhs-m-800.html# Am pus spatii la link sa nu fac reclama Fetele care aveti prmergator si il folositi,please dati-mi un sfat
Bucura-te de anii copilariei copilului tau - pentru ca trec asa de repede !
mami de 2 ochi albastri
miremia spune:
citat din mesajul lui haircut Maia s-a ridicat in picioare in patut, bineinteles ca a urmat un plonjon, da' eu is mandra E mai bine, eruptia a mai trecut, e deja a treia zi de tratament si l-a tolerat bine din fericire. Eu is cam 'sifonata' ca acum seara am vrut s-o culc si a trebuit sa-i mai pun orteza inca o ora jumate(i-am dat-o jos azi dimineata inainte sa faca 14 ore de purtat, de aseara) si a plans atat de rau, nu stiam ce sa-i mai fac, sigur o suparau picioarele legate, se zbatea, am plans si eu cu ea ma simt asa neputincioasa cand o vad asa legata stiu ca tre' sa fiu bucuroasa ca se va vindeca dar sunt uneori momente cand cedez.....nu-i corect sa sufere asa mici.... ma opresc ca-s tare in butoi, tre sa ma calmez o noapte linistita sa aveti mami de fetita mica |
Felicitari micutei pt ridicat si multe pt tine. Imi pare rau de supararea Maiei si a ta. Mai bine iesi din butoi, imediat o sa scapati de ele si micuta nici n-o sa-si mai aminteasca.
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
AMR 5 kg
alexutzzza spune:
hello!!!!
Nu ne-am mutat inca de tot, dar sunt bucuroasa ca apuc sa va citesc (inca nu tot, sunt la pag 13 cap trecut) si sa va scriu. Oricum avem ambele case toata sapt viitoare si inca nu ne putem muta de tot ca nu a venit toata mobila (aici unde stam e cam 85% mobilat, unde ne mutam e cam...40-50% mobilat....). Plus ca proprietaru desi i-am zis cand imi da cheia sa am frigider si masina de spalat el inca nu le-a comandat...cred ca astepta sa ii platim noi avansu si garantia ca sa le cumpere...ma rog...eu cu copil mic nu ma mut fara masina de spalat si frigi....numa cate am in congelator unde mi le pun, in cap?
Ma rog am dus cam tot ce nu era indispensabil ptr a convietui pana vineri aici. Mai avem de dus vasele din bucatarie, de mutat tot ce e in frigi si in congelator dar asta dupa ce vine frigi nou acolo...TV, laptopuri etc...Maine treb sa ma duc cu femeia sa fac curat acolo ca nici curat nu ni l-au predat ...discutasem sa fie curat ...e asa cum l-am vizionat, ne locuit vreodata si cu toata prafaraia ramasa inca din santier, am spalat de 4 ori livingul de 32mp si inca mai are dare...offf...mi-am chemat femeia mea ...ei mi-au lasat un n de tel si banii cu cat se intelesera cu o tanti X dar se pare ca io nu m-am inteles cu tanti X...bine ca poate sa vina cea care ne face noua in mod obisnuit...
Saptamana viitoare trebuie sa alerg sa fac contracte cu romtelecom si ce o mai fii pe TV, internet etc...
Sa mai mut slowly slowly din lucruri
Sa imi petrec ziua de miercuri mai toata pe acolo ca vin sa monteze dulapul lui Yannis si sa aduca o comoda....
Asa, sorry ca m-am lungit off topic, sa revenim la oile noastre
Yannis a facut o criza de plans urata care nu trecea cu nimic vineri seara, cand desfac pampersu , fundu mai rosu ca la maimutze si tot umflat, iritat ...banui ca de la Pampersi...au schimbat astia pampersii , noi folosim Premium care si acuma au scos un tip nou care se pare ca nu ne prieste. De sambata dimineata e mai bine dar inca avem o iritatie, mai mica, mai restransa, mai uscata dar este...si treb sa am mare grija sa fiu mereu pe langa el daca se kk sa il spal, dau cu bepanthen, 10 kile de talc etc..
A propos de imbracat Miremia ca ai intrebat, eu nu m-am gandit sa intreb...in ultimele zile ies cu Yannis numa ptr treaba (alerg pe la magazine) sau il scoate tata si deci nu ma uit cum sunt alti copii imbracati si pe el il imbrac ca pe mine, booon deci treb sa ii dau caciula...ca io nu port caciula...ma gandeam sa nu se incinga. Eu il scot cu blugi/pantaloni normali, vara purta scurti, numai seara lungi, acum ii dau din aia de seara dar cu sosete incaltat, un body cu maneca lunga si un bluzon cu fermoar si gluga. Am zis ca e ok cu gluga ca nu e chiar frig d-ala de caciula. Nici nu am caciula, am cumparat dar nu le-am spalat inca, am zis ca e abia toamna mai e pan la iarna ...
Ma duc sa mai citesc si revin sa va impui capul ca am timp tati a plecat in Grecia ca are un meeting maine...de fapt de aia am si stationat mutatu ca a trebuit sa il duc la aeroport...maine treb sa ma duc cupa el...
de Yannis
AMR ... da nu le mai pun ca cica nu se vad
miremia spune:
Lorex tin pumnii sa aveti o noapte linistita si sa se faca bobitza bine repede repede.
AMR 5 kg
miremia spune:
Alexutza deci v-ati descurcat singurei pana la urma. Cred ca abia astepti sa te muti in casa noua.
Mara vad ca tolereaza bine noul pampers desi tot stau cu frica sa nu pateasca la fel ca Yannis.
AMR 5 kg