Fluturasi de martie-aprilie 2011 (39)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

pregatesc printesa de culcare si revin!!!

ally, strumfi ati ajuns cu bine???

mamica fericita de printesa si 19+ baietel

Mergi la inceput

burtici sunteti la nani???

ma retrag si eu....

poop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Buna dimineata burtici! Cine doreste?cine pofteste laptic fiert?

Fetele care mergeti saptamina acesta la eco(nu sunteti putine) va asteptam numai cu vesti bune!
strumphy asteptam vesti cum ca ai ajuns cu bine acasic!
mandreeac mi-ai facut pofta cu mustulCe ma fac? am inceput sa poftesc si eu una alta si cam pap de toate, fara gresturi, fara nimic... pina acum ascultam calma tot ce papati dar acum must? de unde sa iau eu must?
roxysa-ti traiasca mamicuta multi ani de acum inainte, sa-ti fie alaturi de printesa, ca tare bine mai este! Ma bucur ca esti incintata de hainute
ailet_dotala mine inca nu a miscat, si eu am inteles ca la cum arat si fiind prima sarcina sa ma astept mai tirziu sa miste, ...acum om vedea. Toate la timpul lor
bb_yasmi sa ne mai luminezi diminetele cu intimplari de la printesa, ...este valabil si pt celelalte mamimici. Ca tare mai sunt haiosi.
simonaciptu mergi la lucru nu? sa ai grija de tine, ...flacaii ce fac? picumic? la fel? flacaul?
miki? voi? v-ati plimbarit ieri?
pisumicmaine chefuiesti 2 evenimente in unu!
pe toate burticile, fara numar,

Eu imi astept muncitorii la acasa, apoi....ufff cit am de lucru, voi intra mai pe seara.
Pina una alta, va doresc un inceput sa saptamina cu mult zimbet pe chip, fie ca Dumnezeu sa va lumineze gindurile, ...calea, ....

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Frig, frig bine
Catank , succes cu muncitorii azi. Da, eu la sv...multumim pt laptic. Copilasii bine, cel mic cam crizat ca e satul de umblat dupa gresie, faianta si parchet...Ce l-am mai laudat eu...mi-a facut ieri o criza in Dedeman, mi-a fost o rusine de nu stiam unde sa ma ascund...a urlat de a auzit tot magazinul...
Andreea, si eu am facut curat printre hainute, le-am aranjat, totusi dc nu -mi pregatesc de seara hainele dimineata dau din colt in colt si ma schimb de 10 ori(ca azi)...
Tb sa mi le aranjez altfel sa-mi fie mai usor, sa le am direct asortate si potrivite pe umeras..
Stefy, ti-am vazut si eu burtica , nu mi se pare deloc mare cum spui tu...e o burtica rezonabila dupa parerea mea
ANamiramerci. Tu cum mai stai cu greturile??S-au mai potolit?
Crish, nu mi-am dat seama ca esti in Italia, dar uite ca am rezolvat cu ajutorul lui Miki(merci Miki)...si e si doctorita...desigur voi ajunge abia dupa nastere, cind se mai aseaza lucrurile si la noi..
Roxy, Lavi pup fetele cucuietele. Hai, trezirea ca mi-e dor de voi!
Strumpfi, ai ajuns cu bine??? S_a emotionat tati cind a vazut bubulina mica?
Pisucmic, cum te mai simti??? A venit si iarna intre timp, sa mearga mai bine ceaiurile calde.
ailed_dota, e prea micut bb acum sa-l simti serios. Mai inca 2-3 saptamini si ai sa vezi diferenta
Anaxena, ma bucur ca ai mai scazut, e confortabil intr-adevar sa te vezi mai jos, chiar si cu putin. Eu in weekend am mincat ca vacutza, asa ca n-am indraznit sa ma sui pe cintar...

Simona, mami de baieti David si Matei si 17+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Fetele cu copilasi mai maricei, aveti idee de unde pot procura o pinata mai ieftina ?? Acolo unde organizam mi-a spus ca e in jur de 2 mil, ceea ce mi se pare fff mult, si asa numai 7 mil ma costa petrecerea pt pitici..As face-o singura ca am citit cum se face pe net din apa, faina si bucati de ziar cosmetizate cu hartie creponata si culori...
Stie careva??

Mergi la inceput

buna dimi

eu dau sandwich si budinca in dimineata asta!!!! laptele il da catank

simo, imi pare rau dar nu stiu sa iti raspund.

eu m-am culcat aseara cu o poftaaaa de budinca pe care a facut-o soata aseara la 22.3o.... dar am rezistat pana dimi!!! acum am sa o "halesc" fara sa rasuflu

Mergi la inceput

catank printesa mea e inca tare incantata de gradi. azi dimi era prima la usa , gata incaltata si ne astepta pe noi sa ne imbracam..... canta de mama focului in engleza toata ziulicaaaa, stie acum si culorile in engleza si e o desteapta foc...
si ca povestea simo de patania cu flacaul nervos (nu are simo de ce sa iti fie rusine, se intampla la multi parinti sa le faca crize copilasii, si noua ni se mai intampla! trebuie sa se manifeste si ei cumva ) fii'mea aseara la auchan pana sa luam cosul a zbughit-o de langa noi, eu calma zic ca se opreste, asta amea nimic, a intrat singura inauntru tat'su dupa ea, nu o vede, vb cu un agent de paza.....eu dupa el...incep sa ma sperii si eu.....si cand colo imi arata o femeie , iasmi era la o casa vroia sa isi cumpere tic-tac... si nu mai avuse rabdare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanda80 spune:

buna dimineata.va doresc o saptamana minunata,plina de vesti bune.offf m-am trezit de dimineata cu pofta de struguri de la mama de acasa si must.dar aici e cam greu.dar saptamana viitoare venim si noi in tara.oare nu o fi prea tarziu pt.must?
saptamana asta mi-am luat liber,iar miercuri merg si eu la eco(la moasa)dar am si programare la medic .poate ma lipesc de un concediu medical.

Mergi la inceput

Lavi, macar Iasminutza s-a dus linistita sa-si rezolve problema. Matei nu-si putea rezolva nici singur problema si nu am reusit nici noi. . Dar am patit-o si eu intr-o zi si l-am pierdut pe Mati prin cora...A fost nasol de tot. Eu l-am invatat pe david cind se pierde sa s eintoarca in locul unde ne-am vazut ultima oara...sau sa ramina intr-un loc, sa nu alerge disperat ca nu ne mai gasim asa..>Dar cu Matei e mai greu, nu intelege asta..am descoperit pe unde e cind a dat in plans si l-am auzit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

neata burtici

simona, gata la munci? lasa, gandeste-te la urmatorul concediu si va trece mai usor

ailed, asa este , la inceput nu-l simti pe bebe asa des. il simti putin la inceput, apoi din ce in ce mai tare si mai des.

catank

mai, fetelor, dar voi faceti treaba duminica? curat, mancare , haine puse la loc..... pai este duminica, este sarbatoare. nu mai faceti ca aveti tot timpul saptamananii la dispozitie.

toate burticile.

S-a intamplat minunea mult asteptata19+

Mergi la inceput