Pufuleti pufosi de 2010 (144)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Legat de imbracatul pt afara,desi la noi arata astia termometre ridicate fata de restul tarii,bate f tare vantul,de fapt cam asta ne omoara pe noi mai tot timpul anului, eu ii dau un body stil maieu+stramp+body cu maneca lunga+trening+ceva in picioruse+caciulita cu urechiuse si desi e imbracata asa ii ingheata mereu manutele chiar daca ii las manecile sa atarne ca ii sunt mai lungute bluzelesi uneori si nasucu si nu inteleg dc,cat de gros sa o imbrac de pe acum?sper sa nu semene cu mine la circulatia sangelui,eu sunt mai friguroasa de fel.
Voi in casa le puneti caciulite de pe acum?eu inca nu i-am dat desi s-a racorit si la mine daca acum 2 sapt inca aveam 25-26 grade acum am 22-23 .
Larisel bine ati revenit in c-ta .
Lorex eu am mai dat sa voteze teiul si unor prietenei din lista de mess,sper ca nu te superi.

de Maria Alexandra 26.03.2010

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

Ioana eu nu ii pun niciodata caciulita in casa. Doar cat a fost nou nascut(pana in 6 sapt) ii puneam caciulita. Acum doar 10 min dupa baie ca nu sta la uscat si caciulita absoarbe apa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Neatza!

Din amintiri pt ca intre timp am readormit o matza:

cris.d si Mara isi trage sanul spre ea tot asa, ma apuca cu gherutele de piele si il duce spre gura de parca e o bucata de paine. Ms de info cu aparatorile si spor la gasit apartamentul care sa va multumeasca pe deplin!

Lorex imi pare rau de noaptea nedormita, sper sa fie doar o intamplare.

Nici eu nu-i pun caciula in casa si nici nu am de gand. I-am pus cand era bebelusa si atat. S-a racit si la noi, sunt vreo 24 de grade si se simte diferenta. Pe Mara o culc in pijama cu labute si din cand in cand reusesc sa o tin invelita cu pilota noastra.

Ieri am fost la verisori, am testat scaunul auto Ce bine e cand pot sa o vad si ma vede si ea. Desi nu avem inca 9 luni si nici 9 kg (cred) se descurca f bine la frane bruste. Am urmarit-o si isi tine perfect capul.

Cam atat...ma duc sa calc, sa avem timp de bantuit in familie dupa.

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

AMR 5 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

nici eu nu i-am pus si nici n-o sa-i pun caciulita in casa. asa ajung sa fie frigurosi.

ei, uite si un pic de soare....sa aveti o zi faina de tot!!!

mama unui pui...Stefan

Mergi la inceput

inca una si ma duc....fi-miu, mai nou, a inceput sa-mi cerceteze sfarcul...suge ce suge apoi se da un pic in spate, se incrunta un pic si incepe sa mi-l cerceteze.......de tot rasu....il framanta intre degete, il impinge cu degetelul.....se uita la mine mirat apoi...cu o privire care ar spune "moaamaa, ce chestie!"

mama unui pui...Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Dulci cat e de scump smecherasul de A!

Ai PM.

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

AMR 5 kg

Mergi la inceput

dulcineea, de ce l-ai tinut ascuns pana acum?....ai un copil tare fain si tare dulce!!!

mama unui pui...Stefan

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

inca una si ma duc....fi-miu, mai nou, a inceput sa-mi cerceteze sfarcul...suge ce suge apoi se da un pic in spate, se incrunta un pic si incepe sa mi-l cerceteze.......de tot rasu....il framanta intre degete, il impinge cu degetelul.....se uita la mine mirat apoi...cu o privire care ar spune "moaamaa, ce chestie!"

mama unui pui...Stefan

foarte atent de mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioana_fota

Legat de imbracatul pt afara,desi la noi arata astia termometre ridicate fata de restul tarii,bate f tare vantul,de fapt cam asta ne omoara pe noi mai tot timpul anului, eu ii dau un body stil maieu+stramp+body cu maneca lunga+trening+ceva in picioruse+caciulita cu urechiuse si desi e imbracata asa ii ingheata mereu manutele chiar daca ii las manecile sa atarne ca ii sunt mai lungute bluzelesi uneori si nasucu si nu inteleg dc,cat de gros sa o imbrac de pe acum?sper sa nu semene cu mine la circulatia sangelui,eu sunt mai friguroasa de fel.
Voi in casa le puneti caciulite de pe acum?eu inca nu i-am dat desi s-a racorit si la mine daca acum 2 sapt inca aveam 25-26 grade acum am 22-23 .
Larisel bine ati revenit in c-ta .
Lorex eu am mai dat sa voteze teiul si unor prietenei din lista de mess,sper ca nu te superi.

cum sa ma supar, dati la toata lumea cat puteti de multi..o sa intru si la mamici de iasi sa le rog sa voteze

caciulita - niciodata nu a avut pe cap in casa, nici cand a fost nou nascut! nici dupa baie..si pana acum nu mi-a racit niciodata. Acum a luat de la mine la cat am tusit si stranutat pe lg ea

www.arboreleanului.ro/voteaza.php" target="_blank">VOTATI TEIUL LUI EMINESCU (a doua poza din concurs)

Mergi la inceput

Noi suntem mai chelioase asa si din 2 miscari cu prosopul suntem uscate in cap si asa ma gandeam si eu sa nu-i mai pun caciulita ca nu vreau sa o infofolesc prea tare.
Lorex in ce moment al zilei i-ai dat bostanul?ca masa sau ca desert asa?

Mergi la inceput