Pufuleti pufosi de 2010 (144)
Raspunsuri - Pagina 4
dandanaG spune:
lorex disper deja
daca de 2 zile nu mananca decat tztz azi m-am decis sa nu-i mai dau nici asta
nu poate la 9 luni sa manance numai tztz cand eu ma gandeam sa-l las numai cu masa de dimi si de seara
acum l-am culcat nemancat in ideea ca o sa manance cand se trezeste ( sper)
nici de adormit nu stiu cum sa mai fac ca pana acum adormea la tzatza, normal, ma doare gatul de atat melc melc
nu siu daca fac bine dar macar incerc
caciulita nu i-am pus nici eu, nici cand era bb mic
dovleac i-am dat tot copt la masa de seara sau mai merge cu galbenus la pranz
mami de Dragos Andrei
miremia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dandanaG lorex disper deja daca de 2 zile nu mananca decat tztz azi m-am decis sa nu-i mai dau nici asta nu poate la 9 luni sa manance numai tztz cand eu ma gandeam sa-l las numai cu masa de dimi si de seara acum l-am culcat nemancat in ideea ca o sa manance cand se trezeste ( sper) nici de adormit nu stiu cum sa mai fac ca pana acum adormea la tzatza, normal, ma doare gatul de atat melc melc nu siu daca fac bine dar macar incerc caciulita nu i-am pus nici eu, nici cand era bb mic dovleac i-am dat tot copt la masa de seara sau mai merge cu galbenus la pranz mami de Dragos Andrei |
Nu vreau sa te supar dar nu cred ca asta e solutia...sa nu-l alaptezi. Are el o problema de nu mananca mancare soldia si cu siguranta va reincepe sa manance curand. De ex a mea la 8 luni mananca 90% san.
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
AMR 5 kg
dandanaG spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miremia
Nu vreau sa te supar dar nu cred ca asta e solutia...sa nu-l alaptezi. Are el o problema de nu mananca mancare soldia si cu siguranta va reincepe sa manance curand. De ex a mea la 8 luni mananca 90% san. Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) AMR 5 kg |
nu ma supar, am zis si eu ca poate nu fac bine, dar nu inteleg ce ar putea avea, ca el manca binisor, adica cam 100-150 ml la masa, mai putin decat ar trebui dar manca
ma gandeam sa nu se invete numai cu sanul si sa manance numai inainte de somn
sa manance numai san nu e prea putin acum ptr nevoile lor?
mami de Dragos Andrei
miremia spune:
citat din mesajul lui dandanaG sa manance numai san nu e prea putin acum ptr nevoile lor? mami de Dragos Andrei |
Nu cred ca este o problema daca mananca doar san cateva zile. Pe termen lung ma gandesc si eu ca nu e chiar ok. si tin pumnii sa-si revina Dragosel cat mai repede.
In plus, cred ca ei isi stiu nevoile mai bine decat noi.
AMR 5 kg
dandanaG spune:
Nu cred ca este o problema daca mananca doar san cateva zile. Pe termen lung ma gandesc si eu ca nu e chiar ok. si tin pumnii sa-si revina Dragosel cat mai repede. In plus, cred ca ei isi stiu nevoile mai bine decat noi. Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) AMR 5 kg |
ai dreptate, m-ai mai linistit poate isi revine el
multe ptr tine
Mara ce papa?
si mai citisem ca tr sa bea cam 600-700 ml lapte
cum sa bea atat la 2 mese sau 3, dimi, seara si noaptea?
daca celalalte 3 sunt inlocuite complet?
mami de Dragos Andrei
lorex spune:
citat din mesajul lui ioana_fota Noi suntem mai chelioase asa si din 2 miscari cu prosopul suntem uscate in cap si asa ma gandeam si eu sa nu-i mai pun caciulita ca nu vreau sa o infofolesc prea tare. Lorex in ce moment al zilei i-ai dat bostanul?ca masa sau ca desert asa? de Maria Alexandra 26.03.2010 Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine |
ca desert asa, pe la 5, nu i-am dat mult, vreo 10 lingurite pe jum
www.arboreleanului.ro/voteaza.php" target="_blank">VOTATI TEIUL LUI EMINESCU (a doua poza din concurs)
lorex spune:
citat din mesajul lui ana_g dulcineea, de ce l-ai tinut ascuns pana acum?....ai un copil tare fain si tare dulce!!! mama unui pui...Stefan |
subscriu
www.arboreleanului.ro/voteaza.php" target="_blank">VOTATI TEIUL LUI EMINESCU (a doua poza din concurs)
lorex spune:
Nu cred ca este o problema daca mananca doar san cateva zile. Pe termen lung ma gandesc si eu ca nu e chiar ok. si tin pumnii sa-si revina Dragosel cat mai repede. In plus, cred ca ei isi stiu nevoile mai bine decat noi. Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) AMR 5 kg |
subscriu!
miremia spune:
citat din mesajul lui dandanaG ai dreptate, m-ai mai linistit poate isi revine el multe ptr tine Mara ce papa? si mai citisem ca tr sa bea cam 600-700 ml lapte cum sa bea atat la 2 mese sau 3, dimi, seara si noaptea? daca celalalte 3 sunt inlocuite complet? mami de Dragos Andrei |
Ma bucur ca te-ai mai linistit.
Mara papa bine fructele, branzica si iaurtul. Legumele nu prea, papa vreo 20-30 de ml si asta nu in fiecare zi.
Azi la micul dejun i-am facut mar+para+scortiosoara + biscuit, toate blenduite si le-a refuzat desi pana acum le manca f bine. Asa ca i-am dat un biscuit care a sfarsit jumatate pe jos si asta a fost micul dejun.
AMR 5 kg
dandanaG spune:
Ma bucur ca te-ai mai linistit. Mara papa bine fructele, branzica si iaurtul. Legumele nu prea, papa vreo 20-30 de ml si asta nu in fiecare zi. Azi la micul dejun i-am facut mar+para+scortiosoara + biscuit, toate blenduite si le-a refuzat desi pana acum le manca f bine. Asa ca i-am dat un biscuit care a sfarsit jumatate pe jos si asta a fost micul dejun. Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) AMR 5 kg |
si ii dai san dupa fiecare masa nu?
multumesc mult
mami de Dragos Andrei