Fluturasi de martie-aprilie 2011 (39)
Raspunsuri - Pagina 3
roxy_s spune:
fetelor ieri am fost pe la ai mei. mi-a luat mama atatea hainute pentru bebelina, bluzite de corp, salopetute, body-uri, albe si colorate, caciulite, costumas intreg cu salopeta, body si caciulita si a facut si ea o caciulita de iarna superba cu niste ciucurasi frumosi. dar inca nu le-am luat acasa, a zis ca mi le aduce ea, ca sa nu vina la mine cu mana goala
S-a intamplat minunea mult asteptata19+
pisucmic spune:
Nu mai scap de raceala asta o data! Nu am febra sau dureri de muschi, dar tusesc intr-o veselie (ma tem sa nu zgudui bambilinul prea tare ) si imi suflu nasul rauri rauri...
Am baut la ceaiuri cu miere si lamaie, lapte cu miere fierbinte, baie clada la picioare, dar se vede treaba ca si medicamentele alea au un rol cand le poti lua. Dar nu voi lua... Sper sa-mi treaca!
Mai rau e ca trebuie sa fiu in forma la conferinta de saptamana asta... Nu stiu ce ma fac
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! 13+
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pisucmic Nu mai scap de raceala asta o data! Nu am febra sau dureri de muschi, dar tusesc intr-o veselie (ma tem sa nu zgudui bambilinul prea tare ) si imi suflu nasul rauri rauri... Am baut la ceaiuri cu miere si lamaie, lapte cu miere fierbinte, baie clada la picioare, dar se vede treaba ca si medicamentele alea au un rol cand le poti lua. Dar nu voi lua... Sper sa-mi treaca! Mai rau e ca trebuie sa fiu in forma la conferinta de saptamana asta... Nu stiu ce ma fac Pisuc Mic Ce minune de la Dumnezeu! 13+ |
stodal ai incercat pt tuse ? sau suc de muguri de brad sau ridiche neagra cu miere lasata pste noapte si bei sucul care se formeaza ? pe mine m-a ajutat stodalul la tuse
saptamana viitoare si eu merg la eco vineri..abia astept sa o vad
mami de Vlad 09.04.2009 si 17+ cu
anaxena spune:
citat din mesajul lui bb_yasmi anaxena,, mie imi place marc din ce ai scris tu acolo. tu ai mai fost casatorita?? (numai dc vrei sa raspunzi) mamica fericita de printesa si 19+ baietel |
DA,am mai fost ..doar am specificat ca Alex este numele fostului meu sotz
Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 16+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
anaxena spune:
azi dimineata 52.9kg!!! ..shtiam eu ca e ceva la mijloc ca prea n-aveam cum sa iau asha de mult..mi-am inseninat ziua,chiar dc afara zici ca-i noapte
am fost la zilele recoltei,cam saracutz,am facut ch de casa s-au dus 300lei si nu am luat nimic de mancare si acum ma bag la calcat ca am muntzi de haine nu gluma
ma bucur ca v-a placut listutza!!!
Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 16+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
stefyapost spune:
LINISTE MARE AZI AICI..
cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 17+
ailed_dota spune:
fetelor voi ati simtit bbi la inceput in fiecare zi
eu nu am decat 14 sapt si un pic...
si azi m-am plimbat mult si nu l-am simtit pe bb
poate din cauza ca am facut multa miscare, nu?
mami de de 7 ani si ingeras si 14+
mandreeac spune:
citat din mesajul lui ailed_dota fetelor voi ati simtit bbi la inceput in fiecare zi eu nu am decat 14 sapt si un pic... si azi m-am plimbat mult si nu l-am simtit pe bb poate din cauza ca am facut multa miscare, nu? mami de de 7 ani si ingeras si 14+ |
Eu l-am simtit prima oara la 14 sapt si apoi abia pe la 17 si 3 zile si de atunci in fiecare zi il simt.
Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 18+
mandreeac spune:
Azi am facut treaba, am triat ce haine mai port, ce nu mai port, le-am scos si pe cele de iarna ca e atat de frig si apoi am plecat in vizita la o prietena, unde mi-am satisfacut pofta de must.
Ce de burtici merg la ecografie, abia astept sa veniti cu vesti!
Pisuc iti spun si acum , dar si marti sper sa nu uit "la multi ani" pentru aniversarea casatoriei!
tuturor!
Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 18+
bb_yasmi spune:
am ajuns si noi pe acasa....
ailed eu il simt/l-am simtit zilnic si des. si puternice locituri de la inceput. la fetita nu a fost asa de la inceput.
luni nu merge nimeni la eco???
mamica fericita de printesa si 19+ baietel